Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Publicitate TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82562)

crydead 31 May 2003 22:19

Publicitate TV

Cum vi se pare spotul pt Rompetrol facut de D'Arcy?

ricutza 01 Jun 2003 00:18

nu stiu daca am vazut clipul publicitar respectiv...acum nu-l am in minte...dar profit de ocazie si amintesc doua reclame care mie imi plac foarte mult si pe care chiar stau sa le vad: cea de la Dorna si cea de la promovarea citirii cuvintelor care sunt scrise pe ambalajele produselor(cea cu cumparatorii legati la ochi)...ambele mi se par extrem de bine realizate....nu ma asteptam ca la Dorna sa se poata face o astfel de reclama...nu era genul de produs care sa intre in categoria reclamelor inteligente...

blitz43 01 Jun 2003 01:07

SI DACA MA SARUTA???? :o

Ambra Blu 01 Jun 2003 10:23

Re: Publicitate TV

Originally Posted by crydead:

Cum vi se pare spotul pt Rompetrol facut de D'Arcy?

Misto, chiar misto, dar intrat pe blat la Ad'Or, nu?

crydead 01 Jun 2003 20:50

Da, am citit si eu in M&A ca clipul ar fi intrat pe tv dupa termenul limita.

toni 02 Jun 2003 08:17

Spotul la rompetrol l-am vazut si eu. Geniala mi s-a parut alegerea masinii

crydead 02 Jun 2003 14:07

Oare nu ar fi fost mai mistho spotul daca soferul se uita la un angajat al benzinarei care ii facea plinul, dar lui i se parea ca respectivul se ... in rezervor? :roll:

.................................................. ......
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 02 Jun 2003 14:30

Ba da, da' cu mascari. Si oamenilor, ce, le plac ambiguitatile? Ia aminteste-ti la promo-ul ala pentru "vara Ispitelor", cind ala agita sticla cu suc, si noua ni se parea ca se masturba.

crydead 02 Jun 2003 14:33

Poate tie. Mie mi se parea ca face dragoste singur.

======================
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 02 Jun 2003 14:43

Aha. La asta nu m-am gindit. Deci daca agiti o sticla in mina inseamna ca faci dragoste singur?

victor 02 Jun 2003 15:35

Evident reclama este foarte misto.

Dar nu cumva sare calu' la adresa concurentei ? Sa spui ca numai produsele tale sunt bune iar ale concurentei sunt PisBenzen ? Oare nu acelasi lucru au fost si ale tale pana sa-ti upgradezi instalatiile ?

O reclama foarte misto desi inutila cred - cati folosesc produsul la care face reclama ? - este cea cu rechinul. Amandoi interpretii sunt superbi iar handicapatu care se misca cu viteza luminii stinse face toti banii.

blitz43 02 Jun 2003 15:37

Originally Posted by Ambra Blu:

Aha. La asta nu m-am gindit. Deci daca agiti o sticla in mina inseamna ca faci dragoste singur?

eventual te "stropesti" singur! :o :D

MinRep 02 Jun 2003 15:57

Reclama e cam... hmm... asa, de genu' CITESTE CU ATENTIE PROSPECTUL, atata ca ii zice AI GRIJA CE PUI IN REZERVOR. Eu n-am inteles de ce trebuia sa scuture pompa ( :o :lol: :roll: ) si de ce nu trebuia sa plateasca.

Asa, in loc de "good-bye": CHIHUAHUA!!!

crydead 12 Jun 2003 21:32

Originally Posted by blitz43:

SI DACA MA SARUTA???? :o

Respectivele reclame au fost copiate cadru cu cadru dupa varianta dintr-o tara est-europeana.

crydead 12 Jun 2003 21:34

Originally Posted by MinRep:

Eu n-am inteles de ce trebuia sa scuture pompa ( :o :lol: :roll: ) si de ce nu trebuia sa plateasca.

O scutura ca sa para ca face pishu in rezervor (vezi si ploaia torentziala). Iar de platit... clipul are 20", deci nu mai aveau timp si de chestii logice.

----------------------------
Viitorul suna ocupat.

crydead 12 Jun 2003 21:41

Originally Posted by ricutza:

amintesc doua reclame care mie imi plac foarte mult si pe care chiar stau sa le vad: cea de la Dorna si cea de la promovarea citirii cuvintelor care sunt scrise pe ambalajele produselor(cea cu cumparatorii legati la ochi)...ambele mi se par extrem de bine realizate....nu ma asteptam ca la Dorna sa se poata face o astfel de reclama...nu era genul de produs care sa intre in categoria reclamelor inteligente...

Pai... Dorna e Coca cola. Apropo de superscripturi: spumeg, ma topesc, etc (actiune pe care le poate face si o apa si o persoana), dar cu sunt limpede cum e?
Ar fi fost mai bine (optimist, viatza noua, bla, bla) daca se termina cu imaginea cu bebelushul?
Si inca o intrebare: respectivul spot nu pare la apa in general? Esti cea ce bei si eu beau Bucovina plata, care e problema?
Despre spotul LOWE, cu cumparatorii... de ce sunt absolut totzi legatzi la ochi, chiar nimeni nu citeshte etichetele? Acest spot il inlocuieshte pe cel al lui Ogilvy in care se ti se recomanda sa citeshti prospectul la roshii si pepeni!!!

------------------------------
Viitorul suna ocupat.

crydead 12 Jun 2003 21:46

Originally Posted by victor:

O reclama foarte misto desi inutila cred - cati folosesc produsul la care face reclama ? - este cea cu rechinul. Amandoi interpretii sunt superbi iar handicapatu care se misca cu viteza luminii stinse face toti banii.

Dap, o reclama mishto, iata, inca o data, ca umorul prinde. Te intrebi cati folosesc produsul, dar ai vazut autobuzele pe care scrie "Gropi? Service auto pagina..."? Oare cineva care tocmai a dat cu mashina in groapa tine minte ca atunci cand va ajunge la serviciu sau acasa sa se intereseze (pe net?, la informatzii telefoane?, suna un prieten?)de unde sa cumpere Paginii Aurii, sa mearga sa o cumpere sau sa o comande si sa astepte sa ii fie livrata si, in sfarsit, sa caute in ea service-uri?

--------------------------------------
Viitorul suna ocupat

catallin 13 Jun 2003 11:08

Originally Posted by blitz43:

eventual te "stropesti" singur! :o :D

te stropesti singur pe burta ca sa eviti sarcina, inteleg acuma.

blitz43 13 Jun 2003 11:20

Beeeeeeton! :wink:

theo 13 Jun 2003 12:36

Ce ziceti de reclama la Smecta?

All times are GMT +2. The time now is 22:46.