![]() |
Liv Tyler
...este o alta actritza preferata...chiar daca rolul din LOTR e ceva mai accentuat decat ce a scris Tolkien in cartea lui, mi-i se pare ca e o actritza buna...uneori prea emotiva...dar poate asta ii da farmecul... :) ...Undomiel parca e cel mai potrivit pentru ea... :P
|
Eu n-am mai vazut-o decit in Oneghin, unde mi-a placut la nebunie. Ai vazut cumva filmul asta?
|
...Pe pariu ca ai mai vazut-o shi pe altundeva...macar in videoclipurile Aerosmith! :P ...shi nu...n-am vazut filmul Oneghin...sau cum ii zice... :) Dar o sa-l vad...sper...despre ce e vorba?!?! Dar filmul "One Night at McCool's" ai vazut?? E o alta Liv Tyler...inocenta Arwen devine o mega-bitch cu chip de inger! :) O sa te distreze la culme filmul! :)
|
Liv Tyler e o actrita destul de buna, pe mine m-a impresionat perechea pe care a facut-o cu Joaquin Phoenix intr-un film al carui nume nu il mai retin din pacate.
|
Pai eu nu ascult Aerosmith! Asa ca sigur n-am vazut-o. As fi retinut-o categoric daca as mai fi vazut-o, indiferent in ce.
"Oneghin" este facut dupa "Evgheni Oneghin", romanul in versuri al lui Puskin. Rolul titular e jucat de Ralph Fiennes. E un film absolut superb, un adevarat poem cinematografic. Liv e "breathtaking", Ralph -- "heartbreaking"... Deci iti dai seama... Ti-l recomand din toata inima. |
romantic thing? ...not really my kind of movie...dar fie...pentru Liv Tyler... :P Am incredere in tine... ;)
|
Sper sa nu te dezamageasca! Dar... what's your kind of movie? Vaaai, ce subiect fain ai atins, Demona... e asa fain ca o sa pun intrebarea asta si pe forumul "Film in general"... sa vedem la ce le place oamenilor nostri sa se uite in general! Deci... astept raspunsul tau, fie aici, fie acolo! :D
|
Liv Tyler e o actrita care mie imi place foarte mult...a jucat atatea genuri de roluri....cred insa ca preferatul meu este cel din Stealing Beauty....
|
....amazin`...
Guin..tzi-am raspuns deja la "subject" acolo unde l-ai lansat!!! :) Check your private mesages...ricutza...mie una mi-a placut cum a jucat in LOTR shi "One Night at McCool's" :) She's so bitchy cu chipu` ei de inocenta! :)
|
Inocenta este doar o fateta pentru Liv Tyler, insa cred ca multe din trasaturile ei sunt judecate involuntar, subconstient prin asemanarea ei cu Steven.
|
..patchy...yeah...ceva de genu`!!! ;)
|
super gagica si asta la fel de tare k mamela anderson sau alexandra mutu! As da o mie de parai pentru o noapte cu una din ele si 2000 pentru toate trei,asa la reduceri 8) hahahaha
|
Iu sac. hahaha
|
giul..somethin`...cum dreq potzi sa o compari pe Liv Taylor cu Pamela Anderson? Cum pot sa ajunga ambele pe acelashi "playlist" ??? Ah what the Hell...you're a boy...e de intzeles... :) ..nu o lua ca pe un lucru rau!
|
Fascinanta
Mie mi se pare fascinanta. I love this girl too. :o (*) (*) (*) (*) (*)
|
Chiar imi place Liv Tyler dar am fost dezamagit cind au ales-o sa joace in LOTR - nu mi se pare o alegere potrivita pentru rolul lui Arwen.
|
Din contra
Dimpotriva, in rolul din LOTR mi-a placut cel mai mult. Extrem de potrivita ! :lol:
|
Re: Din contra
Originally Posted by Dan Gerose:
VERY GOOD YOUNG PEDAWAN!!! Aici itzi dau dreptate Dane...Are un "look" inocent, Liv I mean...Arwen = inocenta, asha ca...totul e perfect... |
Originally Posted by Fingolfin:
I must disagree with you here. You must concentrate. Use the Force! :wink: By the way...nice nick... 8) |
Undomiel - future bride in ROTK ... can't wait 4 u guys to catch a glance at a most beautiful bride the universe has ever seen ... a she-elf bride!
|
All times are GMT +2. The time now is 12:38. |