![]() |
caut filme vechi (horror)
Caut filme vechi (horror)
ma intereseaza in general filme regizate de Rollin , Jess Franco , Fulci dar sunt interesat de filme horror din anii '60-'80 |
am eu TCM1,2,3 (2-3 suck...1 rulz), HalloweeN 1 (cu chiu cu vai am facut rost de el), Opera (Dario Argento), Inferno, Nosferatu, Friday the 13th 1-6...shi oi mai avea p-aici :)
|
Evil Dead 1,2 si 3 te intereseaza.. ?
|
Am eu
Eu am Cannibal Holocaust (al lui Ruggero Deodato), Basket Case (Frank Henenlotter), Braindead (Peter Jackson).
|
Am Animal farm si multe altele... Dawn of dead (sau cum se chema...)... Se gasesc, nu-ti face grija...
|
Am o comedie neagra :w00t: (mai degraba horror), tare faina-"Army of darkness".E destul de veche(dinainte de 98').Mai am "House on haunted hill"(horror), "Lord of illusions"(horror), "Silence of the lambs", "Blair witch1", "Code the omega 1"(cu Casper van Dien), "The ring" si probabil ca mai am.
|
Originally Posted by radulescu_rro:
Gues what..that's Evil Dead 3.... :shock: :shock: |
whatever...(banuiesc ca il ai). Daca vrei altul, let me know.
|
Caut un film vechi vazut din copilarie.Tot ce imi amintesc este:
-era cv de genu primul castel...al 2 lea castel cv d genu -erau un grup de persoane 4-5 km asa -era cv q un portal...calatoreau de la un castel la altul...seamana putin q filmu ala :calatori in lumi paralele....dar foarte putin -erau mai multe parti.....era serial.....rula pe protv dak nu ma insel.... Filmul e vechi oriqm...ma uitam la el knd aveam 12-13 ani park si akm am 18 deci .... Ajutati ma pls era super filmul si nu l gasesc adik nu mai stiu sigur qm ii zice....... |
Cinemania!!!Striga lumea dupat...Unde dreacu' esti?:))
|
Originally Posted by FreeStyle:
Boi frecastile...daca ne scrii pe romaneste sa intelegem si noi ce vrei promitem ca o sa te ajutam.:-O . |
daca nu intelegi ce am scris inseamna ca nu ai mai mult de 11 - 12 ani;) dao n ... de trb;)
parerea mea :) |
Ce sa inteleg fratioare de aici?: erau un grup de persoane 4-5 km asa:))
|
am vazut si eu multe filme horror vechi;) dar exprimarea ta lasa de dorit :(
reformuleaza si poate te ajutam |
Caut si eu un film horror care l-am vazut prin anii 90. Doamna care traducea filmul(era pe caseta video) la numit: Vampirii Spatiului.
Daca stiti careva titlul original (in engleza) la acest film v-as fi recunoscator. Filme vechi horror care am vazut in acea perioada ar mai fi: seria X TRO |
|
Originally Posted by Kramer:
Urmeaza sa caut filmul sau faze din el si o sa-ti dau raspunsul. Mersi pt. interes. Sper sa fie ala.:) Acum dwd filmul. In max 30 de minute o sa iti spun daca e cel care il caut. Da ,asta e . . Lifeforce.1985.DvDivX-BLooDWeiSeR.avi Mersi . O sa ma uit la acest film care mi-a placut mult atunci....Adica l-am cam visat un timp....>:) Am gasit si subtitrare.Raman dator.B-) |
hmmm.deci frate.....:-S
filmul rula pe protv din cate imi amintesc e din 90' 100% si incepea cu primul castel sau cv de genu...eu unu l am cautat pe google o jumatate de ora si n am dat de el genul aventura-sf cred...deci gen calatori in lumi paralele dak stiti filmul erau unii care calatoreau in timp.....printr o oglinda sau nush..mai mult n am ce sa zic pt ca atat imi amintesc:-? .:| :| :| |
Singura cheste care imi vine imi minte e un film cu Rutger Hauer ,ceva Calatori in lumi paralele...Dar sunt sigur ca nu e ala...Scuze.
da si tu nume de actori,traduceri,.... Eu caut din nou un film care l-am vazut pe video prin 85-90 .Era vorba de un extraterestru care arunca niste meduze (vorba aia..) si tin minte o faza ca se lipisera de parbrizul unei masini ,iar din interiorul masinii se vedeau coltii acelor meduze care voia sa faca ceva....:)) Cineva cred ca la numit atunci "Meduza". |
:)) L am gasit frate pan la urma ..... era vorba de the 10th kingdom :)) mda..........=)) :) :) :)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:04. |