![]() |
Posterul saptamanii 22.07 - 29. 07. 2017
Haideti la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) Dunkirk Valerian și orașul celor o mie de planete Amityville: Trezirea la viață Ce știi tu despre mine Nebune de fericire Toate aceste nopţi albe -------------------------------------- Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare! Al 14-lea castigator este Nebune de fericire ! Acum va asteapta urmatorul poll :D ---------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 14 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
In aceasta saptamana, desi suntem urmariti de flagelul razboiului de la Dunkirk, echilibram balanta cu destule filme ce celebreaza viata si oamenii. Cu destula fantezie. O adevarata trezire la viata!
|
Fiind iubitor al sci-fi-ului, lasă-mă să aleg Valérian et la Cité des mille planètes :D
De altfel, îmi place cum se uită Cara "de la vin" (=))) la moi, cu acei ochi pătrunzători :"> :-* . |
Originally Posted by mihnea_aspru95:
De ar fi toti ca tine! ... sa voteze, adica! :| |
All times are GMT +2. The time now is 10:43. |