![]() |
Posterul saptamanii 24.06. - 1.07.2017
Haideti la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) Transformers: Ultimul cavaler Absolut tot Câinele... sau viața! Sunt un mic ticălos 3 Baby Driver Planeta Petrila --------------------------------------- Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare! Al zecelea castigator este Planeta Petrila ! Acum va asteapta urmatorul poll :D ------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 10 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Undeva, in galaxia Caii Lactee, intr-un colt al acelei lumi, pe Planeta Petrila se afla un baby ce se lupta cu micii ticalosi, riscand absolut tot pentru ca era ultimul cavaler. Cu siguranta, a renuntat si la orice prieten patruped de-l mai avea...Câinele... sau viața!
O saptamana in care invatam sa slefuim instinctele pentru a supravietui. :-? (:| |
Variantă:
Dragii moşului, "Sunt un mic ticălos" fiindcă, deşi nu mă aflu pe "Planeta Petrila", am votat "Absolut tot":)) Capisci? :D (Am votat posterul de la "Absolut tot", nu "absolut tot" ce mi-a ieşit în cale...) (nu îndrăznesc să afirm că aş fi "Ultimul cavaler", deşi nu-i exclus nici asta...) |
Dragii babei,
Desi e cam tarziu s-o marturisesc, doar sunt o baba, iar memoria m-a lasat, ce sa-i faci, dragii babei, vorba-i asa: ce sa fac cu mine, fiindca, desi sunt un baby, am votat din capul locului cu ticaloasa de mine! Cine se aseamana, se aduna, nu ? >:) Ochii m-au lasat, galbenul ala-mi sare-n ochi, iaca asa a votat si batranica de mine! =)) . . . . . . . baba (ro) -> babe (eng) -> baby (eng) -> babu (eng) -> bebe (ro) -> bambi-o de limba! =)) |
All times are GMT +2. The time now is 10:32. |