![]() |
Posterul saptamanii 10.06 - 17.06.2017
Haideti la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) Mumia Povestea iubirii Dalida Overdrive Mașini 3 Unlocked Pericol descătușat --------------------------------------- Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare! Al optulea castigator este Povestea iubirii ! Acum va asteapta urmatorul poll :D ----------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 8 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Acum 2 saptamani aveam o fata de masina (vezi posterul de la Cealalta parte a sperantei) si un spate de masina (vezi posterul de la Masini 3).
Peste 2 saptamani, adica cea prezenta, povestea se repeta! :)) De data asta avem o intrecere vizuala intre Overdrive si Masini 3 :D =)) |
Originally Posted by Cretzulynne:
Nu sunt ”bad boy”, şi nu mă pasionează maşinile:)) , aşa încât votul meu a fost unul... legat de domeniul muzicii |
Originally Posted by into_the_labyrinth:
|
Originally Posted by into_the_labyrinth:
domeniul muzicii ... in masina! :))
Originally Posted by klute:
Yeah! Accept ca sunt o "bad girl", fiindca am dat la talpi inainte! :)) Sa fim recunoscatori echipei de Furiosi&Iuti ca au dat startul cursei! (vezi posterul Fast&Furious 8) =)) |
All times are GMT +2. The time now is 21:11. |