![]() |
Posterul saptamanii 20.05 - 27.05.2017
Haideti la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) King Arthur: Legenda sabiei Cum să fii amantu' la femei Prizoniere de vacanță Marșul Pinguinilor: Chemarea misterioasă Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar --------------------------- Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare! Al cincilea castigator este Marșul Pinguinilor: Chemarea misterioasă! Acum va asteapta urmatorul poll :D ---------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 5 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
(pour les connaisseurs) : S-ar putea, ca de data asta sa ai ceva noroc ... ? :-?
|
Mie-mi place sa ma joc, asa ca am o propunere: nu vrei mai bine sa alegi tu 5 postere pe care trebuie sa le votam saptamanal, decat sa lasi cinemagia sa aleaga pentru noi? Cele mai multe-s oribile, pe cuvant.
Uite si-un exemplu: ![]() |
Originally Posted by Namaste:
Draga Namaste, trebuie sa precizez urmatoarele: 1. posterele trebuie sa fie cele oficiale; 2. trebuie sa fie ale filmelor ce ruleaza in saptamana respectiva; 3. trebuie aflat castigatorul saptamanii, in opinia publica; 4. votarea saptamanala face parte dintr-un "proiect" mai mare. Acum, mi-ai dat o idee buna, insa din ce sa aleg, din trecut, prezent sau viitor ? (Cam greu, nu crezi ? :-S ). Si voi alege tot ce vreau si consider ca ar fi mai frumos, ca sa va fie greu sa alegeti >:) :)) :D Can you give me a hug ? :D |
All times are GMT +2. The time now is 03:32. |