![]() |
Originally Posted by Mercutio:
E frumoasa ideea ta,Mercutio:) Prin valoare din perspectiva actuala te referi desigur tot la unghiul personal de vedere,nu ? Dar acesta ar putea foarte bine fi si un topic de remember sentimental. Eu am niste filme vechi,care m-au emotionat demuuult,unele atat de banale ca m-as compromite definitiv sa le pun aici:)) Dar ele raman in inima mea,nu le-as izgoni niciodata,sunt expresia primelor mele contacte cu cinema-ul,ma induioseaza si acum cand mi-aduc aminte ce de emotii am mai trait vizionandu-le. Cu unul facusem o asemenea fixatie ca l-am vazut consecutiv de vreo 6-7 ori.Bine,aveam doar 12 ani atunci,asta explica in buna masura intamplarea. |
Originally Posted by sigalia:
Merci, sigalia! Binenteles ca unghiul e personal. Poti sa scrii, te rog chiar, despre filmele tale vechi care te-au emotionat. Sunt sigur ca nu te vei compromite. :) |
L-am vazut si eu aseara citindu-ti comentariile .Dupa vreo 10 minute mi-am dat seama ca-l mai vazusem candva .Asta nu m-a impiedicat sa-l revad . Multam .
|
Este bine de refacut o asemenea lista cu marl filme, realizate de mari regizori si interpretate de mari actori al vremurilor de mult uitate...
|
All times are GMT +2. The time now is 22:31. |