![]() |
Ce va propuneti in 2012?
Ce vreti sa realizati anul asta/ce obiective aveti/ce vreti sa faceti si ce nu vreti sa faceti ...
Sa-nceapa listele. |
Pai incepi tu. :D
|
Las' ca sunt eu in vana forumistica:
- Sa termin anul 2 de facultate cu bine. - Sa scriu cat mai multe scenarii (si sa incep naibii o data lung-metrajul ala la care ma caznesc de un an jumate). - Sa iau carnetul de sofer. - Sa fac mai mult sport. - Sa termin cele doua scurt-metraje aflate in stand by. - Sa scriu mai mult in orice stil s-ar putea face acest lucru, sa ascult mai multa muzica, sa vad mult mai multe filme si seriale, sa citesc mai mult. - Sa imi iasa macar jumatate din tot ce mi-am propus |
Meh. daca trebuie sa fiu eu prima :D
Vreau sa termin niste planuri mai vechi, de anul trecut si sper sa reusesc (viata personala and shit). Clasicul "o sa invat mai bine, o sa chiulesc mai putin", sau macar la fel de bine ca pana acum. Sa-mi iau carnetul + masina, Sa fac mai mult sport. Sa ma plimb pe unde vreau si-mi place in vara. Sa am timp liber sa citesc. Sa nu ma apuc de nimic ce nu pot sa termin. Si sanatate. |
LOL!
Sa-i conving pe astia sa reluam "How Not To Live Your Life". >:) |
eu in 2012 :
sa nu ma lase ficatu' sa merg in vama sa imi iau aifon sa am tigari sa nu ma prinda controlu pe ratb sa mai prind ziua mea sa ma vad cu vave sa iubesc in continuare sa nu :-& la bautura sa fiu eu |
Originally Posted by iiii:
Se va rezolva. Promit! ;) |
Deci:
-sa ajung in Vama -sa ajung la Red Hot Chili Peppers -sa nu ia cefere titlul -sa se legalizeze iarba -sa mai prind 2013 |
ghost... no offence my friend, dar topicul se numeste ce iti propui.... nu ce doresti sa se intample :D
|
Lasa-l, bre, toti ne dorim ce30si doreste si el. :D
|
Da stiu,da le strecurai si alea acolo ca fapt divers.Imi propun sa se intample :).
|
![]() |
Daca omudindulap are dreptate vin si eu cu o propunere pentru 2012 :
http://www.youtube.com/watch?v=xDYgC...eature=related |
Chiar m-am gandit la lucrurile astea la inceput de an, sper sa nu uit ceva din "lista" pe parcurs:
- sa nu mai am durere de pl pentru ce ar trebui sa-mi pese si sa nu-mi mai pese pentru ce m-am dat si peste cap anul trecut - sa dau odata licenta...ca faceam si doctoratul pana acum. - sa schimb masina - sa nu ma insor - sa merg in vizita mai des la parinti - sa obtin un contract afara in toamna la care visez de 1 an - sa fac mai mult sport vara asta, aici ma refer la sporturile pe apa...si sa reusesc sa invat odata mono-ski. Si nu in ultimul rand...sa ascult mai mult decat vorbesc. |
Originally Posted by AndreiStefan:
|
Touche Clorox!:)
|
brrr... this is a hard one:
Să termin şcoala. (puţin probabil) Să încep alta. Să-mi iau carnetul. Să-mi lansez cartea. Să mă mut de acasă. Să fac o excursie "oarbă". (plus să ajung în Bucale) Să reuşesc să particip la o expoziţie super mişto de care am aflat curând. Să nu fiu nevoită să mă las de fumat. Să mai slăbesc vreo 5 kile.:)) Şi cea mai tare: Să reuşesc să cânt măcar o dată la pian în Insomnia. :X Ah, da... şi să îmi iau un Nikon super bengos şi o tabletă...=P~ |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Probabil că mă trezesc târziu, dar... ești din Cluj? :)) |
exactly... aşa de renumită e Insomnia? :))
|
În Cluj, da. ;)
|
Ahaaa... deci şi tu eşti clujeancă. :-/
|
eu imi propun sa nu mai beau, nu de alta dar nu imi mai amintesc nimic din noaptea de revelion
|
Originally Posted by aura_iolanda:
Mai bine,si asa a fost naspa:-j=)) |
:)) am facut cumva revelionul impreuna?
|
Nu,era o gluma.:P Daca il faceam impreuna, postam o poza cu tine cand erai inconstienta pe podea ca sa imi validez afirmatiile.:)) |
Da' a profitat cineva de tine?Ca barbatii e porci.
|
nu stiam ca barbatii sunt porci, eu aveam o parere mai buna despre ei... asa reclama iti faci tu?
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
hmmm... dar de unde stii ca am fost inconstienta pe podea? eu tot tind sa cred ca noi am facut revelionul impreuna, poate si tu ai baut prea mult si nu iti mai amintesti:P |
Probabil ca trebuia sa spun,ca din perceptie feminina.Nu trebuie sa-mi fac nicio reclama,ca pe mine femeile ma place asa cum sunt,un suflet bun si pacifist. ;)
|
@Aura:Recunosc,am facut revelionul impreuna.Cand ti-am adus primul pahar de vodka sec mi-ai spus ca ma iubesti, dupa care l-ai dat pe gat dintr-o inghititura.Dupa al 5-lea ,mi-ai spus ca iti plac fetele si mi-ai frant inima,asa ca m-am dus in cealalta camera.Cand m-am intors mai incolo,dansai cu mop-ul si peste juma' de ora adormisei pe podea cu bale la gura.Dimineata,inainte sa plec tot acolo erai, doar ca aveai organe genitale desenate pe obraji si cand te-am strigat sa te trezesti mi-ai spus: "Inca 5 minute mami."#-o
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Dupa ce anul trecut am reusit sa-mi indeplinesc obiectivul de un film pe zi, anul asta o sa incerc sa pun accentul pe diversitate, nu pe cantitate. Si sa mai completez obtin niste medalii pe icheckmovies. :D
Parca recent am citit ca in ceva studiu 78% din obiectivele de anul nou esueaza. Sau na, au esuat in cazul respectiv. |
|
hmmm... ciudat, nu m-am trezit nici pe podea, nici scrisa pe frunte, in schimb imi pare rau daca ti-am frant inima.....
|
Orice glumă lungită peste măsură își pierde din efect. Cam așa și cu off-topicurile!
Am scris aici de câteva ori și nu am scris ce îmi propun: - să îmi găsesc loc de muncă în domeniu; - să mă înscriu la școala de șoferi și să îmi iau carnetul; - să iau lecții de dansuri. (astea sunt cele mai importante) |
Nimic :D
Poate-mi vine vreo idee pana ma-ntorc din tarile calde |
Originally Posted by PoliFanAthic:
Asta pentru ca entuziasmul si ambitia se duc usor, in ianuarie sunt pline salile de sport de oameni care vor sa faca miscare, dar care dispar la fel de repede cum au aparut :)) |
Originally Posted by SakuraBlack90:
|
Glumesc ma,relaxeaza-te.:p |
Originally Posted by ghost90:
|
imi propun sa termin casa si sa ma mut cu viitoarea mea sotie la casa noastra.sa ne ajute Dumnezeu:)
|
|
Ok. Sa revenim la treburi serioase: un film despre lesbiene, cu eroina inspirata de Roberta Anastase.
|
Kriss: ea chiar crezuse pt. un moment asa. =))
|
Originally Posted by Disciple:
Am talentul asta de a convinge oamenii.B-) :)) On-topic: 1.Sa fac o scoala de arta sau niste cursuri macar, sa pot sa ma perfectionez. 2.Sa fac si mai multe exercitii(calisthenics) ca-n 2011. 3.Sa ma angajez in sfarsit. 4.Sa citesc cat mai multe carti. |
Bine, Kringle e rapisdist. =)))
|
Originally Posted by Presedintele:
Au contraire mon ami,eram rapidist! Si ce vroiai pana la urma sa insinuezi cu asta?:-? |
Nu vreau sa kinsinuez nimic. :))
|
Cum mi-a scapat mie o lista, nu stiu.
Mi-am propus urmatoarele: 1. sa ma re-apuc de araba 2. sa ma re-apuc de germana 3. sa-mi schimb job-ul 4. sa nu mai injur la serviciu 5. sa imi cumpar cate o carte romaneasca pe luna (asta deja e cam compromisa ca in ianuarie imi iau Istoria uratului, dar trisez si bag din decembrie In iad toate becurile sunt arse) 6. sa fac economii (asta daca se transfera in alti ani, nu-i bai, ca poate vine sfarsitul lumii in 2012) |
am facut o lista mai scurta sa nu ma plang la sfarsit ca au fost prea multe si nu am stiut ce sa aleg in primul rand :D
1. sa imi imbunatatesc germana ;) 2. sa citesc mai multe carti si sa vad mai multe filme :-B 3. sa fiu mai atent la tot ce se intampla in jurul meu :-? 4. sa fiu curios :-/ 5. sa fac un minim de exercitii fizice :> 6. sa ies mai mult \m/ |
All times are GMT +2. The time now is 19:33. |