![]() |
Oscar si HBO! Nu vrei mai mult!
http://www.hboclub.ro/forum/viewtopic.php?f=51&t=4914
E super. Dar sa nu dubleze nimeni nimic. Fara Margareta Nistor sau altii care sa comenteze peste. Ar fi marfa sa existe o sala a forumistilor unde sa ne dam intalnire si sa ne uitam la decernarea premiilor oscar. Ar fi de vis. Stie cineva vreun place like this one? ;;) |
Dar asta ce are? Nu e bun?
|
Forza Avatar!!!!!!! >:)
|
Originally Posted by corinka:
|
Pe unde o fi buticut? :D Ma gandeam sa nu ma uit la ceremonie, dupa aceea ma gandeam sa ma culc si sa ma trezesc mai devreme ca sa prind premiile importante si am facut ce am facut si tot nu m-am culcat.
Sper sa nu patesc ca la Globuri si sa imi distruga [iar] Avatar toata noaptea. |
Ne stabilim aici cu discutiile? :)) Si eu am incercat sa ma culc vreo 3-4 ore...da de unde...
A inceput partea cu covorul rosu. Sunetul sucks. |
E de preferat, decat sa ne pierdem pe o suta de topicuri.
|
Coco, get on mess as well, I want to show you something. ;)
Repet: FORZA AVATAR!!! |
Haide neaţa!Am dormit o oră juma.(:|
Forza Hurt Locker! Repet...acelaşi lucru ca mai sus. |
Forza e o mantra? Atunci, Forza Inglorious Basterds!
|
Originally Posted by corinka:
|
buna dimineata la toata lumea.mi-as dori sa castige Up in the air sau macar Inglorios... insa sigur castiga ipocrizia america sau animatia rasuflata(:|
|
Yay for Waltz. :D
|
Christoph Waltz merita sa castige, a facut un rol fabulos in Inglourious Basterds :-bd
|
dap...Waltz merita, a fost cel mai bun din film. seara a inceput bine :D
|
Apropo de preferinte pentru cel mai bun film, Inglorious Basterds FTW :D
|
Imi place ca nu se mai grabesc ca anul trecut...pauze scurte si dese. :))
|
BOOOO, the hurt locker...cel mai bun scenariu original. Clar ia cel mai bun film acum.
|
Ştiam că nu e bine să pariez pe Tarantino...aşa am făcut şi la Globuri şi la fel am păţit.
|
hurt locker...hmm... nu-l am la inima...poate totusi lasa oscarul pt cel mai bun film altcuiva (desigur sper ca nu Avatarului)
|
Pacat ca n-a facut A Serious Man o surpriza mica... :P
|
el al 6-lea oscar vazut de mine insa mai multa ipocrizie si falsitate nu am vazut ca anul asta...sau poate doar mi se pare ...:-/
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
CEL MAI BUN SCENARIU ORIGINAL: THE HURT LOCKER
Un pumn in freza lui I.B :) |
cred ca e cel mai tare moment de pana acum...:)) James Cameron nu a prins gluma :))
|
Cel mai bun moment de pana acum din tot Oscaru de anu asta.
|
Incep sa regret ca am stat sa-l vad la ora asta...buba e ca nu prea e distractiv...anul trecut a fost mai fain, parca...plus ca nu prea le ghicesc :))
|
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire, pune mana pe doua categorii importante :-?
Eu am nimerit 5 categorii... |
Orice ţine de scurtmetraj a imposibil de ghicit.Am ghicit vreo 6 pâna acum...Nu e rău, dar încă nu înţeleg ce m-a făcut să mă trezesc.
|
sper sa ramana cu asta Avatar ... hai ca pe asta l-ai ghicit mono...nu stiu sa fi fost cineva care sa nu-l fi ghicit :D...chiar si daca era singurul film la care se uita.
|
6 si eu, deocamdata...
|
Rectific... 7 categorii...
Insa am dat-o in bara la scurtmetraje...:( |
Scenografia din Holmes bate florile în formă de spirală şi celelalte coloraturi,anyday.
|
Ce paranormali! :))
|
Gata, putem pleca la culcare...The Hurt Locker castiga tot :))
|
Unde nu am mizat pe Hurt Locker, acolo a căştigat.
|
Idem, f-ing Oscars...
|
Idem :)) mai ales la categoriile ce tin de sunet...
|
Sper să nu se repete povestea asta şi la cel mai bun film.
|
dap...The Hurth Locker ia tot...Avatar doar subiect de gluma...saracul cameron...de fapt nu e sarac deloc :))
|
Academia uraste I.B.. Avatar, cea mai buna imagine...astia stiu ca 60% e CGI????
|
Cu ideea în minte că ăia care votează sunt nişte idioţi, la categoria asta am mizat pe Avatar şi se pare că...ăia chiar sunt idioţi....asta dacă mai avea cineva dubii.
|
Astia oare termina pana la ora 7? Ca tre sa merg la facultate...am de la 8 :))
|
La 7 termină, dar eu la 6 îmi bag picioarele şi mă mai culc o oră.:))
|
Neah, nu pot sa dorm numai o ora :)) ...n-am reusit performanta asta in viata mea. :)) :P
Chestia asta cu dansatorii e o idee foarte proasta. |
si eu am de la 8 facultate...iar lor le arde de dansat (:| vor sa ne adoarma ...
P.S-ma bucur pt up... |
Si pentru Up si pentru Avatar...
|
CEA MAI BUNĂ COLOANĂ SONORĂ: UP - Felicitari!! :)... nu ma asteptam cu toate ca am mizat pe el...:-?
|
"mii-mi trebuii strictul necesar cu toati ca mi-ar plasi sa am o bisicleta"- eu cu asta am ramas de la oscarul de anul asta :)) scz de offtopic
|
Hei, prima data cand aleg Hurt Locker si castiga...de abia acum, la editare.
WTF la cel mai strain film :)) De fapt na, l-am vazut, a fost bunicel...dar nu ma asteptam... |
All times are GMT +2. The time now is 23:22. |