![]() |
Varianta cu facutul de copii este fiabila. Va pot rezolva la un pret modic. Am si un slogan ''sclava pentru o noapte, matinala pentru o viata''.
|
Originally Posted by djinjis:
Ai un xerox? Cu ceas desteptator? |
Un copiator fiabil este si Minolta. Multifunctional. Si scaneaza. Dar ceas desteptator - cucu ! De unde atata ?
|
Prefer multifunctional HP. Sunt modele pe care poti sa programezi si piuie cand e gata sarcina. :D
|
Originally Posted by Chambord:
Poti lipi ceasul desteptator de instrumentul fiabil cu banda adeziva... :-? |
poti sa-i spui cum vrei, xerox, strung sau locomotiv moscow. sonerie n-are da merge pe vibra.
|
HP daa uitasem
bune scule cu jet de cerneala sorry, are we REALLY talking this shit here or ... it's just my beer ?!?! :-O :-/ |
atunci ii spun ... spartak |
|
Cum e o regula nescrisa ca gagicile gasesc nume de alint jenante m-ar tenta sa-i spun ~Smotocel~ :)) |
Tocmai ce mi-am pus-o pe a mea în funcţiune, după ce a şomat vreo doi ani. :D Zbârnâie... de însetată ce era. :P |
E bine, inseamna ca te trezeste cand zbarnaie :)) Totusi, foloseste-o mai des, e pacat...
|
Dezlantuiti-va...
|
:)) Fetelor, toate 3 maine cu parintzii in cancelarie ! We don't tolerate this kinda talk in this forum X(
This is ay RESPECTABLE institution !! |
Când zbârnâie... nu dorm. :> Oh, şi de acum o voi folosi mult mai des, aia e clar. :D
De vorbit nu am voie, de uitat la F1.. nu dă bine. :-? What's wrong with this picture? :)) Dar de făcut.. este permis??? |
Suprarealism. That's what's wrong with it :P
PS: Iar ne-a luat windom cu preshu si ne-a mutat pe alt topic, parca suntem in vrajitorul din oz ... sau ala nu era cu presu ? nu mai stiu ...
Originally Posted by vave:
|
Ups... Sa inteleg ca aici se poate... Yes sex in the champagne room :-/
|
ăla era cu decku'.
|
Am legitimatie.. de presă [cam expirată ea aşa, de felul ei], dar se pune? :)) |
Sex in cafenea :))
|
Daca e mare amenda, prefer sa o... iau... uhh... incasez... fir-ar sa fie, oricum as da-o nu suna decent; uite, Windom ce se intampla daca ne-ai mutat pe topicul cu pricina :-O
|
woo hoo ... let's rip this place apart !
http://www.youtube.com/watch?v=OqBD5652C8s soricica, rapture si vave ... really BAD GIRLS |
Originally Posted by SoX:
Sex pe boabe de cafea. :-? |
4 postari in acelasi timp :) ce dornici sunteti de...sex :)
|
Sa bage cineva filtrul in priza, vom avea nevoie de cafea, va fi o noapte lunga
|
|
Expresso cu frisca :) |
Originally Posted by SoricicaMov:
You got that right! [chiar îmi era somn, mi-a trecut]
Originally Posted by Judex:
Nu ştiu bancul cu iartul, dar... ce cărţi tehnice? Prefer să improvizez! :D
Nu îmi place frişca... :-? |
Nu mai imprastiati zvonul ca o sa se inghesuie lumea si hop ajungem la un gang bang ca in Idioterne |
o sa ploua cu amenzi !
va avertizez ! organul legii nu doarme ! |
Adică e... sculat? :-/ |
Bang ! Gang ! :)) http://www.youtube.com/watch?v=nHWicNDkbpw |
Pulanul cugetator electric contraataca la miezul noptii |
Bula vine acasa dupa o consultatie pt o boala venerica. Medicul ii prescrisese tratament cu iaurt la locul faptei. Statea in gazda la o babuta. Grabit, uita sa inchida usa dupa el, ia un borcan de iaurt si si-o baga-n el. Babuta trece pe-acolo si-l observa: - Maica, am vazut de-atatea ori cum se descarca, dar mereu m-am intrebat cum se incarca! :D |
La datorie, permitetzi sa raportez ... astaa, sa traitzi ! |
Ah, despre asta era vorba. Ca să vezi... nu e prima dată când mi-am reîncărcat minunata-mi... sculă [:-/ ], deci nu a fost improvizaţie. :D
No buuuuuun. Îţi permit să trăiesc. :)) |
E clar ca Bula vazuse American Pie :)) |
De unde am plecat: de la a te trezi dimineata si unde am ajuns: la a te scula noaptea: perfect! si asa sunt insomniaca!!! <:-P |
Pulanul curgator erectic contraataca la miezul nuntii... Sau nu am citit bine :-? |
ptui drace>:) :D |
Bad girls, bad girls, whatcha gonna do whatcha gonna do when they come for you... ? Ceva imi spune ca o sa ne lamurim pe topicul asta in legatura cu raspunsul :)) |
Daca va doare capu' am eu niste pulicilina.. Ia durerea instantaneu :)
|
Am auzit ca pizdulina e mai eficienta :)
|
Stay tuned everybody ! :) |
Ioooi, fara hellsteed nu se putea!!! Doar e cursa cu armasari :"> Ups... what I've just said :-/
|
Hellsteed, adu si filipineza aia, pls pls :D The more the merrier :)
|
Toti prietenii cinemagicieni postasera ultimele mesaje in acest topic si mi-am zis :
Hey ! Is it an orgy in there or something ? |
Stie si ea sa faca papanasi? Damn! Credeam ca romancele sunt cele mai tari la asta!
Si chiar sunt!!! >:) |
Sunt bune "gospodine" romancele, dar avem nevoie si de un condiment exotic :D
|
Frectie cu carpasanul in eter . |
All times are GMT +2. The time now is 19:21. |