Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   un serial bun? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96701)

me_evelyne 09 Feb 2010 04:38

un serial bun?

ceva idei? gen prison break , heroes , lie to me , criminal minds?
nu gossip girl , lost sau sf-uri tampite... multumesc!

paul_aramis 09 Feb 2010 04:53

Sons of Anarchy
Breaking bad
White collars
Burn notice
In plain sight

adisilav 09 Feb 2010 14:23

Dexter - 4 sezoae x 12 episoade - incepe mai greu dar pe mine unul m-a prins

anaemona 09 Feb 2010 15:24

Cracker - cel mai misto serial psihologic-politist.

http://www.imdb.com/title/tt0105977/episodes

alextreme93 09 Feb 2010 15:49

Dexter
The Shield
The Sopranos
Entourage
Californication
24

Chiar daca nu-ti plac sf-urile iti recomand:Star Trek,Firefly,Twin Peaks,The X-Files.Astea te-ar captiva.:)

me_evelyne 10 Feb 2010 00:53

Originally Posted by adisilav:

Dexter - 4 sezoae x 12 episoade - incepe mai greu dar pe mine unul m-a prins

l-am vazut ...ms

SoX 10 Feb 2010 15:50

Peacemakers 2003 Serial politist - western

shadowofnight 10 Feb 2010 19:34

Numb3rs?

Windom 10 Feb 2010 19:45

Wire in the Blood.

foxyroxy 14 Feb 2010 22:00

true blood si dexter

moltisanti88 14 Feb 2010 23:20

Originally Posted by me_evelyne:

Daca tu consideri Prison Break sau Heroes seriale bune atunci nu o sa-ti placa recomandarea mea: Mad Men.

abureala 15 Feb 2010 15:51

Originally Posted by me_evelyne:

Incearca Californication, Nip/tuck sau, mai nou, Hung

paul1ca 15 Feb 2010 16:47

Supernatural House 30 Rock TerminatorSCC Everybody Hates Chris Reaper Band of Brothers Oz Firefly Dollhouse Lie to me Grey's Anatomy Flash Forward Dexter South Park Chuck Kyle Xy.

gorghette 19 Feb 2010 13:23

Incearca Chuck!

marius_em 19 Feb 2010 13:38

Mad Men
Dexter
House

Cele mai bune pe piata acum.

ooo333 20 Feb 2010 14:39

Two And A Half Men
Dexter

Radu1711 03 Apr 2010 16:54

radu1711

nu stiu daca ii serial dar eu am vazut toate seriile Top Gear ii beton;) incercati

rvn 03 Apr 2010 17:11

me-evelyne,dupa cum vezi cam toata lumea ti-a recomandat Dexter.Pacat ca filmarile s-au intrerupt momentan din cauza imbolnavirii grave a actorului din rolul principal,dar poti trage de pe torentul tau cele patru serii facute pana acum si daca nu ma inseala memoria este difuzat si pe axn.
dar,altceva voiam sa-ti spun:n-ai avut in nici un fel imaginatie cand ai lansat topicul!Nici macar nu ti-ai precizat prea clar preferintele ca sa te"miroasa' forumistii!

costyn162 28 Jun 2010 21:20

eu recomand 90210, heroes, the tudors, etc...

R_Afc 03 Jul 2010 09:06

Prison Break, House, Rome, Enoturage.

mirkea 05 Jul 2010 23:11

Entourage, Oz, The Shield .. but most importantly: Spartacus Blood and sand

Blondie 01 Oct 2010 12:57

Californication, Fringe.

marius_em 01 Oct 2010 15:01

Boardwalk Empire e abia la al doilea episod, e produs de Scorsese, iar protagonistul, un trezorier corupt dintr-un orasel de pe coasta Atlanticului in perioada prohibitiei alcoolului, e jucat de Buscemi. Practic, acest serial surprinde acea perioada ce a cauzat nasterea crimei organizate in SUA, a creat gangsteri notorii ca Al Capone, care apare si el aici tangential, si a facut posibila o serie lunga de filme cu mafioti, care, fara prohibitie nu ar fi existat, i.e. The Godfather, Goodfellas, The Sopranos, etc. Mi-a placut, fiecare episod e ca un film propriu, aduce aminte de atmosfera lui Gangs of New York.

Community, un serial de comedie la al doilea sezon acum, care imi place foarte mult, pentru ca nu ii e teama sa se ia pe sine peste picior, si, in genere, toata industria sit-com-urilor. E despre un grup divers in sex, rasa, si varsta, ce urmeaza cursurile unui colegiu comunitar. Are si umor inteligent, si umor absurd, si actori buni de comedie, in primul rand Chevy Chase.

Bored to Death e in acest moment serialul meu preferat de comedie. Mi-e usor, la varsta mea, sa empatizez cu un grup de barbati, 2 peste 30 de ani, unul peste 60, ce au o atitudine masculin-adolescentina asupra vietii. Protagonsitul, jucat de Jason Schwartzman, pe care l-ati mai vazut si in "I Heart Huckabees", e un scriitor in procesul crearii celui de-al doilea roman, in pana de inspiratie, in pragul unei crize financiare, si in mijlocul uneia emotionale cauzata de despartirea de prietena. Desi descrierea pare melodramatica, serialul nu e in nici un fel asa. Toata ideea e ca,din motive financiare, sau din motive de inspiratie, dar mai ales, din pura plictiseala, personajul o face pe detectivul particular, intrand astfel in diferite situatii, cu diverse tipuri de oameni. Ajutoarele sale in joaca de-a detectivul sunt Zach Galifianakis, barbosul din Hangover, si Ted Danson, pe care vi-l veti aminti din Cheers. Show-ul decoleaza mai greu in primele doua episoade, insa ii iese bine de tot dupa. Are o atmosfera tipica New York-ului.

In rest, a reinceput sezonul, au revenit House, Dexter, Mad Men, The Big Bang Theory, 30 Rock, Stargate Universe, Family Guy, Futurama si The Simpsons.

Windom 01 Oct 2010 15:37

Breaking Bad. Bryan Cranston e bestial in rolul profului de chimie diagnosticat cu cancer and "breaking bad". Am ajuns la sezonul 2 si inca nici un episod nu m-a dezamagit. Highly recommended.

victor 01 Oct 2010 16:26

Damages

Lie to me - Un must pentru cei ce il plac pe Tim Roth

miercuri 01 Oct 2010 21:47

Mad Men e absolut incantator, nu stiu de ce nu m-am apucat de el mai devreme.
Boardwalk Empire inca nu mi se pare "all that", dar promite foarte mult in continuare. Abia la episodul doi l-am observat si pe Michael Stuhlberg din A Serious Man, mai sa nu-l recunosc. Iar Stephen Graham ca Al Capone e o alegere excelenta, nu mi-as fi inchipuit.

Liviu- 02 Oct 2010 09:26

Nu se poate sa nu fi zis nimeni "The Wire" pana acum. Ce-i drept, nu sunt un impatimit al serialelor, dar ma indoiesc ca sunt prea multe care sa prezinte atatea realitati sociale precum o face The Wire. In afara de sistemul sanitar intra mai prin toate domeniile importante...

Windom 02 Oct 2010 10:01

Cum n-a zis nimeni bre?:D Ia mai cauta pe la topicul Seriale TV...

Liviu- 02 Oct 2010 10:15

Ma refeream strict la topicul asta despre "un serial bun" :D Aici probabil nu a fost mentionat pentru ca e prea putin sa fie numit doar "bun", nu? :P

Sa dau un search in topicul ala ca s-ar putea sa stau ceva timp pana ajung unde vreau...

Windom 02 Oct 2010 10:38

Ok. Asadar, un serial bun: Twin Peaks, Northern Exposure, American Gothic, The Wire, Six Feet Under, Oz, Deadwood, Breaking Bad, Carnivale, The Sopranos, Weeds, Wire in the Blood, Trial & Retribution, Prime Suspect...
...ca sa nu mai dati search...:D

costyn162 02 Oct 2010 11:05

revin cu o alta recomandare...m-am apucat de cateva zile de Supernatural, este fantastic, genul de serila care nu te plictiseste niciodata.....

crin3l 05 Oct 2010 13:47

LOST, Battlestar Galactica , Six Feet Under , Breaking Bad , Grey's Anatomy , Dexter, The Good Wife, The Wire, Mad Men...

omudindulap 08 Oct 2010 23:44

Breaking Bad este intr-adevar foarte bun. Thank you for bring it, Win. Am vazut toate cele 3 sezoane intr-o saptamana.

danonino 09 Oct 2010 00:34

Cum sa pui Grey's Anatomy... :-&

dupa 10 min din serial ma simteam ca ma uit la acasa tv

crin3l 11 Oct 2010 14:59

Dupa cum ai vazut ... serialele care le-am enumerat sunt toate de calitate.Nu neg ca Grey's Anatomy nu are nuante de telenovela, insa serialul pe langa aceste clisee telenovelistice are si multe replici foarte bune, personaje placute si actori foarte buni. Insa cel mai mult m-a atras la el umorul excelent, dramele actorilor principali si a pacientilor (de unde se pot trage multe invataturi) si ritmul foarte alert (mai ales in primele 4 sezoane).

omudindulap 11 Oct 2010 15:29

Subscriu. Eu ma uit cu maica-mea.:D

crin3l 11 Oct 2010 15:31

Eu m-as uita cu prietena, dar momentan nu dispun de asa ceva :))

Nightowl 13 Oct 2010 14:47

Supernatural ROCKS!

Supernatural ROCKS! Dar si: Burn Notice (Jeffrey Donovan, Bruce Campbell si Gabrielle Anwar), Modern Family (daca l-ati iubit pe Al Bundy, o sa-l adorati in rol de pater familias aici), How I Met Your Mother.

victor 13 Oct 2010 21:08

Tocmai am descoperit State of play. Am devorat primele 2 din 6 episoade.

Un serial britanic din 2003 ce iti aduce aminte de Prime suspect. Kelly Macdonald e o scumpa oricum dar accentul ei de aici e demential.(bine ca era traducere ca mai mult din 50% din ce spune nu as fi inteles)

Recomand inzecit.

paul_aramis 14 Oct 2010 01:08

Sons of Anarchy

Windom 14 Oct 2010 08:35

Originally Posted by victor:

Tocmai am descoperit State of play. Am devorat primele 2 din 6 episoade.

Incearca si The State Within si Edge of Darkness (mini-seria britanica).

victor 14 Oct 2010 17:43

Mersi de recomandari. Am vazut primul episod din Edge of darkness, e exact tipul de serial care imi place.

Blondie 18 Oct 2010 11:50

It's Always Sunny in Philadelphia - un serial de comedie foarte bun si despre care nu am auzit/vazut prea multe pe aici.

gigea 20 Oct 2010 11:51

N-am vazut pe nimeni sa zica ceva de The Big Bang Theory.

Eu unul am devorat toate cele 3 sezoane in cateva zile. Ma prins foarte tare acest serial. Il recomand.

dany2294 23 Oct 2010 19:29

Chuck,TrueBlood,Dexter,House M.D

psihologu 27 Jan 2011 13:41

Criminal Minds
Spartacus
A Game of Thrones

JohnnyAddams 05 Feb 2011 09:24

LOST. Abia acum am inceput sa-l vad, am ajuns la sezonul 3, este foarte bun.

tank240388 08 Feb 2011 01:10

Boardwalk Empire si Breaking Bad le cam da clasa filmelor de cinema la ora actuala.

Boardwalk Empire il face pe De Palma si al lui "The Untouchables" sa arate ca o parodie

KrissKringle 08 Feb 2011 03:28

The good wife mai e bun

dynuc 13 Feb 2011 20:24

BREAKING BAD este serialul momentului ,indiscutabil ! Cu adevarat genial ! Un fel de Prison Break mult mai profund si cu ceva umor ! Nimic exagerat si neverosmil in desfasurarea actiunii iar personajele sunt interpretate magistral ( Walter , Yo man........, Hank si ceilalti )

Credeti-ma e cel mai tare serial la ora actuala (nu o spun doar eu ci si IMDB-ul , premiile luate si locul fruntas in mai toate topurile si review-urile) insa nu i se face foarte multa reclama fiindca , de, nu e produs de HBO , FOX sau alta televiziune mamut :-/

Boardwalk Empire nu am urmarit inca dar cu siguranta o voi face !

All times are GMT +2. The time now is 08:27.