Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Vârsta forumistilor: da, nu, etc... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96346)

Pitbull 16 Nov 2009 11:40

Vârsta forumistilor: da, nu, etc...

La insistentele Dragomarei, am deschis acest poll, pentru a vedea ce pärere au masele despre ipoteza postärii vârstei fiecärui forumist în caseta cu nickul, avatarul, rangul si celelalte date strict esentiale.

Eu, unul, am votat cu "mi-e total indiferent", si consider cä povestea asta cu vârsta e o aiurealä totalä - fiecare user are dreptul si libertatea sä posteze despre sine orice date personale doreste (de la toate la nici una).
In plus, e irelevantä si pentru comunicare. Cunosc cretini sinistri trecuti de prima, de a doua, de a oricâta tinerete, si interlocutori inteligenti, vii, fermecätori de mai mare dragul, care n-au împlinit nici mäcar vârsta buletinului, necum a majoratului (inclusiv aici, pe forum!)

Dragomara 16 Nov 2009 11:48

şi io cunosc foşti securişti care gândesc identic cu tine.

Pitbull 16 Nov 2009 11:50

Drago, eu am cunoscut un viitor cosmonaut care în fiecare noapte de miercuri spre luni dormea culcat pe aceeasi parte ca tine!

Gospin 16 Nov 2009 11:50

Am ales a 2-a varianta, chiar nu ma deranjeaza cu nimic sa mi se observe varsta sau sa observ si eu la altii, intr-un fel e mai bine iti faci o idee despe respectivu' , pana acum alegerea era aleatorie, sa vedem de acum inainte.

Windom 16 Nov 2009 11:54

Eu tot nu-mi dau seama care-i şpilu'...:-?

StefanDo 16 Nov 2009 11:57

nu-i niciunul

Judex 16 Nov 2009 12:56

Am ales optiunea 'mi-e total indiferent' pentru ca n-am gasit varianta 'mi se rupe fix in paispe'.

Disciple 16 Nov 2009 13:22

Cum vreti voi, dar mi se pare inutil si irelevant :))

StefanDo 16 Nov 2009 13:24

toata povestea este si va ramane o gluma

Disciple 16 Nov 2009 13:26

Lasa,omule ca ne distram!:D

Kramer 16 Nov 2009 13:28

Originally Posted by StefanDo:

toata povestea este si va ramane o gluma proasta

Ai uitat un detaliu...am corectat eu.

Pitbull 16 Nov 2009 13:33

Ba de ce? Mie mi se pare o glumä reusitä - în cheia ei absurd-excentricä...
Ne mai descretim si noi fruntile, ce-i räu în asta?

Liviu- 16 Nov 2009 16:10

Pai si cu "Da, dar numai în cazul userilor de sex feminin. " cum ramane?!

PS: 27 de voturi deja, ati chemati si restul familiei la vot?

Dragomara 16 Nov 2009 16:22

Originally Posted by Liviu-:

Pai si cu "Da, dar numai în cazul userilor de sex feminin. " cum ramane?!

PS: 27 de voturi deja, ati chemati si restul familiei la vot?

Nu cred. e vorba doar de faptul că, asemenea multor lucruri care se petrec pe-aci, şi acest vot e MĂSLUIT!
sinceră să fiu, cunoscând protagoniştii, nici că mă aşteptam la altceva.
:-* :-* :-* parcă vă ştiu de undeva. :-O

Gospin 16 Nov 2009 17:40

E vorba de caracter! Ceea ce multi au pe aici, asa buni sau rai cum ii vezi tu Dragomara ... a stai! Am uitat ca nu vrea sa ma ajute sa cresc :( !

corinka 16 Nov 2009 22:09

1. Nu inteleg discutiile astea fara niciun sens. Chiar si daca ar fi afisata varsta userilor, oricum fiecare poate scrie ce vrea. Daca spun ca am 50 de ani poate cineva sa verifice daca mint sau nu?

2. Dragomara, daca te deranjeaza 'tineretul' si te intereseaza doar parerile celor peste 30 de ani, de ce il tot atacai pe ALS, care, dpv al varstei, se incadra perfect in aria ta de interes?

3. Cu asemenea subiecte, de ce sa ne mai miram cand vine cate un halebard si ne ia la misto?

Dragomara 16 Nov 2009 22:24

mă deranjează doar proştii de toate vârstele, cei care citesc fără să priceapă, uită de la mână până la gură ceea ce oricum au priceput ca dracu, se bagă-n vorbă din lipsă de preocupări măreţe. mă rog, chestia asta e de înţeles, când n-ai nicio idee despre tine însăţi, cum mama dracu să-i înţelegi pe ceilalţi?! trebuie timp, profunzime, interes, analiză detaliată şi mult citit printre rânduri, dar cine mama dracului să facă asta când nobilul nostru contemporan nu mai are timp şi nici chef de lectură, activitatea aceea care-ţi dezvoltă şi îmbogăţeşte vocabularul etc. etc., darmite pentru celălalt?!
no, hai că iar vb SFuri pe timpul meu.

PS: @corinka - nu e inteligent să vb despre ce nu ştii, în cazul de faţă povestea mea cu ALS, dar tu dă-i înainte, ştiu că e greu să te abţii etc.

corinka 16 Nov 2009 22:35

@Dragomara
Ti-am spus ca am sub 30 de ani, cum de ai citit ce am scris? :))

Ma gandesc cam unde bati tu, te referi la faptul ca tinerii de azi nu mai citesc, ci doar pierd timpul pe net etc. si nu mai prea gandesc. Numai ca, daca la asta te referi, faci o greseala: generalizezi. Oricum, sunt destui incuiati care au trecut de 30 de ani.

Pe forum sunt useri tineri care dau dovada de maturitate si bun simt: buticut e primul exemplu care imi vine in minte.

Pitbull 16 Nov 2009 22:38

Originally Posted by corinka:

Pe forum sunt useri tineri care dau dovada de maturitate si bun simt: buticut e primul exemplu care imi vine in minte.

Un exemplu ireprosabil - si are sub 20!
Mai tineri decât ea, si la fel de respectabili: Disciple, marcusARCUS...

Disciple 16 Nov 2009 22:59

Multumesc,Pit!
Plusez si eu pentru buticut si Marcus.:)

StefanDo 17 Nov 2009 12:55

am sters cateva mesaje de mai sus, pe langa ca erau off-topic, dezvaluiau detalii confidentiale (cel putin deocamdata, pana inchidem acest poll) despre un user bannat. Ca sa nu mai spun ca parerile despre sanatatea mintala a respectivului sunt mai mult decat deplasate.

Lili1982 17 Nov 2009 13:15

Chiar ma amuza chestia cu varsta... e o pierdere de timp :) ! Cine a vrut sa o arate nu s-a ferit de la bun inceput ;). Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !

Dragomara 17 Nov 2009 16:33

Originally Posted by Lili1982:

Chiar ma amuza chestia cu varsta... e o pierdere de timp :) ! Cine a vrut sa o arate nu s-a ferit de la bun inceput ;). Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !

no, uite că s-a întâmplat miracolul, a priceput, în final, cineva! slavă Domnului, chiar îmi pierdusem speranţa. :"> :-* :-*

Dragomara 17 Nov 2009 16:49

am sters cateva mesaje de mai sus, pe langa ca erau off-topic, dezvaluiau detalii confidentiale (cel putin deocamdata, pana inchidem acest poll) despre un user bannat. Ca sa nu mai spun ca parerile despre sanatatea mintala a respectivului sunt mai mult decat deplasate.

ha?! :-O :-O :-O Pitbulle mamă, de câte ori să-ţi repet NU MAI FOLOSI cerneala simpatică pe forum!!:( :(

Ştefane - acum pe bune, da'chiar îmi fac griji pentru sănătatea ta mintală.:(( :(( că nu pricepi majoritatea frazelor scrise (pe acest forum) e aproape de înţeles, dar că induci deliberat lumea-n eroare ştergând postări la normă... e un aspect care nu ţine numai de inteligenţă, ci şi de caracter, adică e dovadă de rea-voinţă.

care erau, fratele meu, detaliile alea confidenţiale despre un user banat?! vârsta lui Hale! =)) =)) =)) sau faptul că Pitbull afirma că i-a dat nu-ştiu-câte şanse Paulinei?! :-O :-O :-O :-O

no, hai fii şi tu o dată băiat corect şi adu postările înapoi, sau du-le în topicul ăla care se duc aşa-zisele off-topice, dacă tot consideri că sunt off-topic.

auzi, tu eşti vreodată conştient că genul ăsta de manifestări nu face decât să te incrimineze şi mai mult?! (evident nu-n ochii mei, într-ai mei nu mai ai cum să mai scazi.) întrebarea asta e pur retorică, sper că ştii ce-i aia.

PS: mi-am salvat postarea. şi-am să fac tot posibilul să rescriu/ repostez şi penultima mea postare.

PS1: că uitasem, cum rămâne cu MODERATORUL Gloria, cel care a postat un mesaj privat cu date absolut confidenţiale despre un user, JACTATI. ea are voie sau ce?! sau asta e o nouă politică de eliminare a userilor nedoriţi?!
unde mama naibii era corectitudinea ta atunci?! unde-ţi erau principiile?!

nu am nimic cu tipa, dar aşa, ca fapt divers, NICI MĂCAR nu şi-a cerut scuze şi NICI MĂCAR nu a încercat să-şi corectez greşeala, BA MAI MULT a ţinut-o tot pe-a ei.

no, şi acum hai să stăm strâmb şi să privim drept: se cade ca astfel de exemplu să fie TOCMAI un MODERATOR?! io una zic că NU.
:| :| :|

Liviu- 17 Nov 2009 17:09

Originally Posted by Dragomara:

no, uite că s-a întâmplat miracolul, a priceput, în final, cineva! slavă Domnului, chiar îmi pierdusem speranţa. :"> :-* :-*

Dragomara, lasa orgoliul la o parte si nu uita ca fiecare e liber sa citeasca ce vrea. Da! Sunt exact aceleasi cuvinte... Interpretarea lor? Simpla. Eu sunt liber sa te citesc daca vreau, tu de asemenea esti libera sa ma citesti daca vrei. Eu sunt liber sa iti raspund daca vreau, tu esti libera sa imi raspunzi daca vrei. Cum nimeni nu ti-a cerut sa ne citesti sau sa ne raspunzi care e problema? Pentru o persoana care te mandresti cu logica ta impecabila prea treci cu vederea peste lucrurile logice care nu iti convin.

Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !

Nu cred ca supara pe nimeni, dar se contrazice singura. Pe de o parte zice ca nu vrea sa-si piarda timpul cu noi, pe de alta parta nu intelege faptul ca aceasta pierdere de timp e tot din cauza ei, pentru ca nimeni nu ii cere sa ne bage in seama. Noi scriem si atat, ea e libera sa aleaga intre a-si pierde timpul citindu-ne si raspunzandu-ne sau nu.

Dragomara 17 Nov 2009 17:24

Dragomara, lasa orgoliul la o parte si nu uita ca fiecare e liber sa citeasca ce vrea. Da! Sunt exact aceleasi cuvinte... Interpretarea lor? Simpla. Eu sunt liber sa te citesc daca vreau, tu de asemenea esti libera sa ma citesti daca vrei. Eu sunt liber sa iti raspund daca vreau, tu esti libera sa imi raspunzi daca vrei. Cum nimeni nu ti-a cerut sa ne citesti sau sa ne raspunzi care e problema? Pentru o persoana care te mandresti cu logica ta impecabila prea treci cu vederea peste lucrurile logice care nu iti convin.

geniul meu, problema e că IO NU VREAU SĂ TE CITESC ŞI NICI SĂ-MI răspunzi, că-mi consumi inutil timpul, drept urmare scrie dracului o dată vârsta aia la profil, te rog, sau numără de 3 ori pe deşte şi roagă pe careva care-a trecut deja de grupa pregătitoare să scrie pentru tine!

pricepeţi dracului o dată că nu mă intresezeză despre ce faceţi voi, VREAU DOAR SĂ VĂ IGNOR de-aia am nevoie de vârsta voastră. nu mi se pare corect să ignor pe toată lumea, şi nici nu am timpul vostru să fac cercetări pentru 250.000 de useri ca să văd cine când s-a născut.

no, ai priceput?!

Dragomara 17 Nov 2009 17:29

Nu cred ca supara pe nimeni, dar se contrazice singura. Pe de o parte zice ca nu vrea sa-si piarda timpul cu noi, pe de alta parta nu intelege faptul ca aceasta pierdere de timp e tot din cauza ei, pentru ca nimeni nu ii cere sa ne bage in seama. Noi scriem si atat, ea e libera sa aleaga intre a-si pierde timpul citindu-ne si raspunzandu-ne sau nu.

io am ales, asta tot repet de 3 zile. am ales să vb numai cu cei peste 30 de ani.

dacă vreau cretinisme şi puştani mă duc pe Hi5. acum poate că ar fi vremea să mă întreb dacă nu care cumva s-a mutat Hi5 aci?! :-O :-O :-O

analizând numai ultima jumătate de an s-ar părea că asta e explicaţia valabilă.:( :( cum de nu m-am gândit până acum la asta?! :-? :-?

Liviu- 17 Nov 2009 17:52

geniul meu, problema e că IO NU VREAU SĂ TE CITESC

Te-am obligat sa ma citesti? Greu e cu logica asta.

ŞI NICI SĂ-MI răspunzi

E libertatea mea sa-ti raspund. Crezi ca ma intereseaza daca vrei tu sau nu?

drept urmare scrie dracului o dată vârsta aia la profil

E scrisa varsta la profil si spre deosebire de tine la mine chiar poate fi vazuta de orice membru Cinemagia. E nevoie sa-ti aduc aminte ca ai profil vizibil doar prietenilor?

VREAU DOAR SĂ VĂ IGNOR de-aia am nevoie de vârsta voastră. nu mi se pare corect să ignor pe toată lumea, şi nici nu am timpul vostru să fac cercetări pentru 250.000 de useri ca să văd cine când s-a născut.

Trebuie sa intelegi ca e dreptul oricarei persoane sa-si tina ascunsa varsta. De altfel cea mai mare parte a persoanelor cu care ai conversat pana acum pe Cinemagia au o varsta cunoscuta intre membrii mai activi, deci si de tine. Pe forum nu scriu 250 000 de useri, ci sa zicem undeva in jur de 50? I-ai putea intreba prin mesaje private daca tii neaparat sa-ti gasesti partener de discutii.

no, ai priceput?!

Priceput!

cremaxx 17 Nov 2009 18:01

Optional e cel mai bine.
Cine vrea sa isi etaleze varsta OK cine nu tot OK.:D

StefanDo 17 Nov 2009 18:15

Originally Posted by Mistah J:

Ţi-o fi scăpat mausul din greşeală şi pe mesajul meu când le-ai selectat pentru ştergere, că altfel nu văd de ce ar fi dispărut.

scuze, asa este

Dragomara 17 Nov 2009 18:22

Originally Posted by Mistah J:

Ţi-o fi scăpat mausul din greşeală şi pe mesajul meu când le-ai selectat pentru ştergere, că altfel nu văd de ce ar fi dispărut.

scuze, asa este

=)) =)) =)) =)) =))

Dragomara 19 Nov 2009 23:03

no, hai că m-aţi convins că un text (în speţă al meu) este greu de "descifrat" şi de către persoanele peste 30 de ani (voi 2), darmite de către restul lumii (cea sub 30, cu care nu vreau io să discut).

acum nu ştiu ce fel de scriitori sunteţi voi, dacă vă este imposibil să sesizaţi până şi cea mai elementară caracteristică a unui text, şi anume "tonul" lui?!:-O evident că am fost ironică când v-am interzis să faceţi ceea ce se deducea din mesajul găgăuţei. postarea aia a fost doar una din sutele de motive din care nu vreau să-i citesc pe majoritatea de pe-aci.

Keep - nu am să-ţi dau c/p din postarea ta în care făceai paralela aceea incalificabilă între tine şi marele scriitor. apropo, chiar l-ai citit în întregime, sau doar faci uz de părerile altora, evident înţelese prost?! dp meu dv te poţi compara cu oricine, însă de data asta situaţia este de-un ridicol ieşit din comun, iar râsul meu este doar o manifestare firească, care vine în urma unui imens sentiment de jenă. acum mă întreb între care şi care capodoperă face legătură acest Ho, ho, ho al tău?!:-?

cum ştiu că fiecare dintre noi avem o părerea extraordinară despre noi înşine, dacă noi nu ne iubim cine s-o facă?! totuşi, ceva mai multă sinceritate, inteligenţă şi ce de nu, decenţă în afirmarea propriei valori nu ar strica, asta dacă nu vrem să cădem în penibil, aşa cum ţi s-a întâmplat ţie.
mă rog, sau poate că asta e noua strategie a ta de marketing, mai ştii?! :(

@Pitbull - nu ştiu ce se întâmplă cu tine în ultima vreme, sentimentul meu e ori că nu citeşti ce scriu, ori că nu înţelegi, ori că te prefaci că nu pricepi "înţelegând" numai ce-ţi convine. foarte pe scurt:

- intotodeauna am detestat chat-ul (mai ales pe timpul meu),
- nu eu am vrut să se voteze ceea ce, REPET, pe foumuri CIVILIZATE există implicit, şi anume vârsta utilizatorilor. Gloria a fost cea care-a propus, şi apoi a făcut uitată asta. te rog reciteşte postările,
- în 2 ani de forum CineMagia m-am super convins de modul în care se votează (şi nu numai) aici, după ce mi-am citit, postat pe forum de câtre ŞtefanDo, mesajul MEU PRIVAT, la nici 2 minute după ce-l expediasem. cât despre tine, dacă ţi-ai uitat "hobby-urile" zi-mi numai, şi imediat îţi aduc link-ul de pe blog-ul meu, cel în care cred că-ţi mai aminteşti cum şi unde m-ai rugat să votez, nu?! deci nu-mi vb de corectitudine, te rog.

mă rog, nu-ţi contest buna intenţie, însă la cum vă cunosc mijloacele, valoarea ei e nulă, din păcate.

m-am gândit azi la motivele din care cineva ar dori să nu i se afişeze vârsta, în contextul cerut de mine, şi am ajuns la următoarele concluzii:

1) persoana in cauză are sub 30 de ani şi consideră că opiniile ei sunt sub această vârstă, şi deci ar vrea ca eu să o citesc, totuşi,
2) persoana in cauză are peste 30 de ani şi consideră că opiniile ei sunt sub această vârstă, şi iarăşi ar vrea ca eu să o citesc, totuşi,
3) indiferent de vârstă şi de opiniile personale, persoana în cauză există doar pe şi prin intermediul Netului, NUMAI atâta vreme cât eu sunt OBLIGATĂ (că de, nu-i ştiu vârsta) să o citesc. dp meu dv cazul asta e cel mai tragic.

acum de, o fi eu anormală, însă când mi se spune că sunt neinteresantă în insistenţa mea, că obişnuiesc să consum timpul inutil timpul altora, primul meu impuls e să fug ca din puşcă, să mă ascund undeva, să-mi analizez comportamentul, şi în final să nu mai dau ochii în veci cu acel om.

io una din tot ceea ce se întâmplă aici am dedus că unora chiar le place să-şi piardă timpul cu mine. :( din păcate nu este reciproc, şi asta poate unde nu mă ridic nici măcar le nivelul degetului mic al lui Dostoievski (=glumă).

keepwalking 19 Nov 2009 23:38

mai dragomara,
dar tu chiar atat de naiva poti fi incat sa imparti lumea in cei sub si cei peste 30 de ani? de ce nu 31 sau 28? ce certitudine ai ca userul respectiv isi declara varsta reala? ce diferenta e intre cel de 34 si cel de 29?
scuza-ma, dar ideile tale frizeaza patologicul.
poti dezvolta subiectul pe topicul special creat, nu aici, te rog.

Dragomara 19 Nov 2009 23:48

Originally Posted by keepwalking:

mai dragomara,
dar tu chiar atat de naiva poti fi incat sa imparti lumea in cei sub si cei peste 30 de ani? de ce nu 31 sau 28? ce certitudine ai ca userul respectiv isi declara varsta reala? ce diferenta e intre cel de 34 si cel de 29?

probabil că oi fi naivă, unde mă tot conving aci unuii peste 30, 40 de ani că maturitatea nu vine nici după vârsta aia... :(( :(( :((

aaa... te scuz, domn'doctor! =)) =)) =)) numa' părerile tale te acuză. :"> :">

PS: văd că ai uitat, da' "dezvoltarea subiectului" a plecat de la afirmaţiile tale cretine(=cele foarte on-topic).:">

Liviu- 20 Nov 2009 00:05

probabil că oi fi naivă, unde mă tot conving aci unuii peste 30, 40 de ani că maturitatea nu vine nici după vârsta aia... :(( :(( :((

Esti cel mai bun exemplu pentru a-ti demonstra teoria.

Judex 20 Nov 2009 01:06

Hai ca ma bag si eu in gura Dragomarei: sor'mio doi, nu crezi ca pe un forum din asta ar trebui sa primeze mai degraba opiniile exprimate decat userii in sine? Si competenta opiniilor decat maturitatea lor? Io-s de acord ca toate astea tre sa fie convergente pentru a satisface anumite exigente, dar tu insisti prea mult pe elementul 'maturitate'. Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant.

Dragomara 20 Nov 2009 05:36

Originally Posted by Judex:

Hai ca ma bag si eu in gura Dragomarei: sor'mio doi, nu crezi ca pe un forum din asta ar trebui sa primeze mai degraba opiniile exprimate decat userii in sine? Si competenta opiniilor decat maturitatea lor? Io-s de acord ca toate astea tre sa fie convergente pentru a satisface anumite exigente, dar tu insisti prea mult pe elementul 'maturitate'. Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant.

Judex hai că m-ai dat pe spate de râs cu postarea asta gen Caragiale. =)) =))

explicaţie pentru sugaci şi nu numai: competenţa opiniilor este dată de experienţa de viaţă, de maturitatea şi nu în ultimul rând educaţia şi cultura userilor. no, vezi exemplul sugaciului de mai sus, cel care s-a băgat iar musca-n lapte şi o scos din context o afirmaţie care era adresată strict lui Keep şi Pitbull. ştiu ei ŞI de ce. :D

"Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant." - ce dracu vrea să-nsemnea asta?! :-O

repet pentru a cincizeceamia oară: nu vouă vă impun cu cine să vb, şi ce să scrieţi, sinceră să fiu nu cred că valoarea intelectuală a forum-ului a fost mai jos decât în ultimul an, nici nu cred că se poate mai jos, faptul că asta nu pune pe gânduri administraţia nu e problema mea, eu una vreau NUMAI să-i ocolesc din prima pe cei care nu-mi spun MIE nimic. voi n-aveţi decât a citi şi posta în draci, nu asta e problema mea. că vârsta e principalul criteriu e numai problema mea. nu mă consider încă Dumnezeu ca să pot afirma că "legile mele" sunt universal valabile, însă ştiu ce e bine pentru mine.

tot n-am priceput ce aveţi majoritatea împotriva afişării vârstei!? parcă v-aş fi cerut numărul cardului...
până să apară forumul nou Gloria în cerea-n privat fotografii (cu mine) pentru că în noul forum (ăsta) userii urmau să aibă profil real, iar acum nu vreţi să bifaţi o opţiune obişnuită, să mor io dacă mai înţeleg ceva?!

chestia asta cu greutatea tehnică de-a implementa opţiunea-n discuţie să i-o spuneţi lui Mutu. :)) :))

...şi unde e tata-mare Daniel, să vină imediat aici? omul ăla pricepând din prima, chiar e-o excepţie. :-* :-* :-*

Liviu- 20 Nov 2009 07:45

Mai dureaza mult circul asta? Nu de alta, dar devine din ce in ce mai greu sa ma abtin de la jigniri. Si nu ma refer la injuraturi ca nu-s la nivelul de maturitate, cultura si experienta al Dragomarei sa recurg la asa ceva. E nevoie de un astfel de om pentru astea, ca stie sa le foloseasca cu cap.

Judex 20 Nov 2009 08:05

@Drago, oricat de experimentata, matura, educata si mai stiu eu cum esti tu, ma crezi ca, prin unele dintre comentariile tale in materie de cinema, nu esti deloc mai competenta decat - sa zicem - Disciple?

Pragul despre care vorbeam se refera la cei 30 de ani. E... nustiu... nici n-am cuvinte! :-O

Pitbull 20 Nov 2009 09:56

Exemplul "Disciple" e räu ales - nu e un caz neutru, de nivel mediu, reprezentativ pentru o categorie largä de useri, el chiar ESTE competent în materie de cinema (îl cunosc, stiu ce zic).
Pune si tu un user teenager cu comentarii gen "nam vazut filmu da kred ca precis e soper" - mai ales în blogurile de "päreri" de la paginile filmelor e plin; vezi la "2012", drept pildä.

explicaţie pentru sugaci şi nu numai
(...)
(...)
tot n-am priceput ce aveţi majoritatea împotriva afişării vârstei!?

Explicaţie pentru sugaci şi nu numai
- Nu e relevantä cu privire la nivelul intelectual al userilor.
- Nu e relevantä nici cu privire la alte criterii semnificative pentru continutul si scopurile forumului.
- Fiecare user are dreptul de a decide dacä si-o declarä sau nu; deci, nu le putem impune s-o facä.
- Nu se poate controla veracitatea datelor declarate, deci tot efortul ar sta sub semnul îndoielii.

Judex 20 Nov 2009 10:02

Pai ideea era ca Disciple chiar stie film, desi are mai putin de 30 de ani.

Pitbull 20 Nov 2009 10:04

Da, dar argumentul täu ("nu esti mai competentä decât...") presupune un termen de comparatie de nivel mediu, reprezentativ pentru o majoritate.

Judex 20 Nov 2009 10:14

Poate m-am exprimat eu gresit. Ziceam ca maturitatea aia cu care ne fute la creieri o data la doua postari este mai putin relevanta decat competenta. Etalonul acestei maturitati ultrainvocate este varsta. In cazul de fata, 30 de ani. Disciple are sub 30 de ani, deci e imatur dupa regulile Dragomarei. Dar acest imatur este mai competent in materie de cinema decat Dragomara, Simplu.

Pitbull 20 Nov 2009 10:25

A, asa da.

buticut 20 Nov 2009 10:45

Originally Posted by keepwalking:

mai dragomara,

Exact la asta ma gandeam si eu. Daca vreau,pot sa zic ca am 30 de ani....poate cineva sa ma verifice sau sa ma oblige sa dovedesc?Sincer si mie mi se cam...rupe. Am vorbit si inca vorbesc cu persoane mai tinere,mai in varsta...atata timp cat imi face placere sa vorbesc cu ele,nu ma intereseaza cati ani au. Pana sa cresc mai mare aveam o problema in a-mi divulga varsta,de teama ca lumea sa nu ma ia in serios datorita prejudecatilor...ca deh,e potoaca,ce se baga si ea in seama,ce stie ea? Si da,mi s-a intamplat sa fiu expediata din start doar pentru ca nu aveam destui ani de experienta,fara ca lumea sa incerce macar sa ma cunoasca.

Pitbull 20 Nov 2009 11:31

Originally Posted by buticut:

Si da,mi s-a intamplat sa fiu expediata din start doar pentru ca nu aveam destui ani de experienta,fara ca lumea sa incerce macar sa ma cunoasca.

E o prejudecatä pe care o detest si o dispretuiesc - asta de a considera cä tinerii, adolescentii sau copiii ar avea un nivel intelectual inferior. Am lucrat destul de mult cu ei (filme, spectacole, cursuri), asa cä stiu din experientä: inteligenta lor e incomparabil mai vie si mai acutä decât a adultilor anchilozati în fixatii, conditionäri si arogantä. Ba chiar, îndräznesc sä spun cä permanentele interactiuni pe care le-am avut cu cei mult mai tineri m-au salvat si pe mine de îmbätrânire. Una dintre comunitätile în care m-am simtit cel mai bine a fost forumul Vama Veche, ai cärui membri aveau vârste cuprinse între 14 si 25 de ani; practic, eram unul de-ai lor, iar pntru mine a fost una dintre perioadele în care mi-am folosit cel mai benefic timpul - m-a întinerit si m-a împrospätat psiho-afectiv cu cel putin zece ani.

Dragomara 20 Nov 2009 11:46

Originally Posted by Pitbull:

Explicaţie pentru sugaci şi nu numai
- Nu e relevantä cu privire la nivelul intelectual al userilor.
- Nu e relevantä nici cu privire la alte criterii semnificative pentru continutul si scopurile forumului.
- Fiecare user are dreptul de a decide dacä si-o declarä sau nu; deci, nu le putem impune s-o facä.
- Nu se poate controla veracitatea datelor declarate, deci tot efortul ar sta sub semnul îndoielii.

frate, dar voi ori nu citiţi, ori nu pricepeţi, sau sunteţi doar rău intenţionaţi, ori toate 3 la un loc.

- întrebaţi orice amărât de psiholog despre faptul că vârsta este unul dintre aspectele importante în stabilirea nivelului intelectual al unei persoane

- a fost o vreme, foarte scurtă ce-i drept, în care am crezut că acest site/ forum chiar are profil cultural. acum, unde vii şi-mi spui că tu poţi (şi o şi faci) să minţi în legătură cu identiatea ta când îţi creezi contul, mă întorc la afirmaţia pe care-o tot repet de ceva zile şi anume CineMagia=Hi5. dacă afirmaţia asta nu are legătură cu lipsa aia de maturitate de care tot vb eu, atunci io sunt tâmpitâ şi nu ştiu ce presupune un site cultural?!

- să te uiţi ca boul (scuzaţi expresia, dar ştiu cel puţin o duzină de cazuri pe-aci, useri pe care io vreau să-i ocolesc, şi care evident din întâmplare au sub 30 de ani), ei bine să te uiţi ca boul continuu la filme, din care nu înţelegi (=înveţi, aplici) nimic nu are nimic de-a face cu, cultura cinematografică. din punctul meu dv, ca nivel intelectual această activitate nu depăşeşte simplu hobby de-a bate mingea pe maidan all day long! fiind mai sănătos chiar e de preferat cel din urmă.

- controlatul veridicităţii datelor e valabil (şi util) siteurilor de dating, aşa ceva nu are ce căuta pe un site de cultură.

Concluzie: din ce-am citit în ultimele zile constat că singura chestie care se urmăreşte aci este HI5-izarea site-ului.

unde administraţia a avut grijă să înlăture prin deciziile înţelepte mai toţi cinefillii şi oamenii de cultură autentici nu-mi rămâne decât să vă felicit! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! şi la mai mare! nu prea văd ce-ar mai putea urma?! :-O :-O :-O după cum am mai spus, mai jos chiar nu se poate, nu de alta, da'chiar nu mai e unde. :(

vreau să cred că ăsta nu e rezultatul unei campanii (strategii) anume gândite de către cineva, ci că e doar rodul neştiinţei, nepriceperii şi dezinteresului administraţiei, în speţă al moderatorilor. acum nu că sugacii ăia, cei cu care nu mai vreau eu să vb nu ar avea şi ei meritul lor. :(

oricum, PĂCAT, lucrurile s-ar fi putut termina cu totul altfel. :(( :(( :((

Dragomara 20 Nov 2009 11:48

@Pitbull şi majoritatea bărbaţilor de pe-aci: dacă eram bărbat să mor io de ratam vreuna/ vreunul, ŞI MAI ALES DACĂ MI-AŞ FI CĂŞTIGAT EXISTENŢA DIN "LECŢII".
deci chiar te înţeleg, DAR NU TE APROB. :(

Judex 20 Nov 2009 12:03

Nu vrea sa insist prea mult pe tema asta, asa ca n-am sa spun decat atat: buticut, sa stii ca si eu am fost mai rezervat cand ti-am aflat varsta, dar din cu totul alte motive. :D

Liviu- 20 Nov 2009 12:37

- întrebaţi orice amărât de psiholog despre faptul că vârsta este unul dintre aspectele importante în stabilirea nivelului intelectual al unei persoane

Uite maine am psihologia si-mi voi intreba profesorul, bineinteles cu inca o intrebare suplimentara de al carui raspuns vei beneficia. Iti promit ca nu te las asa si iti voi spune exact de ce suferi.

Imi cer scuze, nu ma puteam abtine...

Cat despre chestia cu varsta mi se pare ca subiectul e inutil. Cu totii (pardon, cei mai normali dintre noi) stim ca nu e un criteriu prea important, desi bineinteles intr-o mica masura conteaza, dar cum variaza atat de mult de la o persoana la alta devine cam irelevant pentru a fi discutat.

Cum ziceati si voi Disciple e bun exemplu de persoana tanara care pare destul de matura.

Si la polul celalalt e un user nou pe Cinemagia care are varsta afisata si figureaza cu 30 de ani, desi dupa mesajele postate as putea zice ca are in jur de 14 sau chiar mai putin. Nu vreau sa para lipsa de respect, poate e doar o aparenta, poate pur si simplu nu are timp de mai mult sau considera ca nu e nevoie sa scrie corect, de multe ori si eu fac la fel (nu ma refer la scris corect, desi mi se intampla destul de des sa fac greseli, dar la alt nivel) si tratez cu prea multa superficialitate unele chestii pentru ca nu-mi permite timpul sau pur si simplu din comoditate.

All times are GMT +2. The time now is 14:52.