![]() |
Originally Posted by Rapture:
Câtă vanitate în topicul ăsta. |
@Rapture - în alt secol pasiunea mea a fost pictura. acum şi să scriu cu mâna e un chin.
da'tu continuă, că zici bine. :"> |
^^ Vanitate pă naiba . Pe multe forumuri in care m-am inregistrat era un asemenea topic unde cei care au pasiunea de a desena postau desene , comentau , dadeau sfaturi .
^ Thanks ;) |
Frumoase desenele.Keep up the good work.
|
Good stuff. Cele cu Serj chiar au fost o surpriza placuta :-bd Mi-au adus aminte ca abia astept urmatorul lor album.
|
Rapture you got some skillz :D
|
Lasa-l Gospin, nu merita .
Mersi tuturor ( hehe, nu mai fac portrete....acu' mi-s cu Dali ) Corina, pm me si vedem. |
Good likeness, daca ai desena mai des ti-ar iesi ceva, ceva. Talentos esti.
|
De fapt amandoi sunteti.
|
rapture , ce-ai mai desenat? :D
|
Nişte compoziţii ce ţin de suprarealism (unele plagiate, altele imaginate :)))
|
Whoa, din cauza a cui (ba nu a cui, e inpropriu spus, hai sa zicem din cauza a ce) n-am prea dormit eu in ultima vreme:
Suprarealism Suprarealism compozitii-contraste Metamorphose |
Kid has talent. Bravo, in special pentru a 2-a si ultima lucrare.
|
chiar ma ofticam ca lasi topicul balta :)
|
Eu mai bn nu va arat deoarece o sa muriti de ras!Sunt praf la desen!Bomba!0 barat!B-)
|
rapture, esti scula, sa zic asa :-bd B-) =D>
le ai ! |
|
Rapture nu ne-a uitat! E o veste buna. :D
|
Originally Posted by SoX:
:"> |
pai o auzi si de la mine :) si chiar ma bucur ca ai reinviat topicul asta :-bd
|
:)
Proaspăt scos din cuptor, rezultat al sfaturilor date de Ovidiu: Câinele şi osul de hârtie I hope he'll like it. |
Rapture, sunt superbe desenele tale .Când am dat click pe thread am crezut că's postate desene făcute just for fun ,nu opere de artă :) Voiam să postez și eu ceva, dar m'am răzgândit când am văzut cât de serioasă'i treaba :D
|
Mulţumesc, mă simt flatată.
Îmi pare rău, totuşi, că în ultima perioada numai eu postez (picturi, desene, etc.) aici. Mi-ar face mare plăcere vederea altor desene; luaţi-o ca pe o invitaţie :) :D. |
Judex, care era jocul tău preferat în copilărie?
eu tot fac desene care sux :)) ![]() |
ooooooooooooooooooooo
Danke schon! Troleibuzul meu preferat e 69. :P |
Originally Posted by FreakDoll:
|
Originally Posted by copila_satanista:
Dacă'l postezi tu p'ăla postez și eu primul meu desen cu Adam și Eva :D |
Hmm la tine suna chiar interesant :-?
Eu foloseam pe vremea aia cunoscuta si apreciata tehnica "linie linie punct si punct..." :> |
![]() |
Pai A & E erau goi atunci cand au fost ispititi de sarpe.Doar dupa ce au papat si-au dat seama ca erau goi.Vrei sa faci cumva reclama la costume de baie biodegradabile ( din frunze de smochin ) ???>:)
|
Eu i'am văzut cu frunze într'un tablou și de'acolo mi'a venit inspirația :D:D:D Nu'mi asum nimic, aveam 6 ani .
|
Aha , deci este o poza veche de peste 35 de ani .
|
Ce freza are dom' Adam :)) Ii da ceatza lui Bob Marley.
|
Originally Posted by bremen1980:
Fix 40 .:) |
Originally Posted by Chambord:
:)) :)) :)) :)) |
Adam era femeie?
Cate s-au schimbat... |
Originally Posted by danonino:
Era timpul să afli cât de false au fost informaţiile cu privire la asta :D |
eu trebuie sa imi scanez desenele si nu am vreme... :((
|
here i am... >:)
![]() nu fiti prea duri... pls:(( |
Tu glumesti, nu? Daca nu, mi-e ca tinde spre attentionwhore pen' ca mie mi se pare foarte bun!
|
vorba profului meu, ochi pestisori :) nu comentez decat irisul, hipnotizanta gaura neagra.
cam asa ceva ![]() |
Whoa, I'm loving it! :)
|
va mai arat ceva ) cand am apucat sa-mi pozeze cineva.
![]() |
hi, hi... mistooo:)
|
:-? Imi place.
Cea mai recenta plansa Si, una in progres, inceputa in seara aceasta: cu puţa neterminata |
eeeiii... da, Rapture, te pricepi... de am avea si noi ceilalti timpul si resursele... viata ar fi o relaxare continua... insa din pacate, unii stau si sa tarasc de dimineata pana seara... :((... mi-e dor sa deseneeez.. :((
|
Ce vorbesti tu de timp? Nu stiu cum sa ma mai organizez, atat de putin timp am. Astazi am avut noroc de chiulul in masa, mi-a mai oferit ceva timp.
|
Ma copii, voi chiar aveti talent, pe bune:)
La un moment dat vreau sa-mi fac propriu vin, si im va trebui o eticheta. Atentia-mi este indreptata spre ceva in genul "desenelor" facute de voi, amataori?:"> |
rr, suna bine... imi plac provocarile... >:)
rapture... eu nu chiulesc... nu am chiulit niciodata, decat azidimineata de la 10 la 12, de la un curs... da mno, imi era somn si am vrut sa beau o cafea... shhhttt... ramane secret, ok?... ;) |
All times are GMT +2. The time now is 11:28. |