![]() |
Tenis
Daca mai exista vreun topic pe tema asta am sa-l rog pe Cinemaniac sa le uneasca. Articolul lui Radu Cosasu dupa retragerea din activitatea sportiva a lui Andrei Pavel este minunat:
Quote:
|
hane mai poate castiga niste turnee atp. nu imi place la el ca este "moale" in teren si in ciuda calmului aparent, are caderi de moral.tenisul e un sport de moral unde ai nevoie de incredere si uneori de agresivitate. astfel pierde meciuri pe care ar trebui sa le castige. in plus, e greu sa gaseasca nivelul necesar pentru a bate un jucator de top ten. (fara de care nu prea poti castiga cine stie ce turnee).
Pavel a fost un tennisman foarte bun. Putea mai mult in circuit, dar n-a fost sa fie. Accidentarile, lipsa de constanta....Ramanem cu amintirea fenomenalului sau rever si cu frumoasele meciuri facute in Cupa Davis... |
Care va uitati la finala Australian Open?
|
eu, cu un ochi...... :)
|
E clar, Federer n-are rival la ora actuala, Murray e inca necopt, iar Nadal e mai mult atlet decat tenisman.
|
Nadal a avut ghinion (accidentari). Intr-adevar, Federer a redevenit "Tarul". :)
|
Tare mi-e ca 'ghinionul' si accidentarile i se trag de la altele... :-?
|
Sibutramina? Suntem bolnavi de scenarita.
|
judex, tot ce e posibil, dar cata vreme nu e nimic dovedit sau oficial este fix egal cu zero.
|
In cazul lui Mutu tind sa cred ca e vorba de un accident. La Nadal se vede pe el ca nu-i atat un mare talent cat un atlet cu rezultate excelente. Cum este inca fraged pentru a crede ca nu-l mai duce corpul, inclin sa consider ca slabiciunea din ultima perioada i se trage de la factori externi - avem de-a face cu un recul provocat de stimulente mai mult sau mai putin interzise.
|
mutu este recidivist dovedit....... asa ca n-are rost sa dezvoltam. eu ii doresc sa iasa cu bine, dar.......
|
Mutu e dovedit cu cocaina, care intra-n alt registru. El tragea pe nara sa se distreze, nu ca sa-si imbunatateasca performantele sportive. In plus, se pare ca in cazul asta are sanse sa scape lejer.
|
era de prevazut.
serena a cashtigat la fete, henin a avut o prezentza buna. la baietzi, tot elvetzianul, dar murray putea sa dea mai mult, doar in setul trei s-a trezit. |
Mai degraba s-a relaxat Federer. Vorbeam cu un amic imediat dupa meci - chiar daca Murray lua setul trei, cel mai probabil Roger l-ar fi rupt de nervi in al patrulea. :D
|
Da.. Federer are finete in lovituri. Gandeste bine jocul, are si rezistenta, cam tot ce iti trebuie ca sa fac performanta.Insa gresesti acolo Judex, el nu subestimeaza nici un adversar, ii trateaza ca atare. Pt. mine mereu a fost mai bun ca Nadal, care se bazeaza mult pe forta. Dar nu intotdeauna forta este echivalenta cu precizia.
ps: cati ani are Federer, 27 parca? :-? |
Originally Posted by Judex:
dar cata vreme e interzisa pe toate fronturile si mai ales in sport (unde esti controlat periodic), este si ramane aceeasi mancare de peste. in viziunea mea este recidivist. nu ma intereseaza scuzele. alea sunt usor de expus. si nu costa nimic. un profesionist adevarat stie ce are de facut. si daca nu stie el, are ajutoare de incredere. la Mutu, din pacate, lipsesc ambele. daca (intr-adevar) merita indulgenta, asa sa ii ajute D-zeu! |
Hanescu joaca acum cu Murray, pe sport.ro. Hai Hane !!
|
Ma intreb cine va castiga :-? :))
|
Hanescu nu stiu daca are vreo victorie la un jucator de top 10, la data desfasurarii meciului respectiv. Dar nu e timpul pierdut.
|
Conteaza?! Enjoy the ride.;)
Cu Nadal nu s-a facut de ras, ba chiar a avut niste schimburi extraordinare cu ibericul. Asa ca ca ..Hai Hane !! I-a invins pe Gil Simon acu ceva timp, la Roland Garos si pe Nalbandian, cam astea ar fi varfurile. |
Hanescu e moale, prea moale uneori!
|
Fi-ti-ar scurtele..X(
Mda, cam repede si-a pierdut servicul. |
deja e 1 la 0 pentru Murray. :))
|
2 - 0 pentru Murray in setul 2. Deja s-a cam terminat meciul.
|
Dezamgitor joaca Victor in seara asta. Sa fie de vina cele 9 seturi jucate in Cupa Davis?:-?
|
nush,dar stiu ca imi place tenisul destul de mult,si preferautl meu parca e Nadal.
|
Ce mai faci?
http://www.trilulilu.ro/Blanche/398bcaaaf972a7 |
Roland Garros 2010
V. Hanescu - N. Djokovic 1-1 la seturi, in turul 3. Update: 1-2 :( Scor final : 1-3 |
mentalitatea ne omoara.. a avut meciul in mana pana la un punct, dar...!!!
|
Originally Posted by rrs85:
|
Shit happens. =))
Cui ii place? ![]() |
Mie:D
Dar preferata mea ramane Martina Hinghis ![]() Nici Ana Ivanovic nu-i de lepadat ![]() Si mai era o bunaciune, o spanioloaica, pare-mi-se, dar nu-mi aduc aminte numele..:-? |
Arantxa Sanchez? ;)
|
Nu cred..
![]() De gustibus, dar totusi.. |
OMG!!!
Cine-i ala? =)) |
Gabriela Sabatini
Cred ca am gasit-o, era de fapt din Argentina, my bad..
![]() |
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Gabriela. :P |
Partenerele mele de dublu mixt...
![]() |
Fratii mei albi, vedeti ca pentru combat jack avem sectiunea Summer Crush.;)
|
Ipule, ce cauta ororile Williams acolo??? =))
|
Originally Posted by Judex:
Nu-i așa că ”the sisters”, dar și ”sestrenka” lui Marat par drăguțe în fotografiile alea? Dar ai văzut ce misterioasă e Sora(na) noastră? |
Sorana e superba! ;)
|
Roland Garros: Federer, la un pas de încă un record
http://www.tenisdecamp.ro/stiri-teni...nca-un-record/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ranked_players Roger Federer - Robin Soderling azi , dupa ora 17.00. Va fi un meci greu pentru Federer dar cred ca va castiga , posibila sa piarda un set . Cateodate e cam lent , nu prea vrea sa depuna efort , nu vrea sa faca risipa de energie , si cred ca si motivatia ii lipseste putin . (nu cred ca meciul acesta ii va lipsi , cand poate sa faca unul dintre cele mai importante recorduri din cariera sa ) . Federer nu e ca Nadal care alearga dupa fiecare minge chiar daca stie ca nu o mai ajunge , dar e eficent . Come On ! Federer ! You can do it ! |
Si eu cred ca bate Roger. Soderling pare in scadere de forma si oricum e din alta categorie, una inferioara.
LE Hai c-am nimerit-o de m-am rupt! Bine ca nu-s parior. =)) |
Sta sa-nceapa finala la Roland Garos :D
Vamos, Rafa ! Fie ca cel mai bun sa castige.. |
|
am vazut finala...nadal a controlat tot meciul iar soderling nu a avut nicio sansa
sper ca la Wimbledon sa vedem o finala federer- nadal |
Roger Federer a fost la un game de eliminare în primul tur la Wimbledon .
"Am fost foarte norocos. Am pierdut în acest an multe meciuri pe care trebuia să le fi caştigat. Pe acesta trebuia să-l pierd", a spus Federer. http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/rog...ba-195416.html Cel mai mare fan al Elvetiei in meciul cu Chile a fost chiar Federer, care imediat dupa meciul castigat extrem de greu in fata lui Falla din primul tur de la Wimbledon a fugit la primul televizor pentru a urmari meciul :D |
Sorana? Moda, bloguri, interviuri, TV, iar tenis cam putin spre deloc, in ultimul an....
|
Buna Sorana. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:33. |