![]() |
Jocu' cu mobila, plantele, cartile, tzarile, obiectele, mirosurile...
Va propun un joc care presupune sa abstractizam umpic. Ne gandim in gand la un user de aici si il asemuim ( sic! ) cu ceva, orice, iar ceilalti tre sa ghiceasca la ce ce user ne referim.
De exemplu: daca ar fi un fruct, ar fi ceva exotic, un kiwi: suculent, cu miezul moale dar cu seminte tari, distincte - ghiciti la cine ma refer. Daca ar fi o piesa de mobilier, ar fi un divan relaxant, care are multe sa-ti povesteasca (ghiciti cine e, e altcineva decat kiwi ) |
Daca ar fi o tulburare de personalitate, ar fi Histrionism.....
ghici cine? |
jocul e misto, dar e dificil...
|
cine, histrionicul?
nu e Pitbul. Pitbul era divanul :) hai incercati poate ghiciti kiwi-ul. @keepwalking, nu e asa dificil, l-am jucat odata cu vreo 10 prieteni de-ai mei si a mers ca unsa...ia incearca si tu sa vezi ca ghicim :) |
siMistah, histrionismul presupune isterie iar Pitbul nu e isteric.
|
Histrionism:
http://www.topsanatate.ro/articol/ne...ice-19928.html "Histrionic" m-a facut pe mine cineva mai demult, oricum, catalogarea era atat de superficiala ca nu are sens sa insist. Histrionice nici macar personajele mele cele mai exhibat-nonconformiste nu se aseamana. Illo, obositor si inutil joc, pe bune. Ceva mai simplu nu ai gasit? |
Jocul e misto, noi îi ziceam "Ce-ar fi dac-ar fi"; mai e cunoscut si ca "20 de întrebäri"...
Sä curete cineva thread-ul de off-topicuri, si mä bag. (Illo, multam pentru "divan"... ;) ) |
jucati-va in continure...on topic
|
Multam, Cinemaniacule.
Fruct: o portocalä Obiect: o cheitä Acoperämânt al capului: un melon Bäuturä: lapte (dar nu oricare) Muzicä: Simfonia a IX-a. Ghici cine(magician) e? |
asta a fost cu dedicatie :D
|
incerc si eu dar va avertizez k e destul de greu de ghicit. :|
daca ar fi un animalutz ar fi cu siguranta un girafel :D daca ar fi o prajitura ... mmm ... ar fi una tasty (in forma de girafel), cu aroma de vanilie, pete de ciocolata amaruie si cornite de frishka :"> daca ar fi un continent ar fi Africa de ce pt k acolo traieste ... girafelul :P so double question: who is it ? and who sees it like that ? |
Hai ma, da-o-n primejdii!!!!!!!!! :-O
|
@ Chambord
vezi ca tu erai kiwi-ul :-* Pitbull, nu vreau sa ne jucam cum zici tu, cu cate 5 obiecte....complici inutil. ramane sa asemenam cu cate ceva, singular. cum am zis. Chambord = kiwi |
Originally Posted by illotempore2002:
illo, esti sweet :"> dar sa stii k kiar nu am seminte multe (decat de alea ... na ca era sa zic o prostie) jude, c'mon, we're playing, nu fi supy (chiar ce user zice asa: sunt putin supi ca azi am fost ocu la serviciu :P ?) |
Vezi ca pe Chamb n-am cum sa fiu gelos.
|
Originally Posted by Judex:
=)) stai ma cool, k nu ti-o iau. Sunt casatorit si fericit asa. E joaca interzisa ? |
Nu e interzisa. Dar si-a gasit alt partener de joaca... :(
|
Originally Posted by Judex:
pai daca tu o ai pe Delia ... |
nu ghiciti mah cine e histrionicul?
asa greu e? |
Originally Posted by Chambord:
|
sper ca nu te-ai gandit la Pauline |
de ce speri asta?
|
cause hope dies last |
nu inteleg de ce speri asta, dar nu, nu despre ea e vorba.
era ALS. of :) |
mmm. de ce e ALS histrionic ? mai pune sa ghicim dar portretizeaza prin chestii faine, nu histrionism si nush ce. astea sunt urate. |
|
Dacä ar fi un erou mitologic: Perseu. |
Eu. |
Originally Posted by Pitbull:
Neuptolem? =)) |
Nu.
Neuptolem avea treabä cu Ahile, nu cu Perseu. Illo, väd cä te-am încuiat. Accepti al doilea termen (dac-ar fi unitate teritorial-administrativä)? |
|
m-ai incuiat o piele.
am iesit si io in oras ca tot omu' :P deci este ca un manz salbatic, care insa da fuga inspre maica-sa cand apare un cal mai naravas si mai matur ca el....face praf in jurul lui de nu se mai vede nimic dar necheaza frumos si ceilalti nu-l prea iau in seama :) cine ie? |
Cred cä Neuptolem...
Zi, Illo; descuie-ti pielea. |
Da, Neupto era.
nu am inteles ce ma intrebi. Ce tre sa zic? |
|
e cumva Judex?
:-/ |
Zbârci. Deci, dintr-un singur termen n-ai ghicit.
|
Nu, evident ca nu accept!
:-O dupa cum ai demonstrat tu insuti, acest joc poate fi jucat foarte simplu: tu insuti l-ai ghicit pe Neuptolem in manz! Deci jocul este jucabil! Ca faci tu pe incapatzanatul care nu vrei sa facilitezi acest joc, e problema ta! Eu ti-am aratat ce jocul se poate juca! Recunosti? |
Sigur cä recunosc. Jocul se poate juca.
Iar tu ai pierdut runda asta. Recunosti? |
nu recunosc.
tu ai vrut sa-l faci nejucabil, ca vroiai sa-mi demonstrezi ca e rea propunerea mea si ca a ta e aia buna. diabolicule! :-* hai, zi mai departe, dar sa fie jucabila, daaaaaa? X( p.s. a, cine e perseu? avem vreu perseu pe aici, ca-l iau de barbat! |
Bai! Eu nu sunt manz! Sunt leu! Si adversarii mei nu sunt cai mai naravasi! Sunt Tigri, Anaconde, Rotvailleri, Alieni, Predatori, psihopati! Si nu fug de ei la maicamea, dau o tura si pe la Justitie = Mega-Moderatori, ca asa e frumos si civilizat ca nu mi-ar fi greu sa adopt si eu masca de psihointernaut ori Vipera-Turbata. Se pare ca bunul simt e catalogat azi de-a-n-pulea, ce perceptie de tot cacatul aveti voi despre mine!
In rest OK. |
nu e vina noastra ca asa te percepem.....tu te prezinti astfel!
pitbul, bag-o! (ghicitoarea) |
Nu cred ca am intrat pe acest forum ca sa se ajunga aici.
E incredibil ceea ce se intampla, incredibil! Dar nu ma mira la cat de autodestructibili suntem noi romanii in relatiile dintre noi. Orice replica e de prisos si cum spunea ricutza: "Sunt fericit ca nu depind de acest forum!" Imi iau "Valea!" cu cea mai mare placere! Ocupati-va de ea! Incredibil! Fara cuvinte! |
frumos
|
ce anume?
|
patetismul astuia. aproape de limita divina a candorii
|
E un manz cu copite de portelan de Boemia, adica nu de foarte buna calitate, foarte casante daca alearga pe o vale mai pietroasa :) (iar o sa-mi faca o criza de nervi)
urmatorul user este: un tei inflorit dar la care albinele nu prea se opresc sa-i culeaga polenul (hm, asta cred ca nu e foarte complimentuala (!), nu?) incerc alta: daca ar fi piesa de vestimentatie, ar fi un palton de primavara culoare maro. :-/ |
Originally Posted by raptor:
Azi illotempora m-a invins. A cam sters podelele pe jos cu mine, ce-i drept...Nu fac pe victima doar ca asa s-a intamplat. E si normal sa se intample astfel, sunt prea idiot sa duc lupte cu fatuci internaute, mai ales dintr-alea versate. Cu ocazia asta imi voi schimba radical atitudinea cu care voi trata acest forum de acum inainte. E cam ce i-am spus lui StefanDo candva. Nu cer ajutorul nimanui, puteti dansa samba in continuare. Good-bye!!!! |
hai da-o-n tristetzuri nemangaiate acuma....fa pe victima neajutorata :)) jeeeezus, ieftin mai jucati, unii din voi....spune puisor, ti-a dat si sangele? ti-a venit rau? te-a luat cu leshin?
stii ca te iubesc neconditionat :-* |
userul "stas" de pe cinemagia anului 2009 pare a fi devenit un fel de metrosexual al internautilor, bag sama
|
All times are GMT +2. The time now is 09:20. |