Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Orizontul" Cinemagicianului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95748)

silver_boy 27 Jun 2009 02:53

"Orizontul" Cinemagicianului

Oare ce vede, cinemagicianul, dimineata, cand se trezeste, si se uita pe geam?
Care e - "orizontul" lui?
M-am intrebat, adesea, oare cum arata camera de lucru a lui als, camera Paulinei, a lui cinemania ( cea noua), camera de lucru a lui Airlight, a userilor vechi sau mai noi - cosmosul fiecarui cinefil - sau imaginea care-i intampina , statica, dincolo de fereastra ?
Prin urmare, va propun un exercitiu ludic ( prezenta prin absenta) in care, daca aveti vreo poza cu camera de lucru ( sau cu imaginea care se iveste brusc, cand deschideti geamul) sa o postati aici.
ps. Cat de curand am sa postez si io ambele "perspective" ...
habar n-am cat de mult o sa "prinda" jocul asta, dar merita incercat...

Alex Leo Serban 27 Jun 2009 06:42

check out liternet, azi ar tbui sa fie postat un interviu cu poze - dspr casa lu mua :">

marx 27 Jun 2009 12:19

lampa aia de la ikea ai primit-o cadou de 8 martie?

Alex Leo Serban 27 Jun 2009 14:14

oooo, tov marx, ce surpriza!
nu rateaza nicio ocazie de a nu tacea... =))

ricutza 27 Jun 2009 14:54

Orizontul meu cuprinde foarte mult cer, niste casute aranjate frumos si multa multa verdeata. Deci, cu exceptia zilelor in care multimea de cer este gri sobolan, ma binedispune imaginea terasei mele + imprejurimi.
In ceea ce priveste apratamentul, are inca peretii realtiv goi. Si lipseste covorul (ceea ce nu e neaprat un lucru rau). Din fericire, biroul coincide cu biblioteca in care se afla din ce in ce mai multe carti.
Evident, din universul ricutzian nu puteau lipsi animalele si cablurile care se pot vedea aproximativ de peste tot.

ricutza 27 Jun 2009 14:58

Originally Posted by marx:

lampa aia de la ikea ai primit-o cadou de 8 martie?

btw, stau si ma intreb oare cate case mai reusesc inca sa nu aibe nimic de la IKEA. Dintre casele cunoscutilor mei tineri (care au apartament nou sau doar de cativa ani) clar niciuna. Si stiu si o multime de oameni care si-au redecorat recent casa si care au cel putin un obiect IKEA (sau ceva similar caci mai sunt si alte magazine de genul asta).
Eu sunt fericita ca macar canapeaua si fotoliile am reusit sa nu le achizitionam de la IKEA and co.

buticut 27 Jun 2009 15:18

Eu nu am o priveliste prea incantatoare...vad doar blocurile din fata mea. Camera mea,pe cat de mica e,e plina cu postere,DVD-uri,figurine si multe multe role de you know what :D.Nici nu mai stiu pe unde sa le pun,I'll need a bigger boat :)). Oricum ma reprezinta 100%,in ea "tin" tot ce imi place/ma pasioneaza.

Sihaya 27 Jun 2009 23:51

Un nuc batran si imens; acopera 4 etaje pe verticala si multe locuri de parcare pe orizontala. Vara imi beau cafeaua de dimineata pe balcon, urmarind jocul soarelui prin frunze. Iarna admir crengile acoperite de zapada (desi asta nu s.a mai intamplat demult ).

Si daca se intampla sa ma plictisesc, schimb cu niste blocuri bej si o piata inghesuita intre mai multe magazinele si tomberoane de gunoi.

corinka 27 Jun 2009 23:55

Din dormitor si bucatarie vad cealalta latura a blocului fri in locuiesc... noroc cu gazonul din mijloc care mai inveseleste atmosfera uratita de garajele metalice!
Pe partea cealalta, din living, vad copaci, e mai frumos. :)

paul_aramis 28 Jun 2009 04:15

Alex Leo Serban 28 Jun 2009 07:15

de la mine nu se vad decit copaci, k stau la et 1 :(
kirilov in skimb, care sta la 3 (pe ac parte), are o perspectiva spectaculoasa 'featuring' howard johnson in the background...

keepwalking 28 Jun 2009 10:16

eu vad jumatate de iasi, incepand cu palatul culturii, apoi biserica trei ierarhi, catedrala catolica, mitropolia, hotelul unirea, biblioteca universitara, universitatea, pana la instalatia de nocturna a stadionului din copou.
toate astea sunt insirate pe o culme de deal...cine a fost in iasi stie amplasarea orasului pe sapte coline :)
ma bucur ca cel mai apropiat bloc e la circa 400 de metri :)
voi incerca sa fac si poze, insa nu stiu sa le micsorez ca sa fie sub 50 de kilo:)
in balcon am instalat un telescop, pe care-l folosesc mai rar decat as vrea.
ma batea gandul sa-mi iau si-o statie meteo pentru amatori.
adevarul e ca-mi plac chestiile astea care tin de astronomie, meteorologie, aeronautica, seismologie, climatologie, etc, etc...nu stiu de ce.

redmen 28 Jun 2009 10:21

Cand ma trezesc vad de obicei niste perdele ... niste jaluzele ... alteori vad copaci si blocuri ... uneori ma trezesc la 5 dimineata si vad lumina aprinsa si o carte cazuta pe jos pentru ca am adormit citind,de cele mai multe ori ma trezesc cu cineva in brate.

keepwalking 28 Jun 2009 12:36

Originally Posted by redmen:

Cand ma trezesc vad de obicei niste perdele ... niste jaluzele ... alteori vad copaci si blocuri ... uneori ma trezesc la 5 dimineata si vad lumina aprinsa si o carte cazuta pe jos pentru ca am adormit citind,de cele mai multe ori ma trezesc cu cineva in brate.

imi place, boem stilul :)

keepwalking 28 Jun 2009 12:45

Leo,
sa stii ca verdele copacilor din fata face toti banii.
nu cred ca ai motiv sa regreti lipsa unei alte perspective.
imi place enorm acea lampa :) ...in general, imi plac sursele de lumina indirecta.
de fapt, imi place stilul rece, riguros, practic si aerisit al intregului mobilier de acolo.

illotempore2002 28 Jun 2009 12:50

Keep, la naiba, in curand am sa am aceeasi vedere cu a ta :-S

deocamdata dimineata vad Armeneasca

illotempore2002 28 Jun 2009 13:16

si by the way, cine mai e din Iasi, inafara de Keep, sa ne-mprietenim putin? B-)

p.s. mentionez ca au prioritate barbatii

illotempore2002 28 Jun 2009 13:53

Originally Posted by Alex Leo Serban:

de la mine nu se vad decit copaci, k stau la et 1 :(
kirilov in skimb, care sta la 3 (pe ac parte), are o perspectiva spectaculoasa 'featuring' howard johnson in the background...

si io vad Howard Johnsonu', suntem vecini??????

Alex Leo Serban 28 Jun 2009 13:58

alas, it seems so... :-S

illotempore2002 28 Jun 2009 14:00

:((

Pitbull 28 Jun 2009 15:45

Io stiam deja. ;)
Hai, pace-pace...! O:-)

ricutza 28 Jun 2009 16:01

Originally Posted by illotempore2002:

si by the way, cine mai e din Iasi, inafara de Keep, sa ne-mprietenim putin? B-)

p.s. mentionez ca au prioritate barbatii

te muti in Iasi? dar de ce?

Mala Portugal 28 Jun 2009 17:04

Originally Posted by corinka:

Din dormitor si bucatarie vad cealalta latura a blocului fri in locuiesc... noroc cu gazonul din mijloc care mai inveseleste atmosfera uratita de garajele metalice!

stai pe dima cumva?

Dragomara 28 Jun 2009 18:19

alb, verde viu, atât în casă, cât şi afară, şi multă-multă lumină sunt colţurile mele preferate. realizam acum că de ani nu mai citesc în balansoar pe balcon, probabil din cauza căldurii şi a petalelor de muşcate, care sunt peste tot, asemenea unei nisori colorate. dacă blocul meu nu ar fi la 50 de metri de-o intersecţie semaforizată, unde majoritatea maşinilor de intervenţie folosesc semnalele acustice pentru a trece pe roşu, şi dacă lângă intersecţie nu ar exista şi un părculeţ unde adolescenţii îşi fac, cu zgomot, veacul, noaptea, ar fi aproape ca la ţară, unde câinii, şi vacile, şi caii umblă de capul lor... :))

oricum, peisajul e foarte aerisit, verde, şi plăcut mirositor când înfloresc teii. vara, în nopţile de insomnie poţi calcula intensitatea traficului spre Bucureşti, ce de pe E81, adică hăt departe, dincolo de strada mea, dincolo de canal... atât este de linişte.

(casa mea de vis e din sticlă şi se afla musai în mijlocul unei păduri).

Bogie 28 Jun 2009 18:51

A murit Cinemagia Iasi? se mai intalnesc forumistii de acolo au ba?

Serghei 28 Jun 2009 19:38

moarta si ingropata

corinka 28 Jun 2009 22:07

Originally Posted by Mala Portugal:

stai pe dima cumva?

Nu chiar, pe Observatorului, dar in statia Dima. :D
Cunosti bine zona... :-/

illotempore2002 28 Jun 2009 22:19

sa inteleg ca Serghei, Bogie sunt din Iasi? :-?

@Ricutza, da, ma mut pt 5 luni la Iasi, raison du travail (know-how transfer B-) )

corinka 28 Jun 2009 22:21

Nu ziceai ca te muti in Germania? La Hamburg, parca.

illotempore2002 28 Jun 2009 22:24

ziceam ca e posibil, da, se analizeaza/discuta inca, dar vad ca imi tii evidentza, ma contorizezi, ai scris pe un carnetel tot ce am afirmat? :P :-*

corinka 28 Jun 2009 22:32

Originally Posted by illotempore2002:

ziceam ca e posibil, da, se analizeaza/discuta inca, dar vad ca imi tii evidentza, ma contorizezi, ai scris pe un carnetel tot ce am afirmat? :P :-*

Stai linistita, nu ti-am imprumutat obiceiurile. Pur si simplu mi-am amintit.

illotempore2002 28 Jun 2009 22:36

a, atunci inseamna ca mi s-a parut ca tu retii tot ce zic eu si cand vezi ca e rost de vreo agresivitate mica, sari ca un sacal. scuze, my mistake :-*

miercuri 29 Jun 2009 00:09

Illo totusi, cum poti sa vezi si Howard Johnsonu si Armeneasca din acelas loc? O_o

view from my bed:

illotempore2002 29 Jun 2009 00:13

te invit la un ceai la mine
in stanga armeneasca in fata HJ

miercuri 29 Jun 2009 00:24

ceai would be nice :) dar esti sigura ca ne referim la aceeasi Armeneasca si la acelas HJ, ca alea la care ma gandesc eu sunt la vreun sfert de ora distanta una de alta, mai sus de Rosetti respectiv Lahovari...

illotempore2002 29 Jun 2009 00:32

pai care altele?
alea pe care le stii si tu :)

vbim pe pm de ceai sa fie intr-o zi in care sa nu ne ploo (!)

silver_boy 29 Jun 2009 01:07

vai, draga Miercuri, cat de..." Vineri" e mansarda ta !!! ;)

miercuri 29 Jun 2009 11:08

pacat ca nu e mansarda :P

Cinemania 29 Jun 2009 11:29

Originally Posted by silver_boy:

Oare ce vede, cinemagicianul, dimineata, cand se trezeste, si se uita pe geam?
Care e - "orizontul" lui?
M-am intrebat, adesea, oare cum arata camera de lucru a lui cinemania ( cea noua)

noua, noua, da ciocolata inca e peste tot :D

stefan_c 29 Jun 2009 11:31

@ miercuri..
imi place coltzul tau de relaxare .. park te invita sa citesti o carte si sa bei o cafeluta :) si masa aceea e foarte interesanta...

buticut 29 Jun 2009 14:53

Originally Posted by miercuri:

Illo totusi, cum poti sa vezi si Howard Johnsonu si Armeneasca din acelas loc? O_o

view from my bed:

Is that Lolita on your desk?:D

Mala Portugal 29 Jun 2009 18:08

[quote=corinka][quote=Mala Portugal]

Din dormitor si bucatarie vad cealalta
Nu chiar, pe Observatorului, dar in statia Dima. :D
Cunosti bine zona... :-/

Am stat 8 ani pe Dima si vazusem o fotografie de sus in care mai toate blocurile erau in forma de L sau C, cu garaje in spate si verdeata in fata.

miercuri 29 Jun 2009 18:13

Originally Posted by buticut:

Is that Lolita on your desk?:D

wooh, ce ochi ai! da, e imprumutat de la tata, il tin pe "birou" ca sa-mi aduc aminte sa-l duc inapoi, dar tot uit.

Mala Portugal 29 Jun 2009 19:19

care desk e masuta galbena din ikea pe care mi-as fi luat-o si eu daca mai aveam in camera disponibil un centimetru patrat care sa nu fie in drumul picioarelor mele mult-prea-adormite la ore matinale.

Mala Portugal 29 Jun 2009 19:34

Originally Posted by ricutza:

Eu sunt fericita ca macar canapeaua si fotoliile am reusit sa nu le achizitionam de la IKEA and co.

de ce??? in IKEA locuieste cea mai confortabila canapea din lume...una de doua locuri, cu husa alba cu floricele negre, plasata in in una din pseudo-camerele amenajate de ei, in stanga cum esti pe directia sagetilor directoare de pe podea. cred ca acea canapea detine secretul orgasmelor spontane si e ideala pentru zilele in care te-a parasit iubitul, in care ploua, pentru zilele de luni sau cele cu durere de masea. canapeaua aceea e Tiffany al meu.

klein 29 Jun 2009 19:42

de ce??? in IKEA locuieste cea mai confortabila canapea din lume...una de doua locuri, cu husa alba cu floricele negre, plasata in in una din pseudo-camerele amenajate de ei, in sanga cum esti pe directia sagetilor directoare de pe podea. cred ca acea canapea detine secretul orgasmelor spontane si e ideala pentru zilele in care te-a parasit iubitul, in care ploua, pentru zilele de luni sau cele cu durere de masea. canapeaua aceea e Tiffany al meu.

ce frumos! m-as duce sa incerc una :)

Chambord 30 Jun 2009 08:53

Originally Posted by klein:

de ce??? in IKEA locuieste cea mai confortabila canapea din lume...una de doua locuri, cu husa alba cu floricele negre, plasata in in una din pseudo-camerele amenajate de ei, in sanga cum esti pe directia sagetilor directoare de pe podea. cred ca acea canapea detine secretul orgasmelor spontane si e ideala pentru zilele in care te-a parasit iubitul, in care ploua, pentru zilele de luni sau cele cu durere de masea. canapeaua aceea e Tiffany al meu.

ce frumos! m-as duce sa incerc una :)

carefully cu orgasmele spontane in public tho :)

klein 30 Jun 2009 09:40

who cares? :P

ricutza 30 Jun 2009 11:31

Originally Posted by ricutza:

de ce??? in IKEA locuieste cea mai confortabila canapea din lume...una de doua locuri, cu husa alba cu floricele negre, plasata in in una din pseudo-camerele amenajate de ei, in stanga cum esti pe directia sagetilor directoare de pe podea. cred ca acea canapea detine secretul orgasmelor spontane si e ideala pentru zilele in care te-a parasit iubitul, in care ploua, pentru zilele de luni sau cele cu durere de masea. canapeaua aceea e Tiffany al meu.

singura canapelutza din Ikea la care visez de mult e aia de o persoana, alba cu floricele mici roz. Atunci cand o sa am eu biblioteca mea mult visata cu rafturi de carti pe toti peretii, aia va fi canapeaua mea de citit. ;)

redmen 09 Jun 2010 14:10

Bump! Cine,ce mai vede pe aici?

All times are GMT +2. The time now is 04:18.