![]() |
Ghici filmul dupa replica
Vad ca e moda cu "recunoasteti filmul, personajul, etc"
hai sa recunoastem filme dupa replici. Pentru a le gasi, va recomand sa luati fisierele de subtitrare, de pe subtitrari.freshinfo.ro sau subtitrari.regielive.ro sa le deschideti cu Notepad si sa luati de acolo replicile. Daca nu se poate altfel, pot fi si in engleza, dar dat fiind fenomenul incredibil al subtitrarilor, putem profita. Prima proba:
Quote:
|
Originally Posted by Mistah J:
ce filme mai vezi si tu, omule :) |
grea proba, cred.
e un spike lee? |
„Blood Simple/Sânge pentru sânge”?
|
Ni mă,comedia mea preferată.Cum nu mi-am dat seama.„The Ladykillers”
|
Cine si in ce film a spus?
Nobody fucks with the Jesus. |
Originally Posted by corinka:
Bad Lieutenant? |
Originally Posted by illotempore2002:
Nu stiu daca e si acolo, dar eu am citat din alt film. |
the big lebowski
replica: fugiti baaa, ne-ataca tzatzele! |
Originally Posted by razi:
Corect, razi! |
Originally Posted by razi:
Marilena de la P7 ghiciti: "Nişte cehi impertinenţi smulgeau cu brutalitate ciorapii albi ai unei fete, iar eu am strigat: Ce faceţi, marş, soldãţoilor! Am ţipat pânã i-au dat drumul, fluturându-i ciorapii ca pe un trofeu alb. Fata plângea şi a spus: O sã vã parã rãu, adunãturã bolşevicã!" |
Swing kids cumva?
|
no.
|
Originally Posted by halebardul:
I served the king of england? :-/ mmmmnu, cred ca e ceva mai serios (adica nu comedie), damn, am vazut filmul asta. Unbearable lightness of being? |
corect. |
Uite cine chiar l-a vazut de trei ori! Eu ar trebui sa ma apuc de spirulina. :D |
- Ma baiatuleee, ma, tu esti dement? Nu ti-ai luat si tu un punct de reper, o tufa, salcia aia de acolo, nimic?
|
ce faceti, dormiti in papuci?
haideti! hint - film romanesc dinainte de 89. |
concurs.
|
nu :(
|
Reconstituirea?
|
Eu nu raspund ca-s parte. Sa bag eu niste indicii mai naspa sa nu fie chiar la mintea cocosului dupa aia?
|
lui Keep da-i niste indicii mai subtile, ca altfel se prinde imediat :) sa se perpeleasca putin :P
|
Sa vedem daca sunt indeajuns de subtil. Doar sunt tractorist. >:)
http://www.youtube.com/watch?v=khNY6...eature=related |
Originally Posted by Judex:
Judex, nu fi chiar atat de subtil, dand doar link-uri catre you tube. Eu nu pot intra acum pe you tube [nu intru in detalii de ce :D ]. Asa ca alt indiciu, pleeeaaase! |
alt
Lindiciu |
Illo, d-ala n-am de un'sa dau. Poate m-ajuti tu. :-*
Serios acum. Hint: tribunal. |
politie, nu tribunal.
|
E bine si tribunal. Se leaga.
|
Faleze de nisip?
|
Originally Posted by keepwalking:
Bravo Keep! iti cump[aram o inghetzata si un balon! |
hehe, merci. acum sa puna altcineva replici, ca eu nu le tin minte.... |
Hai sa va vad:
"Better to hang a dead husband than to lose a living lover." |
Originally Posted by Judex:
Satyricon. Fellini. |
Corect! ;)
Inc-o inghetata pleaca spre Cluj. Bagati replici. |
Din acelasi film:
You think it's healthy to obsessively collect things? You can't relate to other people, so you fill your life with stuff... I'm just like all these other collector losers. What are we, in slow motion here? C'mon, what are you, hypnotized? Have some more kids, why don't you. |
Si ce tre sa ghiceasca lumea, Cori? :D
|
Cori, tot din Satyricon?
pun si io: "Pretend that you're my wife and we are having fun....pretend that you're my wife, dont you understand? .. pretend you're my wife and you love me, for Christ's sake.....pretend that you're my wife and you love me, bitch" |
Nu, ambele replici sunt din acelasi film. Care film? Stai la rand, Illo!
|
My blueberry nights??? |
Nu. Indiciu pt. Illo: replicile sunt rostite de un actor care ne place noua mult. Mie f mult, parca tu spuneai ca iti place si tie. |
Buscemi.
Interview? hmmmm, io-l stiu pe Buscemi din filmele lui Burton, Coen si Tarantino. e vreunul din regizorii astia? |
Caldut, caldut, te apropii, mai putin in ce priveste regizorii. :D |
Paris, je t'aime?
|
Nu, nu e vorba despre Coen. Indiciu: doua adolescente. |
Big Lebowski sau Fargo.
ma las daca nici acu nu ghicesc. Sau Blood simple? pffffffffff |
Era Ghost World. Tot eu: I want knowledge! Not faith, not assumptions, but knowledge. I want God to stretch out His hand, uncover His face and speak to me. Stiti ce vreau, nu? Spuneti filmul din care am extras replica. |
mamaaa, cat de cunoscuta imi pare aia a ta, Illo.....Pfffffffff... E vreun Keitel pe-acolo?
|
nu e nici un Keitel, dar e un alt actor cam la fel de furios si labil in acest film precum Keitel in Bad Lieutenant.
|
asta e Bad Leutenant, sigur. Nu? |
All times are GMT +2. The time now is 11:59. |