![]() |
S-o bannăm pe Dragomara
Să vadă şi Stefan şi Gloria că vrem să scăpăm de sociopată.
|
Nu. O să ceară ea însăşi să îi fie şters contul. Aşa a făcut pe un alt forum.
|
Şi aici o cerut.
|
eu nu stiu de ce nu le face Stefan o surpriza. adica sa vina sa ceara stergerea contului si Stefan chiar sa o faca. de ce sa te opui dorintei cuiva, mai ales daca a fost exprimata insistent?
|
Da.Şi motive are destule.Am scris si la Reproşuri pentru moderatori.
|
Cristina(Dragomara) tu cu cine votezi?
|
stai ca acuma se voteaza ea si cu clonele ei tot pe ea insasi
|
Chiar c-ar fi penibilă.
|
Voi nu intelegeti ca aici nu este vorba ca sa o baneze sau nu.
De bannat nu o va banna,sau daca da o face pentru 3 zile cum a fost cu Pauline. Poi daca ar fi asa va dati seama ce rating si reclama ar avea forumul?Asa ca enjoy ,suntem un fel de otv in miniatura:P |
suspectule,
poate era o idee buna sa lasi voturile vizibile. mai poti reveni acum? |
Originally Posted by EgOisM:
poate fi banata definitiv pt recidiva, a mai fost. |
Hai să nu mai fim OTV.Hai să fim CineMagia.
|
Oare de ce tace Cristinuca?
|
cred ca au prins-o strabunii si-i aplica corectia binemeritata.
(dar sa nu fim cruzi!) |
Originally Posted by Suspect de bizar:
suge pixu' :D |
Originally Posted by illotempore2002:
o mai fi fost ea...dar acum este CRIZA financiara,asa ca...adio bann permanent,oricum nu o banneaza pe ea ca ni s-a sculat noua,sa fim seriosi. Luati exemplu elocvent..Pauline,a injurat si a mascarit si a fost banata doar 3 zile si ei i se luase de site si voia permanent.Dracumara ce a facut sa fie banata permanent???:P |
|
deci am călcat ceva rufe, am asculatat aceeaşi melodie de 100 de ori şi-am scris pe blog. citiţi-mă acolo, pls. noapte bună! |
lasa ca nu sta popularitatea forumului astuia in dragomara. tipa se repeta si e atat de infatuata incat nu simte nimeni nici o placere cititnd-o. a zis si Stefan ca e super plicticoasa pe aici pe undeva.
|
Bine Crist(p)ula.Şi io mă duc să mă culc.Mâine speri să nu te mai văd.Să dispari ca un vis urât.
|
Originally Posted by Dragomara:
ma intelegeti, ei i se pare amuzant asta.....acum inteleg ce intelege ea prin simtul umorului.....daca cineva greseste numele altcuiva, asta e o gluma tare. chiar hilar, saracul exemplar! |
Frigido !
|
|
sa nu intrati pe blogul ei ca-i faceti rating :) adica ati fi al doilea cititor (dupa ea insasi), deci ratingul s-ar dubla
|
Iti dau io bani sa pleci.Poate te impusca chinezii cu ocazia asta.Te confunda cu vreo orca.
P.S. Pardon "orcutza".Bleah. |
Si-a cumparat home cinema pe banii de la adsense,probabil are multi vizitatori:-??
|
@ tata-mare Daniel
dă-mi te rog, şi mie lista IP-urilor care-au votat aci, tb să am şi mâine ÎNCĂ un motiv de râs. :-* :-* :-*
|
visul de plastic al oricarei frigide, acela de a ajunge in Tibet. de la cate gagici simandicoase am auzit treaba asta??? toate distrusele care au citit acolo o carte despre budism (de obicei tulburatele la cap care au nevoie de liniste) vor in Tibet. toate pipitzele cu pretentii de intelectuale. |
Io vreau să mă culc da' parcă aş mai sta să văd ce răspunsuri dă.:))
|
|
un home cinema chinezesc nu costa mult |
Originally Posted by redmen:
|
|
Si-a luat de restul niste crema bronzanta sau lentile?B-)
|
lasa ca ai tu bani sa treci strada cu bicicleta =))
|
Cu siguranta am mai multi bani decat tine care te ia baietii de mila prin munti sa le faci mancare si muiane.Frigido.
|
how cool is that? si-a luat lubrifiant ca e frigida, ai uitat! |
vai sis, cum se vede că nu citeşti totul! :DDD
|
Nu mi se pare corect sondajul. Nu exista optiunea "mi se rupe pula".
|
Originally Posted by Judex:
medical nu se poate:))) |
Originally Posted by redmen:
|
Draga mea,daca vroiam bani de la google imi bagam si eu adsense ca vizitatori am,dar mi se rupe cum zice Judex cu toate ca nu este posibil:P |
I-auziţi ce-am găsit pe ;net.
De la Dragomara citare: Deci, io pot jura cu mâna pe această multîncercată inimioară că există bărbatul perfect, o da, milioanele de bărbaţi perfecţi: ei sunt cei ai sorei, ai prietenei, ai colegei, ai vecinei, pe scurt ai femeii (mai norocoase) de lângă noi!! Deci are o inimioară multîncercată. |
ce sa citest mai fetitzo? forumul tau? nici nu mi l=-ai dat vreodata jamais couche avec. am zis home cinema chinezesc ca ala e cel mai ieftin. doamne, deloc nu te duce capu, tre sa vin cu esplicatzii suplimentare |
|
Te crezi amuzantă da de fapt îţi sapi în continuare groapa care ai început s-o sapi de la Marea Debannare. |
frate, da'mare dreptate mai avea Brucan!
|
|
ti-am zis, esti a mia pizda care zice, dandu-si bretonul din ochi cu mana, ca ea are un vis maretz, acela de a ajunge in Tibet. spalata pe creieri, pui botul la toate cliseele. daca te iau la bani marunti habar nu ai de ce vrei in Tibet si ce e acolo.
zici ca nu ai citit nici o carte? atunci te duci ca proasta, nu ai sa intelegi nimic. da atunci inseamna ca ideea ti-a venit de la filmul 7 ani in tibet. |
Just do it:X
"Eram aşa de convins că, dacă ai fi apărut cu obraznicia de acum, atunci te împuşcam imediat!"S.Brucan
|
All times are GMT +2. The time now is 12:42. |