![]() |
"Madagascar: Escape 2 Africa"
In curand si la noi...
Vreau doar sa spun ca a scos 63,5 mil. in State, fiind pe locul 2 ca cel mai bun opening weekend din Iunie incoace, deci pe locul 1 in toamna asta. Pentru ca suma este aproximativ calculata, ar cam fi la egalitate cu Hancock si WALL-E. Hai ca nu mai e mult si apare si la noi... |
Salut!
am vazut aseara Madagascar 2 ;abia asteptam sa-l vad. :D :D :D prietenului meu i s-a parut putin mai slabut ca primul dar in ansamblu au facut treaba buna si m-au dezamagit. |
Originally Posted by orlandita:
:lol: |
:P ,
da sorry pentru exprimare.rectific : in ansamblu au facut treaba buna si nu m-au dezamagit |
Hahahah.
|
Dude sau dudo, puteai sa astepti macar dvdrip-ul...sau ne-ai scris din alte tari? :P
|
nu scriu din alta tara;l-am luat aseara de pe torrent
|
Pai banuiesc ca se vede naspa. Ideea e ca si eu am vazut WALL-E imediat cum a aparut, pentru ca ardeam de nerabdare, dar am gresit, pentru ca sunt niste elemente in grafica aia si niste efecte sonore care nu pot fi simtite fara un dvdrip ca lumea...de cinema nu mai zic...
|
eu o banuiesc pe orlandita de impostura :P
|
de vazut se vede destul de bine; nu e filmat in cinema, nu e in rusa, ci in engleza
nu am dat foarte multe detalii despre actiunea filmului pentru ca am considerat ca e mai bine sa va las sa-l vedeti si voi si sa nu va strict surpriza. am mai spus filmul il gasiti pe torrent;daca nu va descurcati, desi nu cred ca e cazul, astept pm |
Da,e.
"Over the hedge2" ,a aparut? |
Originally Posted by Pauline Kael:
Doar Open Season 2 Open.Season.2.2008.DVDSCR.XviD-Gommey si Madagascar 2.Escape To Africa TC XVID - STG |
l-am vazut acum..Personaje misto,dar umor mai deloc,din pacate.Pacat.Da,primul a fost mai bun. :)
|
Exact si impresia mea.
N-am simtit nevoia sä-i fac analiza, nu era nimic special de spus. Imagini splendide, dar suntem obisnuiti cu ele, animatie superbä, cum tot vedem de doi-trei ani... Umor mediocru, zâmbesti des, nu râzi deloc... Scenariu cam confuz, cu complicatii inutile... Personaje construite interesant, cu trimiteri satirice bune... si cam atât. |
Originally Posted by buticut:
Da si eu am vazut filmul acasa. A facut toti (ne)banii. 8) |
Open Season e si mai mare dezamagire,scenariu nici de doi bani,si vocile lui Martin Lawrence si a lui Ashton Kutcher lipsesc.
Cred ca astia care fac continuari la filme de animatie de succes(Beauty and the Beast,Cocosatul de la Notre Dame,Bambi,Madagascar,Open Season,etc) ar trebui sa-si asume riscul insuccesului sequel-urilor,continuarilor. Shame. :x Dezgusting :sick: |
mie mi-a placut filmul. nu mai vazusem de multisor un film de animatie 8)
|
Pitbull, Pauline,
ma mir ca nu ati ris la film. mie mi s-a parut ca are un umor de calitate, cursiv, inteligent. trimiterile la societate si politica (replicile Regelui Julien, criza din rezervatie), toate nazbitiile pinguinilor (logica lor debordanta, fara norme general valabile), mi s-au parut inspirate! la fel si trimiterile catre alte filme, nostime. |
Da, toate astea m-au fäcut sä zâmbesc tot timpul, dar niciodatä sä izbucnesc în râs.
|
da daca puneau mai mult in evidenta pinguinii aia poate devenea mai palpitant chiar
|
Originally Posted by gionloc:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:26. |