Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   filme pe care nu le-ati vazut pana la capat... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89549)

silver_boy 04 Nov 2006 06:38

filme pe care nu le-ati vazut pana la capat...

Magda Mihailescu pomenea undeva despre acele filme care devin un supliciu. Filmele pe care ai inceput sa le vezi si a caror poveste nu-ti mai spune nimic. Filmele in care, ca intr-o poveste de dragoste, "nu te mai regasesti" si pe care , tot ca intr-o poveste de dragoste, le abandonezi subit de indata ce consideri ca ai fost "inselat".
Sa parasesti templul iluziilor ( cinematograful) pentru a te intoarce la o realitate searbada de care - se presupune, esti satul - proclama un act de vointa pe care numai o mare dezamagire e in stare sa ti-o procure.
Despre acele filme "care ne mint asteptarile" si pe care le-am parasit, voiu a vorbi -:)

Pay it Forward - deseori imi plac filmele-astea lesinate, romantioase, cu iz etic, "americanesti" in care descoperi brusc natura iremediabil altruista a omului. Ea, fireste, se afla intotdeauna camuflata intr-o zona obscura a fiecaruia din noi dar are vesnic nevoie de un erou care sa o aduca la lumina din tenebrele ei...
But...nu stiu de ce ...pe la jumatatea filmului, Helen Hunt (Arlene McKinney) mi s-a parut deodata teribil de falsa in rolul ei de mama alcoolica, cu trecut promiscuu, incapabila sa comunice cu fisu si tot bullshit-ul ala ...Un fiu suferind de o maturitate gretoasa, un kevin spacey ( prefesorul ars) trudindu-se sa fie verosimil...
Probabil ca asa cum un roman idiot ( sau un poem asijderea )pot fi salvate de o singura pagina (sau de un singur vers) exista si filme care se pot salva, in extremis, - cu o singura secventa...
dar, uneori, pur si simplu...nu mai ai rabdare

Dea_Tofog 04 Nov 2006 07:42

Acum imi vin in minte Darte Movie, Click si U, Me and Dupree...

piranha 13 Nov 2006 22:55

N-am vazut niciodata de la un capat la celalalt filmul Papillon. Mereu l-am vazut in fragmente pe care le-am lipit/carpit in minte.

silver_boy 14 Nov 2006 01:00

Papillon ..k tot veni vorba...e unul dintre acele putine filme (fericite) in care-am regasit, fara efort, personajele si atmosfera cartii

Cinemania 16 Nov 2006 22:34

Originally Posted by silver_boy:

Papillon ..k tot veni vorba...e unul dintre acele putine filme (fericite) in care-am regasit, fara efort, personajele si atmosfera cartii

da l-ai vazut pana la capat, nu? :P

silver_boy 16 Nov 2006 23:26

lol
...p'ãsta da, l-am "ucis" -cum spunea Picasso despre fiecare lucru dus pînã la capãt.

zarathustra 07 Dec 2006 15:45

"Baraka" - Imagini si sunete din lume

amaizing :w00t:

Cinemania 08 Dec 2006 15:57

crank...e ca un copil de 16 ani care se caca pe el la fiecare partz

Dominic 16 Dec 2006 21:40

Asa e Crank sucks hard!
Nu imi aduc aminte exact dar au fost multe filme care nu le`am vazut pana la capat, in special din cauza k mi se pareau plictisitoare sau absolut proaste("jeguri")!Imi aduc aminte de Soul Plane...nu am putut sa`l vad pana la capat...putin la inceput atat si deja ma plictisisem!

retrimer 21 Dec 2006 12:32

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

la asta am stat pana la sfarsit pentru ca am promis ca raman pana la sfarsit.teribil. mi-a curs din urechi si din ochi sange si mi-am blestemat acele minute in care cu greu am rezistat.

Clara De PointduLac 22 Jan 2007 13:41

Miami Vice - Colin Farell pe post de Don Johnson...mdea mai lasa-ma!

Luke_Dorian 23 Jan 2007 11:12

ce coincidenta.nici eu nu am vazut miami vice pana la capat.

aayana 23 Jan 2007 12:23

o sa fiti surprinsi..

Pulp Fiction :| Don't judge me, nu ma omor dupa genul ala de filme, that's all!

daphne 06 Feb 2007 18:46

you got serve...desi imi plac filmele d gen step up, honey..dirty dancing, asta chiar m-a plict...

Pitbull 06 Feb 2007 19:00

Originally Posted by daphne:

asta chiar m-a plict...

...isit? :?

Carmine Galante 06 Feb 2007 20:00

Recent The departed, imposibil sa-l duc la capat si Moartea lu' lazarescu care m-a chinuit cateva ore. M-a obosit fizic.

aayana 15 Feb 2007 23:43

"Copilaria lui Ivan" - a lui Tarkovsky, asta dupa ce le-am vazut pe celelalte. La asta pur si simplu nu am avut rabdare! (poate si din cauza ca imi era somn :P

angel_4u 25 Aug 2007 16:59

hmm...taxi driver. dar nici nu-mi doresc sa-l termin :D

lucky 12 Sep 2007 13:16

just a kiss :| n`am inteles nimic dupa vreo 10-15 minute asa ca am lasat`o balta.Si One Missed Call ...nu prea ma dau in vant dupa horror`uri,dar parca ii lipsea ceva.Sarea si piperul poate :D

seven7seven 12 Sep 2007 13:33

Fear and loathing in LV. Guilty.. :?

Sorry mr. Gilligam, asta n-a mai mers.. Nu pot sa zic ca nu mi-a placut, poate o il revad odata.. Nu m-a prins in dispozitia necesara.

razvan-gabriel 12 Sep 2007 18:45

Singurele 2 filme la care am iesit din sala:

Absolute Power- dupa vreo 45 min
The Mexican- dupa vreo 30 min

dubthatsheet 04 Jan 2009 05:19

unbearable lightness of being...cred ca-i cel mai prost film din istorie si cel mai nefericit caz de ecranizare.

bre 04 Jan 2009 09:06

Originally Posted by aayana:

"Copilaria lui Ivan" - a lui Tarkovsky, asta dupa ce le-am vazut pe celelalte. La asta pur si simplu nu am avut rabdare! (poate si din cauza ca imi era somn :P

si mie mi s-a intamplat, cu zerkalo, pur si simplu nu eram in starea AIA, simteam ca tre sa-l las deoparte la momentul respectiv. aaa...la fel cu dreams a lui kurosawa.
dar aici nu cred ca e vorba de filme pe care nu le-am vazut pana la capat pt ca sunt insuportabile, pur si simplu nu aveam putearea sa le interiorizez, sa le inteleg (pe cat posibil). daca pt o comediora sau un romance nu-ti tb cine stie ce pregatire interioara, cred ca pt un tarkovsky e absolut necesara.

Cinemania 04 Jan 2009 13:13

Originally Posted by dubthatsheet:

unbearable lightness of being...cred ca-i cel mai prost film din istorie si cel mai nefericit caz de ecranizare.

e un film "dificil"...dar in nici un caz nu e cel mai prost

Pauline Kael 04 Jan 2009 16:08

Originally Posted by Cinemania:

Da ce-are bre,Cinemania Crank? Nu te-ai distrat? Jason nu e misto?Scena de sex din piata publica nu era tampita?

buticut 04 Jan 2009 17:02

Originally Posted by Pauline Kael:

Da ce-are bre,Cinemania Crank? Nu te-ai distrat? Jason nu e misto?Scena de sex din piata publica nu era tampita?

Ai vazut trailerul pentru Crank 2? :lol:

Cinemania 04 Jan 2009 19:31

tre sa mentionez ca la a doua vizionare parca mi-a placut cat de cat...insa m-a lasat destul de rece in continuare

la ce sa fie misto Jason? la corp?

buticut 04 Jan 2009 19:37

Jason are asa un aer de coolness :D

dubthatsheet 05 Jan 2009 05:52

Originally Posted by dubthatsheet:

e un film "dificil"...dar in nici un caz nu e cel mai prost

e printre cele mai proaste pt ca se vrea o ecranizare pe bune a cartii.si a iesit o 'dificultate" cu pretentii.ma rog nu prea pot sa fiu obiectiva cu filmul asta --m-a scos din minti.poate pt ca am citit cartea cu mult inainte.la mine nu merge asta deloc.si cu scenariile la fel.daca le citesc si vad filmul dupa s-a terminat.devin radicala..tai tot :lol: dar poate ai dreptate n=o fi al mai prost.

ps-chiar am o problema cu filmul asta.

miercuri 05 Jan 2009 22:20

Palindromes, Napoelon Dynamite si Boogie is cateva filme la care nu stiu prin ce minune am reusit sa ma uit pana la capat, regret pana azi timpul pierdut si neuronii macinati.

Pauline Kael 05 Jan 2009 22:44

Originally Posted by buticut:

Ai vazut trailerul pentru Crank 2? :lol:

L-am vazut,mersi.Misto,ma bucur ca au pastrat aceleasi personaje,aceleasi chestii in general( cu pericole si sex salbatic,cu Amy Smart(de ce Smart ,nu stim)..Sper sa nu fie abureala.
Jason,draga Cinemagia ,e in primu' rand misto la fata,expresiv,cu narile frematand,privirea colturoasa,vocea dogita cu un puternic accent de London.Ca gorile cu muschi umflati de steroizi is peste tot.Parerea mea.
A,si a fost campion olimpic la scufundari si nu stiu de care stil de lupta..E pe bune tipul.

freackboy 05 Jan 2009 23:00

'Supravietuitorul' chiar nu am putut sa-l vad pana la capat . ( incredibil de banal si de plicticos ) :sick:

Cinemania 06 Jan 2009 07:30

Jason,draga Cinemagia ,e in primu' rand misto la fata,expresiv,cu narile frematand,privirea colturoasa,vocea dogita cu un puternic accent de London.Ca gorile cu muschi umflati de steroizi is peste tot.Parerea mea.
A,si a fost campion olimpic la scufundari si nu stiu de care stil de lupta..E pe bune tipul.

cea mai misto caracterizare facuta lui Jason pana acum :D
si sunt de acord cu tine...sa nu crezi ca nu-mi place Jason...insa il prefer in filme gen Snatch

Pauline Kael 06 Jan 2009 18:56

A,mersi :oops:
Chiar vorbeam niste zile dupa forumeeting cu o cinemagiciana pe mess si ne-am gandit ca..ai fi potrivit ca Mister Cinemagia(ca tot te-am botezat asa). :lol:
Cred ca ma uit si eu la "Snatch".E bun?

Cinemania 06 Jan 2009 19:05

A,mersi :oops:
Chiar vorbeam niste zile dupa forumeeting cu o cinemagiciana pe mess si ne-am gandit ca..ai fi potrivit ca Mister Cinemagia(ca tot te-am botezat asa). :lol:
Cred ca ma uit si eu la "Snatch".E bun?

You can call me Susan if it makes you happy :D

sa te uiti neaparat la Snatch...tre' sa-ti placa..btw...citatul de mai sus e din Snatch.

Disciple 06 Jan 2009 19:07

Snatch impleteste si actiunea si umorul tipic englezesc plus niste personaje creionate tare misto.Deci uita-te la el!

Pauline Kael 06 Jan 2009 19:09

Acum ma duc si ma uit.Voiam sa ma uit la "Vera Drake" pe Cinestar dar cred ca il mai dau aia de 30 de ori.
Zic pe urma ce e cu Snatch..Thx for homework.
Aa,Susan.

bre 07 Jan 2009 08:10

ihi...e misto snatch...sunt misto si jason si brad :love:

Pauline Kael 07 Jan 2009 17:27

Originally Posted by bre:

ihi...e misto snatch...sunt misto si jason si brad :love:

Ai uitat sa zici ca e mai misto Cinemania ca Brad si aproape la fel de misto ca Jason :lol: Si de ce ti-a placut Snatch?

Cinemania 07 Jan 2009 19:37

sper ca ai fost ironica :D

Floydman 08 Jan 2009 21:12

"Hero"

Danutzzaro 30 Jan 2009 20:59

1...Am iesit din sala inainte de final la Regele Elefant (The Elephant King)... :?

2...Am renuntat dupa 15 minute la "You Don't Mess with the Zohan" ...

Twinsen 30 Jan 2009 21:21

Re: filme pe care nu le-ati vazut pana la capat...

Aproximativ 70% dintre filmele pe care le incep, nu le termin, desi sunt selectate prealabil destul de atent. Cam unul singur din 20-30 vazute ia o nota peste 7.

Ii invidiez sincer pe cei care dau note de zece frecvent. :)

Pitbull 30 Jan 2009 21:28

Originally Posted by Danutzzaro:

1...Am iesit din sala inainte de final la Regele Elefant (The Elephant King)... :?

Douä plictiseli inutile. Te înteleg perfect.
Totusi, numai un spectator oarecare are dreptul moral de a iesi din salä când i se näzare. Un cinefil stä întotdeauna pânä la sfârsit - în afara unor cazuri exceptionale, iar acestora le dedicat topicul de fatä.

Danutzzaro 30 Jan 2009 21:43

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Danutzzaro:

Douä plictiseli inutile. Te înteleg perfect.
Totusi, numai un spectator oarecare are dreptul moral de a iesi din salä când i se näzare. Un cinefil stä întotdeauna pânä la sfârsit - în afara unor cazuri exceptionale, iar acestora le dedicat topicul de fatä.

Inca sunt mic copil in domeniu, si poate de-asta ma opresc inainte de final; poate ar trebui sa cercetez mai mult.
In rest... vreau sa cred ca obisnuiesc sa pastrez timpul pentru lucrurile care imi plac :D
Si topicul de fata suna destul de... :?

:oops: :oops: :oops:

Pitbull 30 Jan 2009 21:46

Nu-ti face griji, mic copil - ai venit unde trebuia.
Te-ajutam noi sa cresti mare cinefil! :)

Danutzzaro 30 Jan 2009 21:53

Merci :D

Cinemania 31 Jan 2009 02:05

Originally Posted by Floydman:

"Hero"

care Hero? al lui Yimou Zhang?

Leonard 01 Feb 2009 13:31

Originally Posted by Pitbull:

nu ºtiam cã cinefil = masochist.
sunt unele filme în locul cãrora mai bine te uiþi pe aceeaºi duratã la un ecran gol. afli mai multe...

miercuri 01 Feb 2009 15:02

Totusi un cinefil nu trebuie sa se lase prea des surprins (neplacut) de un film. In general cand te duci la film cam stii la ce sa te astepti si cam stii daca o sa ai capacitatea de a te uita pana la capat sau nu. Poti sa ai asteptari mari sau mici, care se pot confirma sau nu.

All times are GMT +2. The time now is 23:20.