![]() |
Acum pe TV Romantic
.ma intreb daca vor da azi ultimul episod din "La mentirosa"-sper ca am scris corect...Sper ca Fernando sa isi revina din coma... :( parca nu am avut chef de nimic de cind l-a lovit cu masina.
fain post. |
nu o sa isi revina deocamdata. Tuamne Tuamne mai are planuri deocamdata care nu il includ.
Problema e in La Tormenta, iese sau nu Maria Teresa de la inchisoare? Si ce va face Edelmira cu Don Simon? Astea sunt problemele adevarate la momentul acesta. E tragic, inima mia bate rau di tot. |
Nus tiud aca iese saraca din inchisoare ca isi tot vira ouada intriganta de Juana Fernanda. Sper sa MOARA la sfarsit pentru ca asta merita! :x e o intriganta si o uricioasa.
|
Da, asa e da' sa speram ca Julio nu o va lasa pe Dona Purpura sa o elibereze din pivnita pe Juana Fernanda.
|
yeahhhhh
Ba da voi urmariti pe Tv Romantica telenovele???Nu este un lucru rau dar nu stiam ca baieti suporta astfel de seriale romantice cu mafie, iubiti, dragoste, ura si altele.
|
:x eu nu sunt baiat.si daca ai ceva impotriva telenoveleor te rog sa iti muti catrafusele de-aici.
|
Sorry!!!!!!!
Nu am nimic cu telenovele deoarece acestea sunt filmele ce ofera domnisoarelor si doamnelor odihna placuta.Si scuza-ma ca team coufundat cu o fata insa dupa nick spui ca esti baiat :) .
|
Re: Sorry!!!!!!!
Originally Posted by sandokan:
ADICA VREI SA MOR? SA MA ODIHNESC IN PACE?????? :(( :(( :(( :(( :(( :(( |
Nu mam referit la asta ci ca ofera placere femeilor pentru ca asta le place lor.Si tu gandi iar la prosti.....te rog nightware!!!
|
STIU IO CA VREI SA MOR!!!!! O SA FII FERICIT DOAR CAND N-O SA MAI FIU!
|
Nu vreau asta cu nici un chip Nightware, ci vreau doar sa te linistesti si sa nu ma mai cicalesti.Atata tot omule. :?
|
NU MA MAI ATACA VERBAL!!!! CE TI-AM FACUT EO CASA MERIT ASA CEVA?
|
Nu te-am atacat verbal ci doar ti-am spus sa nu mai vorbesti iar vulgar ca la inceput..............atata tot.
|
NUE ADEVARAT!!!! MAI ATACAT VERBal~!! sdi mai agasat!!!!
|
Ba nu te-am agasat...........intelege!
|
Am auzit (nu pot sa spun de unde)ca Fernando va muri in ultimul episod.Este adevarat?
|
Re: Sorry!!!!!!!
nu mai pot.... rad de vreo 20 de minute pe topicurile astea... cum vine asta, "te-am confundat cu o fata, insa parca erai baiat..." :shock: |
Am crezut ca esti de partea mea Supastar.Asa ai spus ieri, dar acum nu mai conteaza pentru ca si tu estri impotriva mea :((
|
a da! firar sa fiie! a muitat! bineterles ca sunt d partea ta! Servim patria! |
Lasa..................
|
Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la intrebarea pe care am pus-o mai sus?
|
Wow... inca putin si bat recordul la inchis si mutat topicuri. Ghiciti cine il detine acum.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:30. |