Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Animals' Cafe (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88134)

Pitbull 24 Mar 2006 02:08

Animals' Cafe
 
[Later edit]

Motto:
"Cu cât cunosc mai bine oamenii,
cu atât iubesc mai mult animalele."


Acest topic s-a näscut spontan, ca atâtea altele, din dezvoltarea off-topic a unui subiect abordat în "copy-paste-uri, dadaisme, aberatii" - partea a doua a actualului mesaj. Dupä cum se vede în continuare, discutia a suscitat controverse, semn cä existä destui oameni pe care-i preocupä serios problema.
Si cum în forumul CineMagia existä si destui oameni care au animale, sau cel putin nu sunt indiferenti fatä de ele, am considerat cä nu stricä un asemenea topic, pentru ambele categorii. Avem topicuri pe teme muzicale, poetice, fotbalistice, literare, de presä, de fotografie, de teatru... Era firesc sä existe si Cafeneaua Animalelor, câtä vreme si ele sunt foarte prezente în viata multora dintre noi.
Pentru început, discutia a demarat în jurul unui act violent de o bestialitate rarä, cäruia i-a cäzut victimä o cätelusä pitbull de numai patru luni, din S.U.A. Dar, de-a lungul timpului, nu numai la asemenea orori ne vom referi. Avem atâtea lucruri frumoase si îmbucurätoare de spus despre ele, fiintele care ne sunt aläturi, încât în Animals' Cafe vor sträluci, cu sigurantä, si raze de luminä. Nu e nevoie ca topicul sä topäie mereu printre primele de pe listä. Va mai rämâne în pagini ulterioare... si va mai reveni în atentie, când câte unul dintre noi va avea ceva de spus.
(Apropo de titlu: de ce, dupä ce mi-a venit ideea, am pästrat "Cafeneaua animalelor" - un roman si un film în care ele nu apäreau în cea mai favorabilä luminä? Ei... dar nu cumva în fabula lui Orwell era vorba despre anumiti OAMENI? Vezi motto-ul!)
Asadar... de la ce am pornit:

* * *

http://www.pasadosafehaven.org/CRUEL...Puppy_Acid.htm

Jur pe ce-am mai sfânt: dacä pun vreodatä mâna pe un asemenea individ, îl omor unde s-o nimeri - în stradä, în piatä, în chizdele mä-sii. Si mä duc sä mä predau la politie, MANDRU. Fuuutu-le muma-n cur de sadici!

Nightwane 24 Mar 2006 14:57

cum sa pui bah numele cainelui Mooie? :lol:

Pitbull 24 Mar 2006 15:02

Nu face bancuri idioate.
"Mooie" înseamnä în olandezä "Beauty".
Si te rog, mäcar acum abtine-te de la caterincä. De azi-noapte de când am väzut, mi-e räu, am plâns de vreo 20 de ori si nici n-am putut sä dorm. Mai bine imagineazä-ti cä punem de-un snuff împreunä, în care sä-i belim de vii pe cäcatii care fac d-astea. Si pe urmä, däm cu-o atomicä peste Taiwan, cu "restaurantele" lor de cäcat unde fierb de vii câinii.

Nightwane 24 Mar 2006 15:04

Ok ok. Da' nu am stat sa citesc toata aia. Zi-mi pe scurt despre ce e vb.

Pitbull 24 Mar 2006 15:14

Deci, în ultimele 5 minute, cum stii, ti-am spus pe yahoo. Dar, si pentru altii:
Un dement a turnat acid peste o cätelusä pitbull de patru luni. A trebuit sä fie euthanasiatä. Pe urmä, scandal: politia a rasolit cazul (încälcând legile statului Washington), criminalul n-a fost prins, etc. $15,000 recompensä pe capul lui, proteste, petitie internationalä online (am semnat-o), s.a.m.d.
Oricum, vezi pozele alea si nu mai esti om.

Bogie 24 Mar 2006 16:38

E absurd totusi...de ce nu se face o petitie pentru aia care mor de foame? sa fim realisti...

Nightwane 24 Mar 2006 16:41

who cares about people? dogs are more real than people.

Pitbull 24 Mar 2006 16:59

Când väd un cätel de patru luni, nevinovat, iubitor si încrezätor în oameni, care nu vrea decât sä-i iubeascä si sä se joace cu ei, si asteaptä sä fie îngrijit si ocrotit de ei, si e incomparabil mai bun si mai curat la suflet decât ORICARE dintre äia care mor de foame, torturat în halul ästa de un degenerat din aceeasi specie cu "äia care mor de foame", îmi bag pu.la si-n realism, si-n specia din care fac eu însumi parte. Asta nu e "realism", e cinism arogant - adicä noi suntem mai cu mot, cä vezi Doamne, avem intelighentzä si civilizatiune! Si ne-nsiräm saptezeci de gräsani, în frunte cu jegurile pu.lii ca Nästase si Tiriac, sä tragem cu pusca-ntr-o turmä de mistreti terorizati care aleargä bezmetici pe câmp (da', suntem mari "vânätori sportivi" - fu.tu-le sportu' mamii lor cui i-a fäcut!)
Mäcar "äia care mor de foame" mai au o sansä, fie si doar teoreticä: au o minte rationalä, pot cäuta solutii, pot INCERCA uneori ceva... Pe când un animal, mai ales domestic, câine, PUI, e 100% vulnerabil. Ce sansä are?
Asa cä, deocamdatä, îmi dedic toate eforturile LOR. Dupä ce se va rezolva problema asta (DACA se va rezolva vreodatä), am sä mä ocup cu drag si din toatä inima si de "äia care mor de foame".

"Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult animalele."

Bogie 24 Mar 2006 17:18

Originally Posted by Pitbull:

un cätel...e incomparabil mai bun si mai curat la suflet decât ORICARE dintre äia care mor de foame

aha...si in cazul copiilor?

Originally Posted by Pitbull:

e cinism arogant - adicä noi suntem mai cu mot, cä vezi Doamne, avem intelighentzä si civilizatiune!

da, evident ca suntem mai cu mot

un caine este ucis, ies oameni in strada, semneaza petitii, dreptate cainelui! etc..ridicol

Leonard 24 Mar 2006 18:43

e oribil ce s-a întîmplat. dar sã nu fim exclusiviºti. sunt ºi multe alte cazuri cel puþin la fel de penale, atît în privinþa animalelor, cît ºi a oamenilor:
- sacrificarea mieilor de paºte, a viþeilor etc. sau 'purceii de lapte' (eu unul n-am mîncat vreodatã aºa ceva ºi nici nu-mi doresc)
- milioanele de pui de gãinã care se taie zilnic, care chiar sunt PUI. sau porumbeii.
- avortul sau aruncarea în closet sau la ghenã a fetusului
etc.
probabil o sã ziceþi cã nevoia de hranã sau sãrãcia sunt un motiv mai scuzabil decît sadismul... dar morþii tot ãia sunt. în fine, discuþia e complexã.

Bulumulu 24 Mar 2006 19:02

da... pacat de acid :P (no offence meant!!!)
si de saracul baby-dog
si de conditia umana

btw, era o data si povestea/stirea aqu cativa ani parca, cu pisicile crescute in borcan, pt japonezi - in cantitati industriale :( now that was nasty.... si btw man-animol complex: nu era de curand stirea cu un chinez mancat de un caine prin bucuresti? :huh:

dar sa nu patetizam the issue

Pitbull 24 Mar 2006 20:18

Da, suntem "mai cu mot" la modul cel mai propriu. O adunäturä de psihopati si nevrotici fäcând mult prea multe si prea oribile chestii pe care nici o altä specie nu le-a fäcut vreodatä. Nu sunt deloc mândru cä am computer si Internet si nu-s-ce filosofia si cultura chizdii, când väd cä pretul plätit, sau cealaltä fatä a monedei, sunt toate astea - fäcute de noi si lor, si alor nostri; nici o problemä. Mä accept pe mine însumi ca om, asa cum sunt, si încerc sä-mi träiesc cât mai normal conditia - dar nu mä umflu-n pene cu ce mi-a dat Dumnezeu în materie de creier.
DA, sunt mai curate la suflet chiar si decât copiii - cel putin de pe la vreo trei ani în sus, când încep sä devinä constienti si sä aibä un minim discernämânt. Pästräm proportiile, desigur: un copil de patru ani care tortureazä un animal (si cât de multi o fac!) poate fi iertat - dar tocmai pentru cä AI CE IERTA LA EL! Räul fäcut de un copil e minim, e aproape nevinovat, dar tot räu este - pe când ele, animalele, prin însäsi structura lor moralä, simplä si clarä, sunt curate interior, în sensul ästa.
De acord si cu tot ce spunea Leonard. N-am sä mä lungesc acum - dar, da: mieii sacrificati de Pasti, si multe altele... Nu mä dau vegetarian, mänânc si eu carne cu mäsurä, dar încerc sä am o viziune destul de clarä si moralä a limitei acceptabilului. Mai departe, se poate discuta.

Oricum, stiu cä pot vorbi în cunostintä de cauzä: de opt ani am câini, si m-am luminat la minte, în privinta psihologiei si a vietii lor emotional-afective, de nu-mi vine sä cred ce ignorant si autosuficient eram înainte.
Si, repet, sunt MANDRU ca mä numär printre cei "ridicoli" care încearcä sä facä ceva. Si pe Don Quijotte îl ridiculizau porcarii. Care-i problema?

In fine. Emanuel are o labradoritä, Ricutza are o alsacianä, Airlight are pisicä, eu am doi pitbulli, si cu sigurantä mai suntem destui pe CineMagia care stim despre ce e vorba-n propozitie. Asa cä, Longshot sau Emi, am o propunere: dacä vreti, dati un split de unde-a pornit discutia asta, care a depäsit cu mult zona topicului, si cum primul mesaj e al meu, am sä-i stabilesc pe urmä titlul, cu un edit. Avem aici topicuri despre poezie, literaturä, presä, teatru, fotbal, muzicä... Putem (si trebuie) sä avem si unul despre animale.

Supastar 24 Mar 2006 20:28

si eu am un rottweiler si o pisica...
diferenta dintre cazul asta si orice mancare de carne si alte cele...e ca saracutul catel nu a fost omorat, doar torturat....si nici nu a avut alt scop, decat satisfacerea unei nevoi bolnave, schizoide, cauzate de excesele societatii....nu are nici cea mai mare legatura cu carnea pe care o mancam...nici macar cu aia pe care o mananca taiwanezii sau cine stie cine...aia din caine...

ca sa fiu on-topic...ma propun un mic moment de relax:
http://www.pagetutor.com/idiot/idiot.html

Pitbull 24 Mar 2006 20:41

N-as mânca niciodatä carne de câine, cum n-as mânca nici de om - doar nu-s canibal, iar câinii îmi (si ne) sunt mult prea apropiati. Dar, recunosc, asta e problema mea (da, mä rog, nu numai a mea). Sä zicem, cu multä îngäduintä, cä as putea accepta obiceiul unora de a consuma câine - la fel cum o facem noi cu porcii (care, apropo, ne sunt de asemenea apropiati ca animale de gospodärie, si mai sunt si FOARTE INTELIGENTI). Dar mäcar sacrificarea animalului (câine, porc, miel, vitel, gäinä, etc.), sä se facä färä suferinte inutile.
Imagine filmatä: restaurant din Taiwan. Câinii, vii, în custi. Clientul îsi alege "prânzul". Bucätarul deschide cusca, iar câinele, care îl cunoaste, iese vesel, încrezätor, si-l urmeazä la bucätärie. Bucätarul îl ia în brate si IL ARUNCA DE VIU IN CAZANUL CU APA CLOCOTITA. Câinele se zvârcoleste, se zbate sä sarä afarä, si curând moare.
N-as mânca niciodatä carnea bucätarului pu.lii sau a clientului chizdii sau a primarului mortilor mä-sii sau a presedintelui tärii de cäcat sau a cui mai räspunde, individual sau colectiv, de mizeria asta - dar i-as arunca pe toti în cazan färä sä clipesc. Nu cu pläcere, cä nu-s sadic. Cu furie si în spirit de dreptate.

Apropo, Supastar, dupä pitbull si bull-terrier, rottweilerul e rasa mea favoritä.

st3fan 24 Mar 2006 20:48

Originally Posted by Pitbull:

un copil de patru ani care tortureazä un animal (si cât de multi o fac!) poate fi iertat - dar tocmai pentru cä AI CE IERTA LA EL!

"Spring, summer, fall, winter...and spring" - Kim Ki Duk

Pitbull 24 Mar 2006 20:52

Multumesc, St3fane, am verificat:

http://www.imdb.com/title/tt0374546/plotsummary

Totusi, n-am väzut filmul, iar synopsisul de acolo e foarte... synopsis. Observ unele posibile coreläri, dar sunt prea vagi. Poti fi mai concret, te rog?

Supastar 24 Mar 2006 20:59

imi permit sa raspund, desi intrebarea era catre stefan:
filmul e unul din acelea extrem de lente, dar atat de savuroase ca imagine si ca stare....
bineinteles a fost difuzat pe procinema, intrerupt de tembelul de cristian tudor popescu care (de cacat fiind) a gasit de cuviinta sa recite poezii....

scena la care facea referire stefan, e pe l inceputul filmului...maestrul si invatacelul de cativa anisori pe un fel de lacustra...
copilul merge de colo colo pe insulite si leaga cu ata cu peste, un sarpe si o broasca si se distreaza....
maestrul il urmareste de la distanta...
noaptea ii leaga un bolovan de spate si ii spune ca nu-l va scapa de greutate decat dupa ce el va elibera toate animalele si daca unul va fi murit intre timp, copilul va purta greutatea in suflet toata viata.....
copilul se chinuie cu bolovanul in spate.....incepe sa elibereze animalele....dar sarpele (cred!) murise intre timp.....
copilul plange....maestrul urmareste de la distanta...

Pitbull 24 Mar 2006 21:02

SPLENDID! Vä multumesc amândurora.

st3fan 24 Mar 2006 21:09

Un copil, cativa ani, aprox 5-6, crescut de un maestru budist, in salbaticie.Copilul a iesit intr-o zi la joaca.A luat o piatra si a bagat-o in gura unui peste, lasandu-l in apa.Radea foarte puternic, se amuza copios.A gasit o broasca, si a legat-o de picioare, (la capatul sforii era o piatra daca nu ma insel) dupa care i-a dat drumul in apa.Evident, broasca nu se mai putea misca.A gasit un sarpe, a legat si de acesta o piatra, imobilizandu-l.Inca radea foarte puternic.Maestrul sau il urmarea insa.In noaptea urmatoare, i-a legat copilului un bolovan de spate, micutul abia se putea misca.Maestrul sau i-a spus ca daca nu va gasi animalele in viata sa le elibereze, va purta vesnic acea piatra in suflet.Iti dai seama cum le cauta avand in spate acel cataroi...Le-a gasit, pestele parca era mort, a salvat broasca, sarpele murise si el.A izbucnit in plans, realizaze ce a facut.Trage(ti) concluziile.(Daca vrei filmul, imi zici).

Pitbull 24 Mar 2006 21:24

Da, te rog! Dä-i-l lui Collins. Multumesc!

Leonard 25 Mar 2006 02:31

Originally Posted by Pitbull:

N-as mânca niciodatä carne de câine, cum n-as mânca nici de om - doar nu-s canibal, iar câinii îmi (si ne) sunt mult prea apropiati. Dar, recunosc, asta e problema mea (da, mä rog, nu numai a mea). Sä zicem, cu multä îngäduintä, cä as putea accepta obiceiul unora de a consuma câine - la fel cum o facem noi cu porcii (care, apropo, ne sunt de asemenea apropiati ca animale de gospodärie, si mai sunt si FOARTE INTELIGENTI). ....

asta-mi aminteºte de Samuel Jackson în Pulp Ficion.

Leonard 25 Mar 2006 02:33

@PB: cînd vezi filmul lui Kim Ki-Duk sã bagi aici comentarii:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=4337
sã nu te prind cã deschizi topic nou!

Pitbull 25 Mar 2006 02:49

O.K., multumesc.
Intr-adevär, discutia s-a dezvoltat si meritä split pentru topic aparte. Longshot sau Emi, vä rog. De la primul meu post cu linkul respectiv. Väd eu ce titlu de topic îi dau, pe urmä, prin edit.

Pitbull 25 Mar 2006 08:23

Bun, Longshot sau Emi mi-a îndeplinit rugämintea. Avem si Cafeneaua Animalelor.

Pentru început, propun ca toti CineMagistii care au orice animale de casä (hm, mä rog, nu orice animale; ;) sobolanii din pivnitä, gândacii de sub chiuvetä si päduchii-lati de nu-spun-unde pot fi trecuti sub täcere) - deci: câini, pisici, pesti de acvariu, porumbei, hamsteri, iguane, broaste testoase, papagali, scatii (gata - ati prins ideea, da?), sä iasä cu ele pe interval.
Subsemnatul, cum multi dintre voi stiti (si cum nick-ul dä de înteles), are douä gagicute pitbull, mamä si fiicä:
- Arella Bonnie Wagners (n. 10 august 1997)
- Diva Arella Lolita Wagners (n. 2 iunie 1999)
("Arella" si "Lolita" din numele Divei au fost ideile lui fiu-meu).
Fotografiile lor se pot vedea la mine-n website.

Alex Leo Serban 25 Mar 2006 10:44

f emotionant.
maica-mea tocmai si-a luat al 2-lea ciine (mai are si o pisica), iar eu nici nu i-am spus k, atunci cind am fost in china, am vrut sa maninc friptura de ciine... :P
sincer, eu prefer pisicile, dar nu le suport in casa k am alergie. (vezi, in ac. sens, si almanahul catavencilor, unde exista o subsectiune 'pisicari vs ciinari'!) in casa as tine un singur animal - girafa -, dar cum nu stau la bloc, ma tem k nu are loc... :lol:

Pitbull 25 Mar 2006 18:59

Ei, s-ar putea spune cä pisica si câinii doamnei Serban (persupun cä ästa e numele) fac parte din familie, asa cä dacä binevoiesti sä ne spui câte ceva despre ei (rasele, numele), ne-ar încânta.
Pentru mine, pisicile sunt pe primul loc dupä câini - pânä la sase ani, am träit printre ele; bätrâna vecinä de apartament comun (în casä veche) avea permanent între zece si douäzeci. Noroc cä alergii n-am, altfel ar fi mare problemä (pitbullitele mele lasä pär, ceva de speriat).
A, o girafä ar fi cool, e foarte elegantä! Poate când mostenesti o mosie, ceva... Dacä-i s-o däm pe visat la animale exotice si conditii de trai si mai exotice, as alege un elefant (pe bune, acum!), pentru inteligentä, fortä si devotament - si fiindcä-i, asa, mult...
Si sigur o sä vä uitati pätrat, dar îmi plac si serpii - pentru simplitatea lor eficientä, si biologicä, si mintalä. Desi, ca orice reptile, au o "inteligentä" virtualmente nulä, sistemul lor de instincte îi poate face sä devinä foarte atasati de om (nu doar prin încoläcire! :P ) Si-s cam ca Beethoven: surzi, dar mari melomani... ää, melosnakes.

Alex Leo Serban 25 Mar 2006 19:20

... en plus, un elephant, ca trompe enormement! ;)

pe prima pisica a lu maman (motan angora alb) il kema su-shu, i-am pus kiar eu numele (atunci locuiam impreuna... cu maman, adica) dupa un filozof chinez care apare intr-un poem de ezra pound 8) a trait 16 ani, a cazut de 2 ori de la et. 6, si... cam asta-i; mama il regreta mai ceva k pe-un amant...
a doua e o tarcata, tot motan, tot castrat (a ajuns la 11 kg!!) si il keama... larisa (!).
pe catzea o keama lola si e maidaneza.
pe a doua (tot maidanez) nu stiu cum o keama, sper sa renunte la ea pina s-o boteze... ;)

mie cel mai mult imi plac koala, si pe urma suricatele.
va multumesc pt atentie; in ce ma priveste, animal's cafe se inkeie aici...

Pitbull 25 Mar 2006 19:30

Originally Posted by Alex Leo Serban:

... en plus, un elephant, ca trompe enormement! ;)

Mais bien Su-shu-r!;)

Originally Posted by Alex Leo Serban:

mama il regreta mai ceva k pe-un amant...

Oricine are un animal în casä, cunoaste...

Originally Posted by Alex Leo Serban:

a doua e o tarcata, tot motan, tot castrat (a ajuns la 11 kg!!) si il keama... larisa (!).

Delicios!
Odatä, cunosteam o maidanezä foarte prietenoasä si am botezat-o Vasile - nu stiu de ce, pur si simplu i se potrivea!

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pe catzea o keama lola si e maidaneza.
pe a doua (tot maidanez) nu stiu cum o keama, sper sa renunte la ea pina s-o boteze... ;)

Nu spera si nu ai teamä! Indoi-m-as! (Oricum, maidanezii sunt cool, numai snobii strâmbä din nas la ei.)

Originally Posted by Alex Leo Serban:

mie cel mai mult imi plac koala, si pe urma suricatele.

Jamais couché avec.

Originally Posted by Alex Leo Serban:

va multumesc pt atentie; in ce ma priveste, animal's cafe se inkeie aici...

Nous vous remercions aussi. Fu frumos.

Pitbull 27 Mar 2006 05:05

Us, the Tyrant King

"Preposterous! Ridiculous! See that: dozens marching and protesting, signing petitions, screaming bitch - for what? For just a few lame beasts, walking on all four! I'd send them walk on all four too, the assholes - they aren't worthy to be called bipedes! And hear - that we forget about the flesh, and eat just herbs and roots! How did we grow so strong and mighty, if not by our complex appetites? How could we raise on two, and proudly hold our head so high? How did we rightly got the Royal title on this world? This world that's round, mind you - now tell me, are those lame mindless crawlers at least aware of that? What do they know, with their primitive brains, what can they feel, in all those beastly souls? And yesterday I also heard a better one: some fools were warning us about the 'gods' - that they would punish all who don't pay due respect to all their progeny! What do you think they showed as proof? Imagine: right that shining light, that lately grew ever brighter on the sky! A 'divine sign', they said - my ass! So dumb and ignorant they are - never to be compared with US, the rightful Kings over this planet! Sublime result of millions of years of evolution, having selected and then developed the best of all! This is the answer, brothers, the one that sets us right to reign - may them just call us 'tyrant kings' as much as well! We are the strongest and the best, if anything happens it’s US who will survive, because we are the chosen ones, while they are here only to serve as food! All is in science and in culture, folks, and not in pussyfooting superstitions, about the 'poor downtrodden's rights' and mystical delusions about 'gods' and 'signs from heaven' - not having ever heard the notion of 'asteroid'! The world is ours, and so will always be, ever forever! Proudly we state our supreme condition, turning into a noble title their poor attempt at sarcasm and at insult: oh, yes, I'm proud to call myself a T-REX!"

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
March 27, 2006, h. 01:00-01:22,
Bucharest, Romania

Nightwane 27 Mar 2006 18:52

Eu posed un caine, gen vagabond, pe care l-am salvat de la moarte ca-l abandonase ma-sa. Doar eu si Korben, Benny, Ogto si altii stim cat ne-a plans in cap inainte sa plec in spania.

Acu' e bine mersi, hiperactiv though. Il cheama Gorbaciov ca ai mei nu au vrut sa-i puna numele Hitler. Comunistii dracu'.

Supastar 27 Mar 2006 20:21

pe langa rottweilerul mentionat, mai am si o pisica neagra, gasita prin preajma casei cand puteai sa o tii intr-o palma.de fapt e motan. acu e mare si gras. cea mai tare chestie e ca oriunde ar fi plecat prin cartier, daca il strig vine imediat. mai ceva ca un caine. rotweilerul si motanul sunt buni prieteni si , cateodata, iarna, dorm in cusca spatioasa a cainelui.

Pitbull 29 Mar 2006 13:42

A quote from Mooie's blog:

Albert Einstein
"The man who regards his own life and that of his fellow creatures as meaningless is not merely unhappy but hardly fit for life."

Albert Schweitzer
"Anyone who has accustomed himself to regard the life of any living creature as worthless is in danger of arriving also at the idea of worthless human lives."

Pythagoras
"For as long as man continues to be the ruthless destroyer of lower living beings, he will never know health or peace.”

St. Francis of Assisi
"Not to hurt our humble brethren [the animals] is our first duty to them, but to stop there is not enough. We have a higher mission: to be of service to them whenever they require it."

Thomas A. Edison
"Until we stop harming ALL other living beings, we are still savages."

Leonardo da Vinci
"Truly man is the king of beasts, for his brutality exceeds theirs."

Pitbull 04 Apr 2006 02:57

Faith, the only two-legs dog in the world.
http://www.dollehond.nl/movie/tweebenig.htm

silver_boy 04 Apr 2006 06:13

...unbeliveble

silver_boy 06 Apr 2006 15:20

uhhhhhh ... shit

http://www.strasbourgcurieux.com/fou...ish.php...care

Pitbull 06 Apr 2006 18:32

Veneam cu linku-ncoace sä-l pun, si väd cä mi-ai luat-o înainte.
N-am rezistat pânä la sfârsit. La prim-planul nurcii complet jupuite care întoarce capul, am închis.
Imi iau spray si scriu pe vitrinele magazinelor cu "blänuri naturale", SI pe hainele de blanä naturalä pe care le voi vedea iarna purtate de curve prin oras. (Pe bune!)

77ravens 26 Apr 2006 18:19

Am si eu nu mic pitbull,il cheama Spike(si nu,nu mai am si un soarece Jerry si un motan Tom),si e cel mai jucaus catel din lume(oricum,in top 10 intra cu siguranta);nu cred ca cineva care a avut un pitbull mai poate avea alta rasa de caini

Cinemania 26 Apr 2006 18:59

dar are cineva un meercat??? de plus ajunge..ca viu nu prea merge pe aici :lol:

Mala Portugal 26 Apr 2006 20:15

Eu am un caine sau un ursulet ( inca sunt in dubiu) de plus. L-am primit de la Nightwane de Craciun. Il cheama Zanzibar (de 4 zile) si mi-a fost alaturi in aproape toate delegatiile din anu' asta.

77ravens 26 Apr 2006 20:20

Originally Posted by Mala Portugal:

Eu am un caine sau un ursulet ( inca sunt in dubiu) de plus. L-am primit de la Nightwane de Craciun. Il cheama Zanzibar (de 4 zile) si mi-a fost alaturi in aproape toate delegatiile din anu' asta.


daca nu stii ce e,du l la veterinar

Supastar 26 Apr 2006 20:58

Originally Posted by 77ravens:

Originally Posted by Mala Portugal:

Eu am un caine sau un ursulet ( inca sunt in dubiu) de plus. L-am primit de la Nightwane de Craciun. Il cheama Zanzibar (de 4 zile) si mi-a fost alaturi in aproape toate delegatiile din anu' asta.


daca nu stii ce e,du l la veterinar

:hmm:

almost british-like humor

din ciclul radio erevan raspunde

Mala Portugal 26 Apr 2006 21:16

Originally Posted by 77ravens:

daca nu stii ce e,du l la veterinar

Sunt aproape convinsa ca distinsul meu companion n'are nevoie de veterinar ci de psiholog. After all, nu se confrunta cu vreo problema fiziologica ci trece printr-o criza de identitate.

77ravens 26 Apr 2006 21:20

Originally Posted by Supastar:

Originally Posted by 77ravens:

Originally Posted by Mala Portugal:

Eu am un caine sau un ursulet ( inca sunt in dubiu) de plus. L-am primit de la Nightwane de Craciun. Il cheama Zanzibar (de 4 zile) si mi-a fost alaturi in aproape toate delegatiile din anu' asta.


daca nu stii ce e,du l la veterinar

:hmm:

almost british-like humor

din ciclul radio erevan raspunde


stiu,dar nu m am putut abtine

77ravens 26 Apr 2006 21:23

Mala,e si normal,daca tu il bulversezi in halul asta

Nightwane 27 Apr 2006 13:53

Originally Posted by Mala Portugal:

Eu am un caine sau un ursulet ( inca sunt in dubiu) de plus. L-am primit de la Nightwane de Craciun. Il cheama Zanzibar (de 4 zile) si mi-a fost alaturi in aproape toate delegatiile din anu' asta.


cred ca e caine, la origine. da´mai ai pe langa acest caine-urs si un halat de baie. nu?

Pitbull 27 Apr 2006 15:07

Originally Posted by 77ravens:

Am si eu nu mic pitbull,il cheama Spike(si nu,nu mai am si un soarece Jerry si un motan Tom),si e cel mai jucaus catel din lume(oricum,in top 10 intra cu siguranta);nu cred ca cineva care a avut un pitbull mai poate avea alta rasa de caini

DA, pitbullul e una dintre cele mai jucäuse rase! (Poate doar bullterrierul sä-l egaleze!)
DA, pitbullul creeazä dependentä. Greu sä te mai multumeascä altä rasä!

News:
Stäteam ieri la o bere cu Cätälina Fernoagä, si ce mi-a povestit ea?
Cä domnul Radu Nicoarä a dat o avere pe o colectie impresionantä de arme, si pe 50 Ha teren de vânätoare, iar acum are mania sä-si batä la cap toti prietenii sä vinä la el si sä bage împreunä plumbi în animale.
Dar oroarea abia acum vine:
Era Cätälina într-un restaurant chinezesc din Franta.
Si vine chinezu' pu.lii la masä, numai zâmbete, cu un sac în care forfotea ceva. Si-ncepe sä dea-n sac cu-o joardä, cotcodäcind încântat ca sä-i îmbie sä guste "specialitatea casei".
Ce credeti cä era în sac?
Pui de câine chowchow, bätuti de vii, ca sä se "frägezeascä" înainte de a-i pune (tot de vii) la fiert!
Cätälina si ai ei s-au dus direct la primärie si au anuntat.
Nu peste mult, cicä-restaurantu' respectiv n-a mai avut carne de câine în menu.
Am mai aflat cä chinezoii de la noi n-au adus cäcaturi d-astea. Norocu' lor - iar triadele n-au decât sä-mi ia mu.ie cu gheatä.
Te mai gândesti la Gulagul chinezesc, si la ce-au mai fäcut ei în materie de atrocitäti de-a lungul mileniilor, si întelegi iar cä, pentru un criminal, ce mi-e animalul, ce mi-e omul?

zigzag 30 Apr 2006 11:51

Asta mi se pare de-a dreptul crud!!!!!! Ii admir pe chinezi cand vine vorba de cultura lor, insa mi se par niste ciudati in ale gastronomiei....
Eu as vrea tare mult o pisicuta insa ai mei mi-au spus clar: "Vrei pisica, presul va asteapta"!! :(

Cinemania 30 Apr 2006 12:06

Originally Posted by silver_boy:



abia am vazut si eu linkul...futu-va muma-n cur cu sabia de samurai

Pitbull 30 Apr 2006 13:33

Originally Posted by zigzag:

Ii admir pe chinezi cand vine vorba de cultura lor, insa mi se par niste ciudati in ale gastronomiei....

Nu "ciudäteniile gastronomice" sunt problema. Si noi suntem "ciudati" pentru semiti, cä mâncäm porc, iar fatä de indieni, cu vacile, comitem o adeväratä "blasfemie".
Numai cä noi niciodatä n-am ajuns la o torturä atât de sistematicä si generalizatä a unor PUI de animale. Pânä si mieii îi înjunghiem repede - iar acum se va termina rapid si cu mizeria asta, cä vine directiva de la Bruxelles. Euthanasie, täticu, dacä vrei... OAIE, nu miel, cä nu ti-o cädea nasu' dacä-i mai putin fragedä.
Cred cä-n cultura noasträ de tip european, culmile barbariei le ating chestia cu nurcile (linkul de mai sus), si aia a cäcatilor de canadieni, cu puii de focä.

77ravens 30 Apr 2006 14:56

actiunile umane impotriva naturii sunt doar razbunarea faptului ca oamenii au constiinta ( sa le cada caramizi in cap la aia ce tortureaza animale)


All times are GMT +2. The time now is 10:23.

Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.