![]() |
Dragos Bucur
Ce parere aveti despre acest actor!!
|
Slab actor. Topicul ar trebui inchis, deja exista la voi despre actori/regizori.
|
Nu-l inchide.
Exista topic despre Florin Piersic, de exemplu. De ce n-ar exista si despre Dragos ? Are potential, cand se intampla sa mai si intalneasca un regizor bun e chiar foarte ok, vezi "Marfa si banii" sau "Furia" |
7/10
|
Originally Posted by nume:
|
Mama!!!!!E tare chestia asta1(si nu fac misto).Promit sa citesc si sa-mi inghit multumirile si injuraturile.dar am sa intervin cu comentarii.Oricum sunt flatat!
|
Originally Posted by dragos 1977:
|
Nu ai de ce...mie mi se pare normal sa fi luat in seama...esti tanar...si esti si bun pe deasupra (depanzand de situatie, regizori)...
Nu as putea sa-ti spun la ce ai putea sa mai lucrezi - nu sunt cel care trebuie... oricum...tine-o tot asa... |
Prea tanar sa emita pretentii ... sa joace numai in ce vrea.... chiar daca se pistoleaza in Baieti Buni(tind sa ma repet... f aiurea serialul)... sau injura in Marfa si Banii(I like this)... ramane un actor ok... dar mai are... si ii urez succes.... suprinde-ma ...
|
Numai sa nu te apuci de jucat in telenovele. Banu-i ban cum a zis si nume, dar pe plan profesional nu ar da bine.
A se citi: BB nu este o telenovela ;) |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Uneori,mi s-a parut o telenovela.Dar mi-a placut faza aia a lui Banica "Simti...m-am basit" :lol: |
Waa
Nu zic acum ca unii nu au parerea lor insa imi place ca Nume si Jay nu au sarit repede cu laudele la adresa lui Dragos dat fiind ca frecventeaza topicul si au spus ce au gandit!
|
Dragos, cel mai bun rol pe care l-ai facut dupa parerea mea a fost in Baieti Buni cand ai jucat sub acoperire ca homosexual!! Ai fost de Oscar atunci!
|
Originally Posted by Blue:
Originally Posted by Blue:
|
Originally Posted by nume:
Hei omule, am zis-o la misto, ce naiba!! :shock: |
propun stergerea acestui topic. Respect pt Dragos Bucur si cred ca merita mai mult decat o dezbatere dintre Ghita-Denis-Blue...
|
Dragos Bucur rules!!
"Marfa si banii" face toti banii, foarte posibil ca asta sa fie insa in primul rand meritul lui Cristi Puiu (scenariu si regie). Insa si actorii o mare parte de vina pentru valoarea filmului. Si cand e vorba de actori debutanti in film, jos palaria pentru ei. Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si fata din spate(Mihaela Ionescu) merita un mare 10 pentru performanta. In USA ar fi dat lovitura toti cu fimul acesta (cu aspect & buget oarecum neconventional, de film independent). Dragos ar fi fost un fel de Michelle Rodriguez. Ceea ce s-a si intamplat intr-o anume masura (vezi rolul din Furia, un film orientat mai spre publicul larg, unde da viata cu brio unui personaj asemanator). Ma bucur ca a renuntat la televiziune rapid, sper sa il vad in fiecare an intr-un film(cel putin) pentru marele ecran, sub bagheta unui regizor vizibil normal la cap, sub 45 de ani. Nu stiu de ce imi lasa senzatia ca poate fi urmatorul Gheorghe Dinica pentru cinematografia noastra. Publicul il place, regizorii il plac, are si "je ne sais quoi"..sky is the limit. |
Originally Posted by Jay:
Asta da, oricum. |
Pai de ce sa il desfiintati??
Pai de ce sa il desfiintati?? Este mai presus decat Denzel, Florin Piersic jr, Jim Carey, etc. ? Adica Denzel Washington poate fi dezbatut de oricine iar Dargos Bucur nu!! AAA , diferenta este ca Dragos Bucur frecventeaza acest forum iar voi astia marii critici nu puteti sa il comentati decat pe la spate!! Ma intreb daca ar incepe sa frecventeze Sergiu Nicolaescu forumul ati zice tot la fel ca si acum?? Sau ati incepe sa ii pupati coaja de copac si sa ziceti : " Sergiu e prea mare sa il putem comenta"
|
Citesc.Nu comentez.Pot raspunde,daca e cazul si intereseaza ...
|
dragos bucur? tanat..pare inteligent..asta in alegerea rolurilor, desi baietii buni nu is asa de buni cum par (ce mama dracului cauta cabral acolo?)..nu am inteles emisiunile alea pe care le-a facut..e prea bun ca sa devina un mircea radu cretz
tipu e chiar credibil..asa cum actorii astia mai noi nu prea reusesc sa fie (eu mi-s fana elias farkin da m-as mira sa il mai stie cineva)..cineva scria ca e cel mai bun actor tanar de acum..subscriu..da mai are de lucrat..si sa nu il puna sfantu sa joace in novele ca papadopol..de care eram relativ incantata |
Dragos, zi-ne si noua , ai ceva proiecte cinematografice (lung metraje) pe agenda in viitorul apropiat?
Cristi Puiu citisem pe undeva ca are gata cateva scenarii ca parte dintr-o antologie (ceva de genul asta). "Moartea domnului Lazarescu" ar fi unul dintre ele. Ai loc in urmatorul lui film? Te intereseaza? |
La multi ani Dragos.
|
Originally Posted by Airlight:
same here...Happy Birthday ! |
Stiu de proiectele lui Puiu,insa nu stiu daca sunt sau voi fi implicat in vreun fel in ele(ca actor sau agentie de casting).Am sa incep insa filmarile la un lung metraj in vreo 2 saptamani,urmeaza in toamna daca totul e ok cu cnc un film cu radu muntean si in primavara cu porumboiu.Binenteles,astea sunt inca proiecte...Si ,la fel daca totul merge bine,un spectacol de teatru(mi-e dor).In telenovela nu cred ca am sa joc vreodata ,imi displace prea mult genul!Iar de baieti buni...ultimele episoade au fost chiar ok.Zic eu.Si multumesc pt urari!!!
|
ia & de la mine un La multi ani, vecine! (ca sa nu mai cheltui cu sms-urile, ca toata lumea stie ca sint zgircit... :lol: )
|
Waa Dragos
Am aflat de la tine ce crezi despre telenovele. Eu unu as dori sa aflu de la tine ce parere ai si despre alte lucruri din cinematografia romaneasca!! Spre exemplu ce parere ai despre Sergiu Nicolaescu ca regizor si actor, Marcel Iures, Gheorghe Dinica si altele! Daca vrei sa raspunzi, nu vreau sa para ca fiind un mesaj plin de ostilitate. Insa cred ca o vei face deoarece chiar tu ai spus ca tu esti un tip care spune ce crezi fara echivoc!!
|
La multi ani,bre Dragos Bucur!!MAi stii ceva despre un nou serial? ;)
|
Sä ne träiesti, Maëstro, si la mai mare! :)
Am vrea sä te întâmpli mai des prin CineMagia, e o junglä cool p-aciia! |
La Multi Ani Dragos. Bucur-te de viata.
|
cu o zi intarziere, La Multi Ani, Dragos!!
si numai bine, din toate punctele de vedere. cheers. |
|
noroc,merci danny
|
|
Interesant articol! Cel mai mult mä incitä proiectul cu "Menajeria de sticlä" - una dintre piesele mele favorite. Salut-o pe Cätälina din parte-mi - desi dacä-i spui "...de la Pitbull", o sä se uite pätrat, asa cä foloseste-mi numele real: Mihnea Columbeanu. In rest, m-ar interesa sä aud mai multe despre spectacol, Cätälina aduce mereu viziuni novatoare. Pe care dintre cei doi îl vei interpreta, Tom sau Jim? Cine-i Laura, si mai ales Amanda (în care Ileana Predescu era epocalä, acum vreo 26 de ani!)?
|
Chestia cu banii e ...o necesitate.Oricum,sa stii ca fac diferenta intre proiectele facute pt bani si celelalte.Ideal e sa combini lucrurile!(mi s-a cam dus buhul ca m-am porcit la bani dar sunt tampenii,cer bani atunci cand sunt si cand se poate...)
'Menajeria' e un proiect inceput de fapt acum 4 ani tot la tnb,intrerupt dupa 2 saptamani,reluat dupa 2 ani,intrerupt iar dupa 2 luni si acum se doreste terminarea lui.Am apucat sa lucram destul si are premizele unui spectacol bun. Distributia e Vali Seciu,Brandusa Mircea,Ioan Ionescu si eu.Se reia in august si e gandit misto,sper sa iasa bine! |
|
Dragos Bucur patron la clubul Frame. Felicitari! Keep up the good work!
|
O perioada mai mult client ocazional dar dupa ce termin filmarile ma ocup de "evenimente"...proiectii de scurt/metraje,spectacole,discutii...Astept propuneri!
|
intrebare
voi cinefili care vedeti filmele inainte sa apara in cinema....:P
o intrebare: de unde iau si eu filmele romanesti? k furia - k mi-a scapat, de ex...si ar mai fi...FYI, DACII am vazut :lol: RSVP ds actorul in kestiune - poa sa joace in ce-o vrea, pt k la noi un actor (tanar, nu ma refer la veterani) nu cred k isi permite financiar sa refuze roluri...adik, nu suntem la hollywood sa faca doar un film si sa traisca din procente pe incasari ani de zile...dc are talent for real, o sa se impuna. |
Pai de obicei un film se procura de pe retzea...daca nu ai asa ceva...te duci la cineva care are...
|
Ei bine ,nu e chiar asa!Exista f multi actori tineri(ma rog...doar multi) care refuza roluri.Pt ca nu cred in scenariu,in regizor,in producator sau pt ca sunt nemultumiti de onorariu!E adevarat,nu e America,dar imaginea asta de actor-cersetor a actorului roman nu coincide nu realitatea!
|
Aferim!
Sä dea Domnul sä fie si sä rämânä asa (ceea ce am toate motivele sä sper c-o sä se întâmple), pentru cä prea multe secole actorii au umblat "vesnic pe drum, cäutând vreun castel", iar actorimea a fost întotdeauna una dintre cele mai bune categorii de creatori din meseria si arta spectacolului românesc. Ba, dacä stau sä mä gândesc, CEA MAI BUNA, si prin proportia de mari artisti si profesionisti din rândurile ei, si prin nivelul la care au ajuns întotdeauna vârfurile. |
Originally Posted by Dragos Bucur:
daca asa stau lucrurile printre acorii tineri atunci situatia e linistitoare... adevaru-i ca ma tot intrebam de ce Dinica, par exemple, joaca in toate filmele romanesti posibile. sa zicem Turnul din Pisa ori Orient Express (sau magnatul...). ok, rolurile lui is bunicele, mai o gluma, mai un sictir, o injuratura buna, dar... ce dracu, filmele-s trase de par (sau de obiectivul aparatului de filmat), stupide de-a dreptul. pana la urma Dinica nu salveaza onoarea filmului ci isi umbreste rolurile excelente din filmele romanesti bune (Prin cenusa imperiului, Filantropica...). sau doamna Maia Morgenstern... dupa Balanta, Privirea lui Ulise ori (de ce sa nu-l pomenim) Patimile lui Hristos, tzop, fleosc o bata-n balta: M-ai tulburat, printe! ( :sick: :sick: ) in Orient Express.... |
Originally Posted by gionloc:
|
;)
lui dragos: e de bine dc exista tineri actori care au si tin la principii...mi-am imaginat doar k e jungla teribila pe unde va invartiti voi - k mai peste tot de altfel...whatvever.
iti statea misto cu galben, parol;) glumesc. bafta multa. lui mono: zau k nu am retea...:(( a aparut pe DVD filmul? |
Re: ;)
Originally Posted by alex2:
|
Originally Posted by Dragos Bucur:
Eu as organiza ceva gen "scurt-circuit" cu documentarele lui Florin Iepan - 10 minute cu clasa muncitoare (10') Peisaj dupã embargo (24') Unicul, adevaratul Tarzan (52') Nascuti la comanda. Decreteii (68'). Asta daca as avea cinematograf. In Frame nu prea cred ca e aplicabila ideea. Am auzit ca a fost fun la relansare. Bezna, spray paralizant... :w00t: |
Originally Posted by Danny:
Peisaj dupa embargou m-a socat pentru ca am recunoscut niste chestii p-acolo. "Muntii nostrii aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta". |
ar fi misto sa se faca in frame cate o seara pentru cate un regizor...sunt atatia super grei care tind sa fie uitati, si care totusi au creat filmul ca arta.cred ca s-ar impusca toti daca ar vedea ce filme sunt acum prin cinematografe...ma refer la regizori(cineasti ca sa fiu mai exact) ca fellini,kubrick,hitchcock,b. wilder, akira kurosawa si multi multi altii.frame vrea sa fie locul de intalnire al cinefililor si al cineastilor, si cred eu ca va reusi.pentru ei(pentru noi de fapt...:) ) merita rulate niste filme in adevaratul sens al cuvantului(un cinematograf cinematografic daca vreti...) :)
si-am incalecat pe-o sa si mi-am spus parerea mea... |
All times are GMT +2. The time now is 15:58. |