![]() |
Playlist si atat
adik ce`ati scultat azi
fara de ce, unde si cat just basic data ok? |
cake-fashion nugget
dead can dance-selectii sigur ros-oooo starsailor-love is here moby-bsides lothlorein-selectii goahead vol 15 (part1) |
Yonderboi
Lemongrass MadredeDeus Amon Tobin Erik Trufazz.. ar mai fi ceva... |
integrala parazitii +
dj cam roni size unkle si*se fussible the amalgamation of sounds |
Jay, MadredeDeus? sau Madredeus?
Ederlezi Leonard Cohen: Best of... Chopin - Sonate The Governess - soundtrack |
Ieri:
21Grams Soundtrack Red Snapper Sunday People Air 21st Centrury DnB Saint Germain Skalpel Acum: Depeche Mode |
Irefutabil
Iarta-ma |
moonspell-the antidote,irreligious,etc
children of bodom - toate crematory dimmu borgir drak tranquillity |
acum:
J Boogie's Dubtronic Science |
Seranosis
Tulkar The Wachers Frozen window |
Supercalifragilisticexpialidocious.
|
acum:
pink-floyd - selectii. ieri: jethro tull - selectii unkle miles davis led zepplin marcus miller |
Scorpions
|
arto lindsay:noon chill
everything but the girl:eden talk talk:spirit of eden cibo matto:viva la woman |
Francoise Hardy
|
Tricky- piese de pe Maxinquaye si de pe Vulnerable
|
Brazilectro
Donnie Darko soundtrack Miles Davis acum.. Bjork @Keyzer... caut Cam.. albumul Soulshine @europe est... sorry, my fault(oricum doar albumul cu mixuri imi place) |
Astazi...
Cam putin, dar totusi: *** Led Zeppelin - albumul IV aproape integral (adica am sarit peste "The Battle of Evermore") *** ceva Bob Dylan *** Blazzaj - primit de la un prieten *** un amalgam de Bach si Mozart |
trapt-headstrong
|
bregovic
R.E.M |
Sade - king of sorrow album ... - vreo 5 melodii
Arizona Dream soundtrack - tot Moulin Rouge soundtrack - tot shi toate melodiile de la Lord Of The Rings ... cea mai tare stare de beatitudine... "take it to the next level" ... bio-therapy! |
Anathema - A Fine Day to Exit
Lamb - Lusty (Studio Outtake) Toata compilatia She: A Female Triphop Experience Red Snapper - Shellback |
Lake of tears - Greater art
Pink Floyd - Wish you were here Vangelis - City, Ocean, Blade runner ceva de Queen Tudor Gheorghe - Petrecere cu taraf |
Rolling Stones - toate albumele
T. Rex - Bang a gong Natasha Bedingfield - these words U2 - nush ce... Tori Amos - Cornflake Girl Blue Boy - Remember Me |
1. His Name Is Alive - Home Is In Your Head - Are We Still Married (2:59)
2. Carpathian Forest - Strange Old Brew - Theme from Nekromantik (3:04) 3. Rodrigo Leao - Muzica2 - Passion (3:34) 4. Julee Cruise - Floating Into The Night - Rockin' Back Inside My Heart (5:49) 5. Suede - Singles - Attitude (3:05) 6. AIR - Talkie Walkie - Alpha Beta Gaga (4:41) 7. Nina Simone - After Hours - Don't Smoke In Bed (5:23) 8. Susumu Hirasawa - BLUE LIMBO - RIDE THE BLUE LIMBO (4:52) 9. Susumu Hirasawa + Yasumi Tanak - Aria in a Circuit Board - aria 03 (2:51) 10. Harry Nilsson - The Point - Everything's Got 'em (2:28 ) 11. Harry Nilsson - The Point - Are You Sleeping (2:18 ) 12. Harry Nilsson - The Point! - Think About Your Troubles (2:52) 13. Shivaree - I Oughtta Give You a Shot in the Head for Making Me Live inthis Dump - Idiot Waltz (2:27) 14. [].[Rough Dreams] - Flycatcher (2:43) 15. Laurie Anderson - Bright Red - Speak My Language (3:39) 16. Pulp (Intro) 09 - Pulpintro -- The Gift Recordings - 59 Lyndhurst Grove (3:32) 17. Pulp (Intro) 08 - Pulpintro -- The Gift Recordings - Inside Susan (5:34) 18. Maaya Sakamoto - Tune the Rainbow/ RahXephon Movie OST - The Garden of Everything (feat. steve conte) (6:21) 19. Maaya Sakamoto - Tune the Rainbow/ RahXephon Movie OST - Tune the Rainbow (5:33) 20. Goldfrapp - Black Cherry - Black Cherry (4:53) 21. Goldfrapp - Felt Mountain - Paper Bag (4:03) 22. Kate Bush - The Dreaming - Leave It Open (3:16) 23. Kate Bush - The Dreaming - Night Of The Swallow (5:19) :D |
Tracy Chapman , Brenda Lee...cam tot ce aveam prin calc.
|
courtney love azmerica`s sweethart (in special no8-uncoll)
death in vegas scorpio rising sigur ros- oooo |
din nou niste bregovic-Irish Songs
the proclaimers blackmore's night norah jones .si muzica renascentista...din greu. |
Ieri:
--- fiindca mi-am petrecut cateva ore in masina, prin oras, am ascultat radio. Astfel, pe CD Radio: multa muzica (mai) veche, ceva jazz si, la sfarsit, partea a patra din Simfonia a patra a lui Beethoven (cum a scapat aia la radio, beats me!) Astazi: --- mai nimic Acum: --- Haendel - Sarabande, Harpsochord Suite in D Minor... in fine, aia din "Barry Lyndon". Se termina imediat. |
Peace Orchestra - Silence
DJ Krush - Beefy (de nenumarate ori, ore) pt conaisseuri: PO este proiectul lui K de la K & D. |
acu'
jaco pastorius mai devreme jazz-mix |
Ieri seara:
--- Yngwie Malmsteen - Facing the Animal (albumul) - nu e genul meu de muzica, dar ma prinde dupa un timp... Tipul e talentat, totusi! Azi: --- ceva jazz, mai mult instrumental, dar si Armstrong sau Nat King Cole. Acum: --- Pink Floyd - Wish You Were Here (albumul) |
acu'
sting (whole mp3-collection) mai devreme aimee man (mix) |
Franka Potente all the way (running).
|
Originally Posted by Nae:
|
Originally Posted by K's:
azi a fost zi de soundtrace... .LOTR:Fellowship Of The Ring,King Arthur,Pirates Of The Caribbean,Beetlejuice,Hunf for Red October. ...asezonate cu inca niste Norah Jones. |
Originally Posted by raptor:
Gotan Project - La Revancha Del Tango |
Originally Posted by nightsorrow:
|
Gotan Project - Tango Club
Too Irma Too Bossa Krush 9 lazy 9 |
Ma lasa pe mine vederea sau chestia asta :w00t: chiar are urechi?
|
Are urechi ... dar sunt inchise la culoare... Oricum daca nu erai tu Mala... nu observam asta nici in o mie de ani... Multumesc mult si raman dator pe viata... :D
|
Am dat-o in eclectisme (acum daca tot am invatat cuvintu', il bag oriunde):
Samael - High Above (mi-a amintit pe undeva de Two Sides de la Clawfinger) Fauna Flash - un fel de Peace Orchestra, prea chill si moody to suit my taste in electronic music Dj Krush ceva Filla Brazilia - ramin la parerea ca :sick: si, daca tot eram la lesinaturi, am dat-o si pe lounge music, gasita in camerele de la Hotel Costes, de la 1 la 5, dar pe sarite, ca sarea discu'. Black Star Liner - producatorul Chogue Husein va zice ceva? cu Bengali Bantam Youth Experience care, ca sa va placa, trebuie sa fie ascultata dupa ce inainte ati bagat muzica de arabi si OST de la Black Hawk Down (barra barra, ce misto!) catre final, ca mi se inchideau urechile de somn, ceva DJ Krush si DJ Rap, cu Fuck With Your Head si Everyday Girl, si Maxim cu Schemin', ca sa adauge niste carne pe varza. |
putin 'miliana torrini.
songs of distant earth si nitel beatlez. |
Aseara - mult Tool (albumul Lateralus) si oleaca de Staind.
Azi n-am apucat inca nimic, sint la munca :P |
Originally Posted by Jay:
N-are urechi. Dupa cum puteti vedea aici: http://www.cinemagia.ro/forum/images/smiles/15.gif de fapt sunt sprancenele lui |
Muse - Absolution (dat cu repeat de vreo 10 ori pe Hysteria)
PJ Harvey - To Bring You My Love |
Originally Posted by EgoN:
|
@everybody
"PLAYLIST SI ATAT" CED DRACU NU ATI INTELES? FARA ECLECTISME, JUSTIFICARI, IERI AZI SI POIMANIE AJUNGE SA MI SE FACA SILA DE UN TOPIC CREAT CA SA FIE MINIMAL(IST) EXPRIMATI`VA EXUBERANT LA "MUZIKA' E PRTEA GREU???? |
florin salam azi in taxiu', soferul m-a asigurat ca e noi si live de la nunti.:)))
|
bjork-medulla (nu muzica de ascultat noaptea, gives u da creeps)
marilyn manson- holly wood (minunat de vesel dupa medulla) 10xB bucharest chills&thrills cake-motorcade of genrosity |
All times are GMT +2. The time now is 06:04. |