![]() |
Cinefilii din Constanta
Cei care sunteti din acest "minunat oras"(yeah right :hmm: :sleep: ), si nu numai sa-si posteze aici gandurile despre filme, cinematografe (de fapt mai e doar unul, dar asta nu conteaza), atractii turistice :w00t: . Sau daca vreti sa bateti campii, don't let me stop you.
Just make this look good! 8) |
2 chiar :D ... ambele groaznice :x
|
Poate-l corupeti si pe Mazare... :D
|
2 hell wit' Mazare! :x
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Constantean adevarat! :lol: |
Originally Posted by Pinky:
Off topic ... :lol: LadyKillers la Albatros mergem ? |
Eu vreau sa merg la Spartanul. Dar Albatros are o mica mare problema - luminile de pe bulevard. :x
|
Ladykillers cred ca e super... e ala cu Tom Hanks nu? :D Eu merg sigur. De cand pana cand e?
|
|
Originally Posted by Gaandalf:
Pai cine mai vine? |
dk vine shi Lady E o sa fim 5 - including u...
|
Da sunt o gramada de constanteni pe forumul asta. :huh: :D Doar 5!???!!!?!?! :hmm: G' cand vine filmul la Albatros? |
Ne bagam ? K io vreau ... Peste 2 saptamani am vazut k vine "King Arthur". |
Count me in...
|
|
Sa mergem in week-end sau saptamana viitoare daca se poate... :)
|
|
Great! :D
So... te ocupi tu de organizare (ora, etc) da? :) |
Out Of Time la Albatros ... :?
|
So? :? |
|
:lol: Denzel Washington :love:. :lol: But also Tom Hanks... |
In primul rand -- eu nu sunt din Constanta. In al doilea rand -- la vara, daca o sa ajung pe litoral, o sa stau la Eforie Nord, deci la 15 min. de mers cu masina.
Ce vreau sa stiu e daca cinema Republica mai este? Ca nu il vad in program pe site. Si va rog sa imi recomandati si mie un cinema de prin Constanta care are sunet Dolby. Sa inteleg ca la Studio e ? Daca tot am citit ca e renovat... Thx in advance ;-) |
Republica e "in renovari". Those fuckers... Un cinema cu sunet Dobly, este Dacia, unde in curand va rula Spidey 2. :w00t:
|
Pinky ... Vineri la 11:30 dk ajung shi io ... in fatza la Dacia ptr SpiderMan 2
-nu e 100% sigur dar ne mai "auzim" pe aici - |
Ok. Mai vine cineva? Sa-mi ziceti sigur daca ne intalnim sa nu vin degeaba ca e f devreme pt mine :D . |
Vine shi ArsDeViu shi sper sa o racolez shi pe Alice Fluture ... Me wannna goooo! La Studio nu mai vine Lady Killers vine o comedie romantica cu Gheorghe Cloooney shi Ecaterina- Zeta- Ionutz ... :x |
NU mai vine LadyKillers? :(( Hm, ma multumesc si cu Spidey :P . So... i don't know any of you people... :lol: |
|
Originally Posted by "Pinky:
YOU people!!?? I will not tolerate any rasial remarks. :lol: :lol: |
Good to know :lol: . Ar trebui sa stabilim un loc unde sa ne intalnim.. nu exact in fata la Dacia, mai bine in fata la West sau la alimentara, nu? :) . |
Gud aidia! :P |
De ce, crezi ca va fi prea multa lume? Atunci in fata la West. O sa am o pancarta mare pe care o sa scrie BurnedAlive, sau eventual o sa vin camuflat in Darkman. |
|
Huh... ce plictiseala aici :sleep: .O sa creada lumea ca nu se intampla nimic in minunatul nostru oras :oops: . Ziceti si voi ceva...
|
Pai se intampla Penthouse-uri party-uri prin Mamaia la care eu nu prea ajung; delfini prin Delfinariu; fantani cam prin tot orasul; KFC in Mall; manele in satul de vacanta(bheaaaa). Did a miss something?
|
DELFINI? Vara trecuta era doar unul! Acum sunt mai multi? :w00t:
Mai nou sunt si astia de la Kiss FM prin Mamaia si sunt niste petreceri misto cu Vali Barbulescu :happy: . Luni incepe si campionatul de volei pe plaja la IAKI... Daca stai sa te gandesti se intampla destul de multe :oops:. |
now that sounds yummy |
buna!.....i`m from Cta 2........so anyway.......cand e pana la urma Spider?......k saptamana trecuta la Dacia a fost Harry Potter.....i wanna c Spider 2 .....:P
|
Originally Posted by AnGe|ofDarKneSS:
Pai Spiderman 2 e la Dacia de Vinerea trecuta... |
|
|
Sper sa ajung si eu acasa pana joi-vineri. Vin si eu la film. :w00t:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
|
a fost spider 2? :((.....nu s poate.......c vak sunt......eu kill bill 2 l`am vazut......si nu e cine shtie c......unde ash putea sa vad spider 2 acu?......avetzi idee la c cinema va fi? :(
|
|
ok......10x a lot....ma duc maine sa`l vad......sper s anu fie o vrajeala da` ata ete...c`ya tomorrow :P
|
Nu este. |
Kill Bill vol.2 - mergem Vineri pe seara, in jur de 18:00 - 20:00 da? |
Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:06. |