Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Best Of ... Soundtracks (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84835)

Gaandalf 24 Jun 2004 12:37

Best Of ... Soundtracks

O sa arunc primul soundtrack care m-a impresionat chiar zilele trecute : coloana sonora de la serialul Berserk. Daca vedetzi serialul shi ascultatzi muzica - nu va mai trebuie nimic. Totul se imbina intr-o armonie perfecta shio devii "victima" unei stari de euforie. Berserk Rulzzz! Nighty knows it ...

ogto 24 Jun 2004 13:44

OST de la Blues Brothers, School Of Rock si Gross Point Blank sunt in topul meu personal. Dar si "Quantum Leap" are multe melodii bune, clasice.

Nightwane 24 Jun 2004 13:49

Re: Best Of ... Soundtracks

Originally Posted by Gaandalf:

O sa arunc primul soundtrack care m-a impresionat chiar zilele trecute : coloana sonora de la serialul Berserk. Daca vedetzi serialul shi ascultatzi muzica - nu va mai trebuie nimic. Totul se imbina intr-o armonie perfecta shio devii "victima" unei stari de euforie. Berserk Rulzzz! Nighty knows it ...

mwahahahahahaaaaaa! Berserk does rule... si ost-ul la fel :D

OST-uri memorabile: orice de Angelo Badalamenti :D, OST-ul de la Moulin Rouge (1&2), OST-ul de la Rocky Horror Picture Show ;) etc . etc .

Nightwane 24 Jun 2004 13:53

Originally Posted by ogto:

topul mue personal.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

n-am putut sa ma abtin

BeNnY 24 Jun 2004 14:03

Originally Posted by Nightwane:

topul mue personal.

n-am putut sa ma abtin

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Super tare faza! :lol:

ogto 24 Jun 2004 14:05

Originally Posted by Nightwane:

topul mue personal.

n-am putut sa ma abtin

Probleme, ceva?

( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

I have beaten the system!

Gaandalf 24 Jun 2004 14:08

De adaugat un soundtrack sau mai bine zis 3 - care oricum daca nu imi placeau filmele muzica oricum o adoram k un "fanatic". Lord Of the Rings. De fapt tot ceea ce numesc eu - fanatic este o compilatzie de 19 melodii din toate cele 3 coloane sonore.
De adaugat - soundtrack la Fight Club shi la Gladiator.

Pinky 24 Jun 2004 15:10

Cel mai mult imi place muzica de la Moulin Rouge, LOTR, Cruel Intentions 1 si Dirty Dancing . De curand am luat Gangs of New York Soundtrack si nu suna rau deloc...

Gaandalf 24 Jun 2004 15:20

Originally Posted by Pinky:

Cel mai mult imi place muzica de la Moulin Rouge, LOTR, Cruel Intentions 1 si Dirty Dancing . De curand am luat Gangs of New York Soundtrack si nu suna rau deloc...

Moulin Rouge am luat shi eu Week-endul asta shi n-am avut timp. Dar imi voi face ...
Recomand Kill Bill vol.2 cu 2 melodii super Malcolm Mclaren - "about her" shi Shivaree - "Goodnight Moon". :w00t:

Pinky 24 Jun 2004 15:46

Inca ceva! :D Nu stiu daca se pune ca soundtrack, dar melodia de la Friends e cea mai tare: instant joy & optimism :happy:

Gaandalf 24 Jun 2004 16:00

Originally Posted by Pinky:

Inca ceva! :D Nu stiu daca se pune ca soundtrack, dar melodia de la Friends e cea mai tare: instant joy & optimism :happy:

Mai ales versurile. Am urmarit toate 10 sezoanele de 4 ori pana in momentul de fatza. Shi tot nu m-am plictisit. F@cking gr8! :D

M_olecula 24 Jun 2004 16:32

Dar ce ziceti de sound-ul de la inceputul filmului Passion of the Christ , cel din gradina ?????????????????

iepurilah 24 Jun 2004 17:25

Cel mai cel soundtrack mi se pare cel de la Crimson Tide. in principal melodia celor de la Nightwish. Si mai imi place OST-ul de la Shrek 2.

raptor 24 Jun 2004 20:26

lista mea s-a mai schimbat.Desi no.1 ramine Howard Shore cu a lui coloana sonora magnifica pt. LOTR,pe locul 2 l-am saltat pe Danny Elfman,dupa ce am ascultat mai bine temele de la beetlejuice si mars attacks.iar mai apoi ar fi Zimmer,Goldsmith si Badelt,cu mentiune speciala pentru Alan Silvestri`mdea...Van Helsing`.Pe linga asta,ar mai fi BluesBros. care iarasi e genial si ascultabil incontinuu,Conquest OF Paradise,etc etc.

nu stiu de ce dar nu sunt hiperentuziasmat de 'Fight Club' :sleep: cum am auzit ca e muuuulta lume.

Sm�agol-Gollum 24 Jun 2004 21:05

lotr, pearl harbor( in special hans zimmer), smallville :P , passions

Ionutz55 24 Jun 2004 22:57

lotr mi se pare cel mai tare, bine mai sun altele mai vechi dar nu prea mai conteaza
acum lotr the best

LadyEowyin 25 Jun 2004 07:12

Originally Posted by Ionutz55:

lotr mi se pare cel mai tare, bine mai sun altele mai vechi dar nu prea mai conteaza
acum lotr the best

ash da copy/paste la ce ai scris tu dar pierd vremea ca oricum lordu e cel mai tare.
totusi mai am de adaugat - Matrix Reloaded, Shrek 2 cred ca o sa fie cel mai tare. Gladiatorul si Moulin Rouge.

Leonard 25 Jun 2004 15:36

topul meu la soundtrackuri originale:

1. Cabin Fever (Angelo Badalamenti & Nathan Marr)
2. Requiem for a Dream (Clint Mansell)
3. Punch Drunk-Love (Jon Brion)
4. Phantasm 1 (Fred Myrow & Malcolm Seagrave)
5. Hellraiser 1 (Christopher Young)
6. Lola Rennt (Tom Tykwer & co.)
7. Fight Club (Dust Brother)
8. U-Turn (Ennio Morricone)
9. Eraserhead (Lynch & co.)
10. Amelie (Yann Tiersen)

raptor 25 Jun 2004 16:08

Da,uite cum de am uitat de Requiem for a dream?!

onutza_ 28 Jun 2004 22:22

Dar si "Quantum Leap" are multe melodii bune, clasice.

Si mie mi-a placut soundtrackul la Quantum Leap, mai ales o melodie: "Somewhere in the night" pe care n-am gasit-o.
Si mi-a mai placut foarte mult soundtrackul la Scent of a woman ("Por una cabeza").

mihai770 29 Jun 2004 01:42

1-lotr
2-Dirty Dancing (NUMAI partea 1)
3-Requiem 4 a dream

ciudat, chiar nu am bagat in seama asha mult OST-urile la filme... :hmm:

LadyEowyin 29 Jun 2004 08:43

vreau si eu Fight Club OST :(

ogto 29 Jun 2004 09:08

Originally Posted by onutza_:

Dar si "Quantum Leap" are multe melodii bune, clasice.

Si mie mi-a placut soundtrackul la Quantum Leap, mai ales o melodie: "Somewhere in the night" pe care n-am gasit-o.
Si mi-a mai placut foarte mult soundtrackul la Scent of a woman ("Por una cabeza").

Intr-un episod era "Louie Louie" si "Wild Thing"... Melodi vechi, dar la fel de bune si azi.

Gaandalf 29 Jun 2004 11:15

Originally Posted by LadyEowyin:

i shall provide

raptor 29 Jun 2004 15:01

pm dak vrei.cinemagia nu incurajeaza...

Mifune 12 Jul 2004 16:20

Matrix Reloaded este best of soundtracks.

TAC 13 Jul 2004 00:00

atzi uitat fratzilor de soundu` de la American Beauty....
Atzi uitat de Thomas Newman??????

LadyEowyin 13 Jul 2004 07:06

Originally Posted by TAC:

o sa o iau ad literam : nu sunt fratele tau. Parca esti venit de la garla. ;)

TAC 16 Jul 2004 16:59

Originally Posted by TAC:

o sa o iau ad literam : nu sunt fratele tau. Parca esti venit de la garla. ;)

:( that hurt! :( ............intorc si obrazul celalalt: hit me again :sleep:

eXecu7or 03 Sep 2004 02:43

Soudtrackurile cele mai bune pe care le-am auzit la filme sunt cele produse de Hans Zimmer (vezi Gladiatorul ((nush cum de n-a zis nimeni nik despre coloana sonora a acestui film)) si Black Hawk Down). In general, filmele lui Ridley Scott au avut intotdeauna soundtrackuri originale si nu melodii de la anumite formatii lipite acolo. Adik soundtrackui in adevaratul sens al cuvantului.

P.S. Black Hawk Down a luat Oscar pt coloana sonora.

nightsorrow 06 Sep 2004 19:35

Hans Z. rulz!

Ma mira faptul ca asa multi din voi a remarcat OST ul din Gladiator (credeam ca doar eu .....) :( ,dar pentru fanii Hans Zimmer recomand OST urile din The Last Samurai , Pirates of the Caribbean , The Weather Man (unreleased) King Arthur , Thunderbirds & others.
Soundtrack or score ? :?

evenstar 06 Sep 2004 19:58

Sunt de acord cu Nightsorrow. Recomand tuturor soundtrackul din Gladiatorul ca fiind cel mai reusit sountrack. Compozitia de exceptie care se potriveste perfect cu tema filmului, acordurile melancolice ale violoncelului si ale harpei
sunt imposibil sa te lase indiferent.... In special piesa Elissium...Sunt curioasa sa aud cum suna soundtrackul de la King Arthur, semnata de acelasi Hans Zimmer.
Si, bineinteles nu as putea uita sountrackul LOTR din care ROTK mi se pare cel mai reusit, asa cum se cuvenea unui asemenea film. Totusi cred ca cei doi (H. Zimmer si H. Shore) nu pot fi coparati pt ca fiecare si a creat un stil aparte, destul de diferit . Oricum dupa parerea mea ei sunt cele doua varfuri ale coloanelor sonore.

iepurilah 06 Sep 2004 20:01

Am vazut la MTV Video Music Awards o categorie de care habar n-aveam...Best Video Game Soundtrack Award...si a castigat Tony Hawk's Underground...normal ca printre nominalizati a fost si Soundtracku' de la NFSU(din pacate n-a castigat :( )
Ca tot veni vorba de Video Music Awards, am deschis acilea topic

mathias_sandorf 03 Jan 2005 05:07

1. Matrix Trilogy
2. LOTR Trilogy
3. Black Hawk Down & Gladiator
4. Edward Scissorshands & Spiderman
5. Forrest Gump
6. Twin Peaks
7. War of the Worlds (Jon Anderson)
8. Heaven & Earth (Kitaro)
9. Love Actually
10. Jerry Maguire & Star Wars: Attack of the Clones
and so on...

Aresus 01 Jan 2009 23:15

Soundtrackurile mele preferate: cam tot ce a scos John Williams, cam tot ce a scos Hans Zimmer, 28 Weeks Later, Lord of The Rings, There Will Be Blood si multe altele. Pentru mine un film care nu are o coloana sonora care sa ma unga la suflet, nu e un film care sa ma impresioneze total.

buticut 11 Jan 2009 03:15

Some of my fav scores/soundtracks:

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
O Brother Where Art Thou?
2001: A Space Odyssey
The Godfather
Pirates Trilogy
American Graffiti
Pulp Fiction
Being John Malkovich
Benny and Joon
The Curious Case of Benjamin Button
American Beauty
Finding Neverland
Chocolat
The Painted Veil
Edward Scissorhands (and pretty much everything Danny Eflman has done)
This Is Spinal Tap
Atonement

corinka 20 Feb 2009 00:11

Dar de Ennio Morricone ce spuneti? :love:

Aresus 06 Mar 2009 11:22

Morricone mi se pare un compozitor cam ciudat, dar genial in acelasi timp. A avut destule compozitii notabile, dar pur si simplu nu prea rezonez cu muzica lui. Cu o singura exceptie, muzica din The Thing, care mi se pare pur si simplu superba.

Floydman 09 Mar 2009 13:34

ultimu' mohican...

seria panterei roz...

silz. 11 May 2009 15:25

cel mai mult mi-a placut soundtracku din Gladiator :x o minunatie :D

Liviu- 11 May 2009 15:53

Cateva din cele care mi-au placut:

2001: A space odyssey
A Clockwork orange
Barry Lyndon
Oldboy
Kill Bill
Pulp Fiction
The Godfather
In the mood for love
Hong Kong Express
Requiem for a dream
Once
Lord of the rings

miercuri 11 May 2009 19:17

Toate filmele lui Danny Boyle au soundtrackuri excelente, nu stiu cum reuseste, dar mereu le nimereste. :P

corinka 11 May 2009 19:21

Mie mi plac piesele ritmate din filmele lui Jarmusch: Broken Flowers, Coffee & cigarettes.

hungry_for_movies 18 May 2009 14:20

Originally Posted by silz.:

cel mai mult mi-a placut soundtracku din Gladiator :x o minunatie :D

sunt de acor cu tine...magnific

Anita 26 May 2009 08:50

Kill Bill soundtrack..."Flower of carnage" pe fundalul luptei The Bride - O-Ren Ishii - magnificent!!
Gladiator - memorabila!!
Schindler's List
Dances with Wolves
"Chevaliers of Sangreal" - The DaVinci Code (daca tot vorbeam de melodii memorabile marca Zimmer)
:)

filipo 08 Jun 2009 16:26

August Rush
Made in heaven
Once
Braveheart
..............8->

Wonka 09 Jun 2009 14:01

imi place Vicious Traditions , de la Mr. Brooks , superba:)

larinho80 09 Oct 2009 14:54

nici nu trebuie sa existe un topic in care se vb despre muzica de film fara morricone sau john williams!

Gospin 11 Oct 2009 10:12

The Godfather soundtrack is amazing & Gladiator too , my favorite :D!

Rapture 13 Oct 2009 07:53

^ word . Mai adaug : American Beauty si Road To Perdition . Thomas Newman rocks !

All times are GMT +2. The time now is 22:11.