Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Asphalt Tango (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84670)

Leonard 02 Jun 2004 17:08

Asphalt Tango

l-am vazut abia azi (un divx facut de pe o caseta video, se vedea si se auzea ingrozitor dar asta e). profund impresionat. un "road-movie" de toata frumusetea. este de departe cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut. ce filantropica, ce balanta, ce occident... asta le intrece pe toate. nu stiu daca a luat vreun premiu, dar la scenariu original si regie ar fi meritat din plin Nae Caranfil si oscaruri.
nota 8/10
n-am gasit pe forum prea multe mesaje despre acest film, spre deosebire de filantropica care mi se pare un pic supraapreciat.

Jay 02 Jun 2004 17:43

Mie mi se pare Filantropica un fel de continuare... mai bine zis un fel de implinire. Asfalt Tango totusi are un plus prin prisma dialogurilor, cel putin asa mi se pare mie, iar Diaconu aici mi se pare mai simpatic. Oricum injuraturile sunt de nota 10.... :D

ricutza 03 Jun 2004 00:27

si eu tin minte ca m-a impresionat filmul atunci cand l-am vazut (ce-i drept se intampla acum ceva timp si tot asa calitatea nu era foarte buna)...
mi-a placut ca are un subiect original, ca personajele sunt foarte bine conturate, ca sunt extrem de multe surse de umor, ca Florin Calinescu face rolul care-l prinde cel mai bine....filmul este intr-adevar adorabil...

Serghei 03 Jun 2004 07:36

Film facut de un roman pt romani!

Daca il analizezi "obiectiv" e vai de curu lui,sunet,muzica de cacao imaginea e penibila-dealtfel asta e problema majora a cinematografiei romanesti,nu exista un director de imagine care sa-si cunoasca meseria.

In rest,fiind crescut intr-o tara care se mandreste ca face haz de necaz,razi pana te dor dintii!
Personal best-faza cu radioul si faxul.

Freaak 03 Jun 2004 11:03

Si mie mi se pare unul dintre cele mai bune filme romanesti. Faza cu radioul mi-a placut si mie, insa pe langa asta au mai fost multe altele: taranul si politistul, bancul ce se intinde pe toata durata filmului samd. In plus, faptul ca au jucat Florin Calinescu, Mircea Diaconu si Cotimanis, a imbunatatit mult valoarea filmului (prin jocul lor, nu prin altceva). In rest atmosfera tipic romaneasca, imagine de pe vremea lui Ceasca.

Top 4 romanesc, dupa parerea mea:
1. Filantropica
2. Asfalt Tango
3. Garcea si Oltenii
4. Triunghiul Mortii

Astept sa vad si Damen Tango; poate se schimba ceva in top.

Jay 03 Jun 2004 17:24

Originally Posted by Freaak:

Si mie mi se pare unul dintre cele mai bune filme romanesti. Faza cu radioul mi-a placut si mie, insa pe langa asta au mai fost multe altele: taranul si politistul, bancul ce se intinde pe toata durata filmului samd. In plus, faptul ca au jucat Florin Calinescu, Mircea Diaconu si Cotimanis, a imbunatatit mult valoarea filmului (prin jocul lor, nu prin altceva). In rest atmosfera tipic romaneasca, imagine de pe vremea lui Ceasca.

Top 4 romanesc, dupa parerea mea:
1. Filantropica
2. Asfalt Tango
3. Garcea si Oltenii
4. Triunghiul Mortii

Astept sa vad si Damen Tango; poate se schimba ceva in top.

Ai spus cumva Garcea si Oltenii??? Ai innebunit? Ala e film? De locul 3??? Ia si apuca sa vezi filme romanesti......

Freaak 03 Jun 2004 18:33

Da-mi tu exemplu de unul mai bun. Seria BD, Cuibul de Viespi ... dragutze, dar prea vechi. Adusesem vorba de cele mai noi (adica nu mai vechi de 10 ani). Macar ei s-au straduit sa-l faca, chiar daca nu e un umor cum l-asi fi vrut, au fost si faze dragute. Mai are si altcineva ceva de comentat la Garcea si Oltenii? Sa stiu daca nu cumva sunt un outsider.

Danny 03 Jun 2004 19:42

Mai are si altcineva ceva de comentat la Garcea si Oltenii?

Da, eu: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Daca tie ti-a placut mai mult decat Occident sau Furia spre ex...chiar n-are rost sa mai discutam. De fapt, nici nu trebuie. Topicul e despre A.T.

EgoN 03 Jun 2004 19:54

daca mai este loc, pot sa ma inscriu si eu pe lista celor care injura garcea si oltenii? ah, domnu', domnu', da cu locul 4 ce-i? ala-i film?
revenind la a.t: e bine construit, dar e mult sub e pericoloso sporgersi(my favourite by caranfil) sau filantropica.

'off topic': ne invartim pe sectiunea asta 'cinematografia romaneasca' vorbind numai si numai despre aceleasi filme (furia, occident, marfa si banii, filantropica, s.a.m.d) si nu din vina noastra, ci datorita faptului ca nu prea avem despre ce altceva (ma refer la calitate & cantitate). :(

Jay 03 Jun 2004 20:51

Garcea si Oltenii intra in filme facute pentru prostime. Eu nu vreau sa te fac prost sau ceva de genul asta, dar nene... eu mi-am dat seama numai din promo, dar tu ca ai vazut filmul.....
M-as uita de o mie de ori la BD, Nea Marin Miliardarul sau Ardelenii, Dolarii si Petrolul(sigur am gresit ordinea).....decat la Vacanta Mare.

ricciotto 04 Jun 2004 03:53

imaginati-va ca nu ati vazut niciodata 'vacanta mare', ca nu stiti nimic de ei, si vedeti 'g&o' de la jumatate. este experienta sideranta prin care am trecut eu. se vorbea romaneste pe un ecran intr-un context atit de bezmetic incit nu pot descrie succesiunea de stari create in bietul necunoscator al 'finetzurilor' romanesti actuale.

si nici pina azi nu stiu ce era cu garcea acolo, si de ce erau aia 'oltenii'.

daca se incumeta cineva la exercitiul povestirii acestui film, hehehe, mi-ar face placere sa citesc.

si eu votez pentru 'asphalt tango' pe locul intii in topul filmelor romanesti post-whatever. sau poate chiar si pre-whatever - nu stiu, nu m-am gindit destul.

dar n-am vazut 'e pericoloso sporgersi' si mi-au scapat si altele.

ricciotto

Alex Leo Serban 04 Jun 2004 08:35

pt mine, asfalt tango e cel mai slab film al lui nae c (i-am spus-o si lui de altfel), road-movie rasolit care se tine in situatia comica, in citeva poante -si atit.
in orice caz, nu intra nici macar intr-un eventual top 10 al filmelor de la noi post '89 :D
eu zic sa-l mai vedeti o data ;)

herbert 04 Jun 2004 11:52

ramai stupefiat sa vezi asemenea comentarii si clasamente (chiar nu invata nimeni nimic tot haladuind pe acest forum???). ce oscaruri, ce scenarii??? mai oameni buni. asfalt tango e o injghebare de mediocru, cu reflexe conjuncturiste (nae caranfil e totusi fiul lui tudor caranfil!, iar Parisul nu te face altfel daca nu esti in stare sa schimbi ceva in structura ta). aceeasi senzatie de jeg, de vorbarie sparta. o lume chircita, marunta, multiplicata pana la saturatie de asa-zisa cinematografie romaneasca... nae caranfil n-are anvergura, nu este vizitat de idei, nu va imbraca niciodata smochingul, va ciuguli si el din ramasitele ramase de la sarbatorile altora.
mai, ce m-am enervat... acum, mai calm: nae caranfil nu atinge, macar intamlator, dimensiunea tragica a existentei (nu suna patetic deloc). e un castrat. munceste si el, mai "consuma" un grant, un proiect franco-roman, dar n-a atins arta pana acum.

Freaak 04 Jun 2004 20:30

Ce arta vezi tu in filmele hollywoodyene? E ceva arta in Star Wars, LOTR, HP? Nu cred. Doar efecte speciale. Ca alea prind bine e altceva.

herbert 04 Jun 2004 20:47

Ce arta vezi tu in filmele hollywoodyene? E ceva arta in Star Wars, LOTR, HP? Nu cred. Doar efecte speciale. Ca alea prind bine e altceva.

waw, suntem in dimensiuni diferite. e inutil sa-ti explic daca imi citezi "opere" precum Star Wars, LOTR, HP? nedumerirea e, uneori, un semn ca pot veni si timpuri mai bune.

Freaak 04 Jun 2004 21:49

Data viitoare am sa citez din Kant. Bine?

ricciotto 05 Jun 2004 03:08

hihi! da' ce intra in topu' 10, dupa tine, als?

i beg to differ. hell, no, i just differ ;)

cit despre arta, acest four letter word cind e vorba de cinema, ma bucur ca nae n-o curteaza. if you know what i mean. nu imi veniti cu wong kar-wai la interval. that's a different STORY.

de altminteri, a face topuri ale filmelor romanesti, pre- sau post- e ca si cind ai juriza un special olympics in care s-au ratacit un atlet normal, dar nu foarte antrenat, caranfil, si unul pe care in unele momente nu il deranjeaza foarte tare al sau... ahem, care e cuvintul, cre' ca 'challenge', pintilie.

inteleg sa i se reproseze unui geoana originile 'nesanatoase' - la urma urmei, ce a facut el puteau face j'de mii, sau macar citeva sute de romani din generatia lui mai putin 'conjuncturati'. insa nae caranfil e mult dincolo de a fi doar the right son in the right place at the right time, e acolo unde cred ca ar fi ajuns oricum. acu', daca stau sa ma gindesc, oare chiar e unde trebuie? ca o fi si descendenta asta vreo tinichea de coada care il tine in europa si cu ochii pe cannes cind, vorba ceea, are date pentru mai mult. sau altceva. and i don't mean 'art movies' here. i mean good ol' blockbusters.

sint de acord ca nimic din ce a facut pina acum nu indreptateste gindul la oscar - dar nu as baga mina in foc ca nu ar putea vreodata sa bata pina acolo. desi ma cam intriga faptul ca, din punct de vedere al soliditatii scenariului, pare sa regreseze - 'asphalt tango' fiind net deasupra lui 'filantropica'. urmele de moliciune ale personajului principal si dubiosul happy-end devin in 'filantropica' parca elemente ce se cereau repetate si dezvoltate, dind un personaj ros pina la maduva de lipsa de amploare morala si usor de consolat si el la final printr-o penibila rocada de dame. o fi si vreun inceput de manierism pe aici? nah.

zici sa-l mai vad o data? n-am unde, ca as fi incercat. si asta e deja mare lucru pentru un film romanesc, ain't it, now? special olympics, dammit :((

Alex Leo Serban 05 Jun 2004 08:58

e f ciudat cum tocmai tu, ricciotto (e mezzo ;) ), nu realizezi ca 'asphalt' e ca una din comedioarele alea de situatie cum se faceau, by the dozen, in anii 60 (vezi pe la cehi, italieni...)? :? sint de acord ca, in contextul de kk al filmului rom. post-89, pare un film 'normal' - dar pus in contextul, normal, al filmelor din anii 60, e 'by the dozen'... pur si simplu, vine prea tirziu.
cum nu vezi/vedeti ca charlotte rampling n-are ca cauta in film, she's just marketing, ca scena tangoului cu diaconu e aiurea, comicul rasolit iar poantele, facile...?!
cel mai bun nae ramine 'e pericoloso sporgersi', urmat de 'filantropica' (cum sa nu recunosti o idee de milioane when it comes along...?) si de putin vazutul/putin cunoscutul (din pacate!) 'dolce farniente', ecranizare neobisnuita dupa un scriitor francez contemporan, in care nae face dovada elegantei & versatilitatii sale (presupun ca nu l-ai vazut).
e f ciudat... credeam ca anumite lucruri sar in ochi; se pare ca nu. too bad ;)

Alex Leo Serban 05 Jun 2004 09:07

iata top ten-ul meu (romanesc):
1 padurea spinzuratilor
2. reconstituirea
3. iacob
4. nunta de piatra
5. proba de microfon
6. balanta (versiunea scurta)
7. e pericoloso sporgersi
8. marfa & banii
9. filantropica
10. occident

daca e vorba de top ten post-89, ar fi ultimele 5, plus:

6. patul conjugal
7. furia
8. dolce farniente
9. dupa-amiaza unui tortionar
10. examen

herbert 05 Jun 2004 21:20

bravos ALS-ule! tocmai 10 titluri ai gasit pe “ecranul” cinematografiei romane. plus inca 5 de cand cu impuscaturile din decembre’ 89, cand s-a dat voie la injuraturi si la f*tai... generozitatea aceasta a voastra (a criticlor de film...) si sistemul de relatii pe care il cultivati va cantoneaza (ne cantoneaza) intr-o mediocritate blajina, caritabila… (nu e cazul tau, dar tu mi-ai cazut)
eu nu gasesc 5 titluri, doar trei, cu amendamente:
1. padurea spanzuratilor
2. iacob
3. reconstituirea
si, din pacate, nici o perspectiva…

ricciotto 06 Jun 2004 03:16

'patul conjugal'???

vazut (partial) recent - si senzatia de alienare nu era departe de cea oferita de 'garcea si oltenii'. altfel, e drept. mi se parea opera unui paranoic, periculoasa prin coerenta si asemanarile ocazionale cu realul. atita ura si dispret pentru semeni, zau, nici la pintilie in orele rele nu se afla. asta, sau...

...inseamna ca eu n-am cunoscut romania si oamenii sai cit am avut-o in jur. si acu' e prea tirziu - unde mai pui ca n-am nici un chef, daca e even remotely ca in 'patul conjugal'. am crescut in aberatia cosmetizata de ceausescu si am plecat inainte sa aflu the real, raw deal.

caz in care ma declar multiplu depasit de situatie - nu numai ca n-am unde sa vad toate filmele importante, dar nu inteleg despre ce lume e vorba in ele. a sti romaneste si un set de amintiri invechite growing up happily there nu mai inseamna nimic. ca atare, gata, nu mai imi dau cu parerea pe partea asta de forum, desi mi se parea interesanta si -check this out!- *apropiata mie*. asa o fi, cum ziceti voi, si ma amestec si io ca fraieru' nepricepind aspecte elementare ale culturii locale, intrebindu-ma chestii de genul: 'da' garcea ala nu era oltean?'. this is no fun. :?

ricciotto

p.s. nah, eroul din 'patul conjugal' era subuman, come on now! si give me any time un 'asphalt tango' over that far-fetched story with hideous people!

p.p.s. 'filantropica' avea la baza o idee intr-adevar ok. worth a remake ;)

p.p.p.s. nu pot sa ma abtin, din putinul pe care il stiu/vad, o sa imi dau cu parerea cit am chef, what the hell! nobody cares, anyway... :P

Bogie 07 Jun 2004 14:11

De acord cu Riccioto in tot ce a spus.
Si mai adaug niste filme romanesti deosebite:

Ion
Morometii

Serghei 07 Jun 2004 14:21

Originally Posted by bogie:

Ion
Morometii

Care filme sunt adaptari si parca Caranfil nu se compara cu Rebreanu/Preda.
2.Din cate tin minte ambele filme sunt facut alb-negru(si paradoxal imaginea e mai buna).
3.Actorii prinsi foarte bine pe roluri-cel putin Rebengiuc il joaca excelent pe Moromete.

ricutza 07 Jun 2004 23:13

Dolcefarniente nu e considerat film romanesc nu? adica in afara de Nae Caranfil mai e ceva romanesc prin el?

Blanche 08 Jun 2004 17:24

Subscriu la top-ten-ul lui ALS ...

La continuarea post-decembrista a topului, nu

Uitasem de "Nunta de piata" ...mai exista pe la cinemateca filmul asta ?

As mai adauga "De ce trag clopotele, Mitica ?"

patraulea 08 Jun 2004 22:31

Jay
Quote:

Ai spus cumva Garcea si Oltenii??? Ai innebunit? Ala e film? De locul 3??? Ia si apuca sa vezi filme romanesti......

"Garcea si Oltenii"este unul din putinele fimele romanesti care au avut un profit,chiar asa prost cum e!Fata de altele,care sunt "beton",a avut PROFIT!
:D :D :D :D :D

patraulea 08 Jun 2004 22:34

Da-mi tu exemplu de unul mai bun. Seria BD, Cuibul de Viespi ... dragutze, dar prea vechi. Adusesem vorba de cele mai noi (adica nu mai vechi de 10 ani). Macar ei s-au straduit sa-l faca, chiar daca nu e un umor cum l-asi fi vrut, au fost si faze dragute. Mai are si altcineva ceva de comentat la Garcea si Oltenii? Sa stiu daca nu cumva sunt un outsider.

Seria BD eu zic ca are un umor extraordinar.Fata de incercarile lamentabile de comedii care se fac acum,este cu mult deasupra.
Si simplul fapt ca faci referire la un film facut acum 30 de ani,ar trebui
sa-ti dea de gandit!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Alice_Fluture 09 Jun 2004 08:56

Un lucru e sigur. Producatorii romani, CNC-ul, whatever, pina si Castel Filmu' (recent tzapuit cu Damen Tango) nu au simt comercial.

Cit despre Dolce farniente, ala e total not-Caranfil, sau mai degraba e ce poate face el given the money, the "internationality" and everything... Face nota aparte intre filmele lui, o nota foarte buna. :)

Mie mi-au placut citeva gimmick-uri de imagine din Filantropica, spre deosebire de Asphalt Tango, care e mai slabutz la partea asta, iar E pericoloso mi-a desfiintzat parerea buna despre Occident. Nu pot face chiar un top, dar A.T. nu ar fi printre primele...

Am auzit ca lucreaza la "ceva" Mr. Nae...

patraulea 09 Jun 2004 10:37

Originally Posted by Alice_Fluture:

Am auzit ca lucreaza la "ceva" Mr. Nae...

Da.Am citi un interviu in prog.HBO/iunie ca lucreaza la un film acum.
Interesant interviul,mai laes cele "10 porunci ale lui Nae".

Jay 09 Jun 2004 11:36

Originally Posted by patraulea:

Jay
Quote:

"Garcea si Oltenii"este unul din putinele fimele romanesti care au avut un profit,chiar asa prost cum e!Fata de altele,care sunt "beton",a avut PROFIT!

Asta este intradevar tragic. Dar nu conteaza, sa scoate biliarde de dolari, asta nu inseamna ca-l face mai bun. Nici nu mai vreau sa vorbesc despre "filmul" asta.

patraulea 09 Jun 2004 18:53

[quote="Jay"
Asta este intradevar tragic. Dar nu conteaza, sa scoate biliarde de dolari, asta nu inseamna ca-l face mai bun. Nici nu mai vreau sa vorbesc despre "filmul" asta.

Nu a spus nimeni ca e un film bun.Insa un film,trebuie sa aiba si un profit intr-o tara normala."Arta"din filmele romanesti nu tine de foame.

dan-marius 10 Jun 2004 10:49

Originally Posted by Jay:

Jay
Quote:

Vrei sa spui "miliarde". Asta inseamna "billion".

Freaak 10 Jun 2004 10:58

Imi da de gandit, insa romanii trebuie sa faca si ceva nou. Nu te poti uita la filme vechi la nesfarsit. Chiar daca sunt bune.

dan-marius 10 Jun 2004 10:59

Ai vreo sugestie practica? Ca de vorbe m-am cam saturat.

Jay 10 Jun 2004 11:47

Originally Posted by dan-marius:

Originally Posted by Jay:

Jay
Quote:

Vrei sa spui "miliarde". Asta inseamna "billion".

Stiam asta... eram ironic. Ma bucur ca ai sesizat totusi, dar cam te-ai facut de cacao... cel putin in opinia mea.

dan-marius 10 Jun 2004 12:13

Si? Ce-ai vrea sa fac? :lol: In cazul meu trebuie sa iti cistigi dreptul de a-ti lua in seama parerea.

Jay 10 Jun 2004 14:37

Originally Posted by dan-marius:

Si? Ce-ai vrea sa fac? :lol: In cazul meu trebuie sa iti cistigi dreptul de a-ti lua in seama parerea.

In nici un caz, dar e destul de simplu cateodata sa vezi cine glumeste si cine nu. Maine poimaine vei corecta lumea de pe forum ca "&" se scrie "end".(P.S. faza cu "end-ul", a fost iar o gluma stiu ca se scrie and. Am vrut sa o las asa sa vad ce spui, dar cine stie ce marfa te m-ai credeai).

Freaak 10 Jun 2004 20:50

Eu unul sunt mai tanar ca tine, cel putin asa cred, fiindca aproape toti de pe aici de pe forum au mai mult ca mine; spunand asta orice vorba de-a mea legata la ce a-si putea eu sa fac pt cinematografia romaneasca va fi in ochii tai egala cu 0. Eu unul sunt pe Atelier si invat sa construiesc scenarii. Un singur om nu poate schimba cele ce se intampla de capul lui. Nu m-am apucat sa tin teoria chibritului despre starea actuala, ci am facut doar o simpla observatie: nu se mai fac filme romanesti bune, sau cel putin, cele bune sunt putine. Te-am deranjat cumva ca am zis asta? Asta e, daca de vorbe te-ai saturat de ce nu iei tu insuti situatia in maini?

Jay 11 Jun 2004 12:13

Nu te supara ca te intreb Freaak, dar cu cine vorbeai???

Freaak 11 Jun 2004 15:32

Cu dan-marius.

nume 22 Oct 2004 01:54

Asfaltul e acceptabil, imaginea lui Comeaga e no comment, finalul e stupid, calinescu e de acolo.Am acasa documentatia de la filmul asta , synopsisul e incredibil de prost.Filmul ar fi trebuit sa se intituleze "Unde iubirea va fi lege".Faza cu dopurile de sampanie-focuri de artificii n-are copyright, iar Charlotte Rampling e urata cu spume!DESPRE GARCEA SI OLTENII nici macar nu ar trebui sa se discute aici.Am vazut multe filme proaste si am suportat dintr-un masochism de neinteles acum sa le privesc pana la genericul de final , dar la asta n-am mai rezistat. :sick: . Chestia asta cu topul after 89 e incitanta :1 prea tarziu, 2 balanta, 3 o vara de neuitat 4 senatorul melcilor

nume 22 Oct 2004 02:07

Bravoo lui greer ala sau cum l-o chema, ratat in state a luat banii la fraieri in romania, cred ca nici nu a stiut ce a regizat .aia si-au facur nr. ca la tv numai ca de data asta pe pelicula. da "filmu'' a avut regizor de la "holivud" :)

lynx 22 Oct 2004 18:13

Interesant topul tau, Nume, deci tot ”vechea garda” ti se pare mai tare. Dar ce ai de spus despre ultimul film al lui Daneliuc? Ala cu Ambasadorii, ai rezistat pana la genericul final?

nume 23 Oct 2004 02:25

Ambasadori cautam patrie, nu nu l-am vazut, am auzit ca e slab dar nu ma pot pronunta pana cand nu-l vad.Din pacate da, tot astia vechi rulllz ca sa zic asa( ma refer la pintilie, la ora actuala cam singurul care are ceva de spus si o face constant; danieluc e nebun dar are unele sclipiri si ar mai fi cateva "accidente").Ce sa fac, sa laud "marfa si banii", asa cum fac unii pe aici?Nu pot. Am mai spus undeva, e "cipareala", tras de par , gafaie si se mai vede o kestie(aici nu e vina regizorului si a echipei), filmul s-a intrerupt de zeci de ori din lipsa de bani.Vezi sunet, pelicula, masina aia care era probabil a vreunui tata, chioscul etc etc Filantropica?Am ramas uimit sa vad pe unii cu state vechi pe aici cum il lauda.Ce se intampla acolo imi pare desprins din x files.Singurul lucru care mi-a placut a fost faza cu raketul moldovean care intra in sala de clasa cu pistolul si face liniste printre "elevii" galagiosi.Dar cam atat.Cine dreq ar da bani unuia care nu are sa plateasca nota de plata la restaurant+ si ceva de buzunar ca e amarat saracu', e profesor!!! Bogatii din Romania sunt mai zgarciti ca cei mai saraci.

zizi 23 Oct 2004 13:05

bine, te ignor.

nume 23 Oct 2004 16:11

Sa pastram discutia de pe forum in termene decenti, zizi, te-am mai atentionat o data sa ma ignori , chiar te rog frumos de data asta , esti neinteresant si telegrafic .

herbert 23 Oct 2004 16:28

Originally Posted by nume:

... zizi, te-am mai atentionat o data sa ma ignori , chiar te rog frumos de data asta , esti neinteresant si telegrafic .

da, da, zizi are o reactie veninoasa de sepia :P si un aer de arbitru care stie, a inteles, puncteaza scurt si decisiv...
interesant, se va declansa o polemica zizi - nume? :D

nume 23 Oct 2004 17:18

Herbert nu mai pune si tu paie pe foc :) ,ca si asa omu' are un dinte pt. mine inca de cand am intrat pe forum.Mai bine nu, cel putin nu asa de dragul contrazicerilor inutile ,lipsite de argumentatie!

All times are GMT +2. The time now is 16:56.