![]() |
The F*R*I*E*N*D*S Chronicles
Este cineva de aici cat de cat fan FRIENDS ? A urmarit cineva de pe forum toate cele 10 sezoane de la Friends - sezonul 10 nu a fost difuzat in intregime da oricum ...
cat de bine shtitzi acest serial - find out : http://quiz.women.com/games/tests/nbcfriends.htm + care va place mai mult ? |
Hmm... la pro parca e sezonu 8 acuma nu? Sau pe la cat s-a ajuns? :roll:
Oricum cine e interesat de serii 30 de cd-uri! O nimik toata! ;) |
Joey, e haios...
|
salutare Gndalf and Co. Sunt un mare fan friends, dar.... dupa cate stiu eu, la noi a ajuns pe la seria 8.... 10 se difuzeaza in UK la momentul asta... Oricum, Pheobe RULEZ
|
PHEOBE TOTALLY! CUZ SHE'S SO DUMB! :D
|
Mai e pina sa ajunga la noi seria 10... adica ultima.... abia se difuzeaza acum in US. Noi ne bucuram de seria a opta...
|
Lasa ii bine ca o avem shi pe asta.Ajungem noi shi lasa 10 peste cativa ani.Durere ii Joey.............super :D
|
go joey!!!!
|
FRIENDS mi se pare un pic cam ... LAME! :roll:
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Nu pot preciza ceva anume... dar tot serialul mi se pare lame... but it's just me :roll:
|
Io akasa am sezonul 10 pana unde s-a fifuzat in america ... adik 14 episoade din cele 25 cat formeaza un sezon intreg .... se face o anumita puaza aici ... oricum se termina in pom ... Chandler shi Monica ishi cumpara o casa shi au o camera ptr Joey pe kre il "adopta", iar Rachel primeshte un post la Paris shi episodul se termina cu fatza lui ROSS kre este in podea ...
The One Where Joey speaks FRENCH - ar trebui sa-l vedetzi - e unul din cele mai criminale episoade ... :lol: Tot asha din sezonul 9 nu se prea gasesc decat vreo 9 episoade pe net ... dar sunt cele mai bune - alea cu Christina Applegate. In rest am toate sezoanele ... am ajuns la a 4 a vizionare a intregii serii (fac concurentza cu seria Lord Of The Rings :lol: ) shi inca rad k un capiat la fazele ui Chandler shi Joey shi nu-mi vine sa cred k mai sunt doar 11 episoade sh o sa se termine ... :cry: |
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Totusi, daca ar fi sa aleg, as alege-o pe Phoebe
|
nu inteleg cum poate sa NU-ti placa 'friends' - e fermecator, personajele sunt extraordinar de simpatice (asa si trebuie, la fel cum in 'seinfeld' trebuiau sa fie antipatice, cinice si antisociale), subiectele sunt mereu la moda (cu o mentiune speciala pt slabiciunea lor pt lesbiene) iar aparitiile speciale sunt bestiale (recent i-am vazut pe susan sarandon, gary oldman, sean penn! ca sa nu mai zic de tom seleck, deja o aparitie cam prafuita). ce-ai putea sa-ti doresti mai mult ?...
poate si putin cinism, un pahar cu acid pe langa ciocolatica asta calda. oricum, sunt fan fidel 'friends'... |
Originally Posted by notorious:
|
http://m3.doubleclick.net/viewad/931...425x600_v1.jpg
check it out ... |
meserias episodu' de sâmbata asta, cu Brad Pitt:
imi si imaginez Brad & Ross, fondatori ai clubului I HATE RACHEL! Crâncen de tot! :lol: Super idee! |
Vi l-ati putea imagina pe Brad Pitt gras? hmmmm... oricum ,supertare episodu...
Mai baieti si fete, am si eu o intrebare. Caut si eu un episod, care mi-a placut la nebunie, si sper sa-l aveti outherwise..... cel cand Ross isi albeste dintii... il are careva? Multumesc anticipat |
Originally Posted by Mircius:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:14. |