![]() |
Cum in ultima vreme am "facut" (sau facut rost) de niste avatar-uri pentru cativa useri de pe forum si lor le-a placut, m-am gandit sa fac un topic unde voi sa cereti avatar-uri cu ce va place cel mai mult... nu neaparat din domeniul filmului... limita este imaginatia :)
Deci cine vrea avatar, sa ceara! |
Eu nu vreau avatar, dar intotdeuna sunt in cautare. Nu ma atrag insa sursele de avataruri in masa, prefer cate o pozitie singuratica. Prevad ca urmatorul meu avatar va contine fie un fotbalist, fie ceva inteligent. :roll:
|
Pe mine m-ar interesa ceva,dar nu sunt sigur ca inteleg pe deplin faza asta cu avatar-urile.Ele sunt imaginile asociate??
|
Mda ele sunt "imaginile asociate"
PoliFanAthic eu in general iau avatarurile de pe "site-urile mari" si le modific dupa preferinta fiecaruia :roll: |
Uite Mala: http://www.cinemagia.mxhost.net/mala.GIF
Am o rugaminte: scrieti-va cererile aici si nu-mi mai dati mesaje private... de-asta am facut topicul asta! |
banner, anyone? :roll:
I want it 2. |
Daca iti trimit o imagine, o pui pe lista ca sa mi-o pot pune ca avatar?[/img]
|
Originally Posted by skip:
Da, desigur |
Originally Posted by jona:
Cu ce vrei sa fie banner-ul ? |
shi cum imi pun avataru? imi cauti tu unu shi il pui acolo la imagini...sau cum...ca nu pricep :(
|
Iti caut unul si dupa aia iti dau eu link-ul care sa ti-l pui in profil
|
ok...thanx...
|
Pe mine m-ar interesa un banner
|
Originally Posted by WraIth:
Pai spune si cu ce vrei sa fie! DUUUH! |
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by TLD:
Pai acuma ii in curs de cercetare.Tre' sa vad cum vine corect shi cred ca astazi iti voi putea spune |
vreau si eu un avatar.... dasta whatever.....
pls |
Gata s-a rezolvat.
Daca poti sa-mi scrii pe banner U-teles im i Ulaer a hon aes! .This will be my new signature.Daca mai tre' ceva(culori...stiu eu) sa-mi zici sa te caut.ms |
Originally Posted by Mircius:
Cu ce vrei sa fie? |
Originally Posted by WraIth:
O sa incerc |
Am un folder intreg de avataruri care le pastrez pt. un site (care no sa mai fie), daca vrea cineva un sample, tell me. :D
|
Originally Posted by ogto:
Ce fel de avatar-uri??Cu ce? |
Cu de toate... :)
|
Le stii shi tu? :) Parca m-ashi uita shi eu peste ele,sau cateva.Hmm. ce zici Ogto??
|
am o problema: avand in vedere ca nu pot sa uploadez un avatar din pc-ul meu, am incercat sa imi pun unul de pe un alt site!!! dupa 3 incercari nereusite, am decis sa "va iau la intrebari" (de remarcat ghilimelele).
cum pot sa imi pun totusi avatarul respectiv?, fara ca acesta sa apara in galeria cinemagia. mersi. |
Da-mi mie avatar-ul, il pun pe site-ul meu si apoi iti dau link de la el sa ti-l pui in profile
|
Pai e cam mult de explicat..... vb pe messenger |
|
Pai da dar imaginea respectiva avea un fel de protectie si nu se putea accesa de la un link asa. Asa ca am luat-o de acolo am pus-o la mine pe site si i-am dat link-ul....
|
Aha.Vad ca a shi mers daca asta era imaginea pe care o dorea
|
A mers pentru ca am pus-o eu pe site la mine
|
Da stiu am inteles ca doar mi-ai explicat mai sus :roll:
|
THANX
inca o data tin sa-i multumesc lui Benny si pe aceasta cale, pt. ca eu ma numar printre cei care au fost ajutatzi de el in legatura cu avatarul !
thanx, benny ! PS: Unde mi-ai facut poza.. chiar nu imi amintesc unde eram ... :lol: |
Cu placere :)
|
BeNnY, un avatar de 100x100 poate fi modificat astfel incat sa ajunga la 80x80? :D
|
Da, bineinteles.
|
Ai putea sa faci asta pt mine, te rog? :)
|
Sigur, da-mi un link cu imaginea dorita aici sau pe MP
|
Thank you! Iti trimit un mail cu ea :D .
|
All times are GMT +2. The time now is 08:05. |