![]() |
Frame: O noua provocare CineMagia!
Intalnire CineMagia
Data: 18 martie 2004 ora 19,00. Locatie: Barul “Frame” din Bvd. Magheru, nr. 38 B (langa KFC Piata Romana). Subiect: Intalnirea forumistilor Eveniment: bauta, bauta, bauta, cu 70 la suta! (30% discount pe baza cadului CineMagia). Se alege cocktailul ce va purta numele CineMagia. La sfarsit, premiu surpriza… Cine se baga???? |
pe vreo vineri nu se poate? ca unii mai au si servici a doua zi? si nu sunt din bucuresti.
anyway: keep it real! |
daca-i pe discounturi, ai grija Emanuele sa-mi trimiti si mie cardul ala... :lol:
bine ca s-a mutat la ora 19:00 :x , ca asa poa' ajung si eu.... |
Sper sa vin si eu!! :)
|
shi daca nu vreau sa beau?! ca am trecut de faza asta...
n-ar fi mai bine vineri? zau, unii mai shi munceshte dom'le... |
Eu ma bag 100% !!! Mai ales ca am teza cu o zi inainte :)
|
Daca am aprobarea familiei, I'm there man... Yup... Nu o sa fie si un mic film, ceva?
|
Vin si eu (nu ca de data asta); vreau card, ca la baru' ala e scump din cite stiu eu.
|
pai si cum facem rost de card?
|
Pai ni-l dau ei....
...nu? |
Ce card? Credit Card? Sau ce? Cum sa ne dea ei Benny credit card?
|
Re: Frame: O noua provocare CineMagia!
Originally Posted by emanuel:
E vorba de cardul Cinemagia nu de Credit Card bai... ce bine ar fi daca ai citi....
Si anume? :lol: Adica... GIVE US A HINT! |
Frame e clubul meu preferat asa ca sigur ca voi fi acolo pe 18...sper sa va placa si voua!
|
Ah, lol, scuze... Dumb me... Emi are card dinacesta, nu Emanuel? Aduci tu :D...
|
Din cate stiu trebuie sa va faceti voi card.
Eu in principiu ma bag, cu sau fara discount. |
Si eu ma bag ca eu oricum nu beau alcool :lol:
|
Reducerea este valabila si pentru sucuri Benny :lol:
|
Ete fleoshk! :( Na,la asta nu o sa ajung...goddamnit-da vreau si eu ce o sa primitzi!Ne vedem la urmatoarea dupa asta:)
ps....o sugestie,mica-mica-poate nu ar trebui sa fie chiar asa de dese intalnirile astea,ca sa nu se duca dreku' farmecul...? |
des?
radu dear, nu se duce nici un farmec la dracu :D doar ca are lumea sansa sa se cunoasca mai bine...mai socializeaza, alea, alea...
pt emanuel: si, da, cei din afara Bucurestiului au dreptate: de ce joi si nu vineri? "asteptam provincia" :D |
Re: des?
Originally Posted by alex2:
:lol: Fie cum zici tu.Dar dak am dreptate I'll hold you responsible! :wink: |
What? No smokeing? Nu se face o tigara Cinemagia? Sau un desert? Doar o bautura?
|
Ceilalti de "pe-afara", Demona, Gandalf, voi veniti?
raptor tu de ce nu poti veni? |
De ce nu se poate vineri? Pentru ca barul este PLIN in weekend (vineri, sambata, duminica). Dar nu se stie niciodata..... daca vom fi asa de multi cat sa ocupam tot barul :lol: poate se vor indura
Bafta tuturor |
Si eu militez pt intalnire in ziua de vineri... Joia am o zi foaarte stresanta... In schimb vineri e lejeritate mare, vien si weekendul, mai avantajos ar fi vinerea! Plin baru?! Intram peste si ii dam afara! Care-i problema doar vine spiritul sistemului! ;)
|
problema e ca ei probabil nu-si mai scot banii daca ne fac noua reducere. cu acelasi numar de oameni (full) castiga mai mult daca se face consumatie fara reducere. Asa probabil joia nu e plin, iar daca venim noi, chiar consumand cu reducere, tot le convine ca au clienti mai multi.
|
micutzilor, hai s-o facem joi... hai sa iasa bine... si apoi mai vorbim cu ei... negociem.
Eu unul ma gandeam la aceste intalniri si ca la un fel de cenaclu. Se pot propune teme... poate fi chiar interesant. Stiu ca vineri este zi de munca, dar pentru moment e tot ce am putut obtine. |
Mie Joi mi se pare foarte ...OK! E bine...! Si e misto ideea cu cenaclul...dar cine da topicurile de discutie?
|
Originally Posted by BeNnY:
Pentru ca je e din cluj,luminatule! :D Si nu-mi pot permite chiar odata pe luna...banii ca banii dar mersul cu trenul e MOARTE!!!!!Eu va astept la TIFF,sau,dak nu apareti,o sa revin eu mai in mai in buc'reshti... |
Aaa...un lucru e cert...trebuie sa contina mult al_cool! :wink: |
Originally Posted by Danny:
Am zis eu asta??? :o Cred ca eram beat! :lol: |
subscriu la ce a zis danny mai sus :D
|
Originally Posted by alexandru:
Mai paunescule, vrei sa ne stea berea-n gât... nu se face asta! :lol: |
Si eu vreau in alta zi, pt. ca mi-am dat seama ca joi am o aniversare in familie de la care clar nu pot lipsi!!
Nu se poate sambata?! Sau macar in alta joi?! |
Paunescu sau nu, tre sa facem ceva sa "indulcim" atmosfera. Cine spunea insa ca subiecte de discutie la "cenaclu" nu ar putea fi..... "sanii pe pelicula" (sau pelicula pe sani - dupa caz).... sau "un fund bun intr-o pelicula de rahat" (cred ca si aici merge varianta inversa cu pelicula buna intr-un fund..... ups nu merge) :lol: :lol: :lol:
Hai ca vom gasi noi ce sa facem. Pentru Semaca: Pentru Joia asta nu avem cum sa mutam programul. Vor mai exista si alte joi. Noi ne gandisem sa periodicizam "ingramadeala". Stima |
Eu vin orice ar fi, oricum ar fi numai sa nu ma intorc acasa vatamat corporal :lol:
|
hai, benny, ca nu te ataca nimeni :lol: te apar eu, promit, nu ziceai tu ca sunt "observator" ? 8) aparam tinerele sperante ale ...ale...
in fine, vom avea grija de tine. :wink: |
alex, venim cu planese si afise din filme ca material demonstrativ pt ce ziceai mai sus? :lol: :lol: :P
|
Ok, atunci sigur vin! :lol:
Tu vii alex2 ? |
mai ales sa te "supervizez " pe tine, benny... ca daca stau sa ma gandesc bine, nu prea am vb data trecuta :wink:
recuperam acum. da, am ratat concertul de joi, dar acum vin... |
Sper ca nu aveti de gand sa dati bauturi la minori... Ca m-ar bate parinti... :P
|
Bey deci nu-i corect! :(( Va invidiez...n-avetzi idee... :cry: |
Demona, tu nu poti participa?
|
Demona e din Arad si are o slujba la care trebuie sa se duca on a daily basis...
|
Deci pana acum cine vine? O lista ceva?
|
si eu vin! :D
|
Originally Posted by ricutza:
vin, vin... da' tot berea-i la putere :lol: ! parerea mea! |
87,6% vin... Restul poate vin...
|
28,3% vin, restul alcool
|
atata procentati p-aici,de-o sa ajungeti la suc pana la urma.Neacidulat.
|
Sau si mai bine.... Nectar!
|
All times are GMT +2. The time now is 07:44. |