![]() |
Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood
So, dupa cum multzi au constat s-a inceput un meci cu staturile noastre forumiste cu cele Hollywoodiene. Primul meci este dedicatzie speciala celor mai celebrii Hobbitzi dintre noi: Unicului Neobitt a.k.a. TLD shi Frodo a.k.a Elijah Wood.
Let the games begin!!! Votul meu merge la Neobbit...deci e 1 - 0 pt hobbitul mioritic! ;) |
Re: Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood
Originally Posted by Demona:
Parca-s fi mioriticul ciobanesc :lol: Oricum eu tot cred ca TLD asta e dubios... Si vad un alt infractor in spate acolo in poza... Asigurati-va spateel ca e periculosi astia ep aici! Sa vedem unde duce jocul asta! :P dak tot mi-am adus aminte de reloaded! ;) P.s: sforta ma atrage spre elaidja lemn ala... sau o fi inelu lui ala pretios... :roll: |
Si de la mine inca unul pentru Spiritul Sistemului.
TLD! |
2 - 0 pentru Hobbitul Mioritic alias The TLD-Neobbit... ;) Atatea nume ii dau ca in curand o sa uite cum il cheama sau o sa fie nevoit sa ishi dezvolte o personalitate multipla...;) Hang on kid! The game is not over...
|
TLD!
|
3 - 0...uhmm...e destul de bine sa te ocupi de un meci din asta...Neobbitule...hai ca itzi faci loc la Hollywood! ;)
|
Vot pt Razvan - TLD - Neobitt - The real Hobbit .... whatever! :lol:
|
|
Bai tu esti Gollum sau Neobitt? Dar cum vine asta? Neobitt? Esti un Hobbit care poate sa faca Matrix shit? How high can you jump?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Eu votez TLD... Celalat mi se pare cam gay... Si e scund :P , ar trebui batut!
|
si eu tot pe TLD
|
eu ma votez pe mine :P :P
|
Eu il votez pe elijah...no hard feelings,right? :roll: Adik ma scapi si pe mine din matrice cand o sa vina vremea,nu?
Cand ai concurenta victoria e mai frumoasa. (*) |
Originally Posted by raptor:
Mai exista si unele anomalii in matrice se pare! :evil: Meci castigat la 0 nici nu credeam ca o sa scot! :P Oricum fara inelus nenea elaidja vad ca nu prea are putere! Hai ca sa-l imit pe smith: "Muhahahahahahaha!" P.S: Ii las demonei placerea de a anunta scorul! :P |
6 - 1 pentru Neobbitul nostru shi din partea narcisistului Nightwane, o abtzinere... ;) Go Neobbit! Go! ;)
|
i'm pretty...pretty i say!! PRETTY!!!! I'm precioussssss!!! Hugable, lovable...sweeeeet...
ok hai fie..un vot pt. TLD :P |
Originally Posted by Nightwane:
Cum sa-ti multumesc ca ti-am distras atentia de la tine, pt asa un hobbit amarat?! :P :lol: |
Si la cat o sa castigi nene Neobitt ? :lol:
|
Originally Posted by TLD:
Lasa mah k asa e mai veridic!N-o sa fie suspiciuni de blat! :wink: :D |
eu votez cu my precious....
|
Mai lasam sa se voteze pana la sfarshitul saptamanii. Then we Wrap it up...shi urmeaza altul al rand... :) Oh goody!
|
Pun si eu un vot pt TLD...
Cat mai e scoru?? |
9-1 ...
|
Arat putzin a blat :lol: :lol:
|
Pai nu e blat... ca n-avea cum sa ne dea bani ori sa ne santajeze... din pacate :roll:
I could`ve used some cash ![]() |
You guys are totally losin' it ... :lol:
|
Originally Posted by BeNnY:
7 - 2. Nightwane a votat cu el, iar ricutza a zic ca cu her precious...ala ma gandesc ca e Frodo. Sau o fii devenit Neobbitul, her precious shi noi nu shtim nimic...Hmmmm...guys??? |
De ce nr fetelor kre au votat pana akuma se rezuma la 2 sau 3 ? That's not good!
|
TLD si Ricutza,TLD si Ricutza... :D :D :D Neobittule,ce-o sa zica Trinity? :lol:
|
la cat il declaram castigator pt junele nostru? :)
|
Eu zik ca hobbitul retelei a castigat detasat...Dar Gandalf are dreptate-cam prea putine fete pe forum...hmmm.
|
c'est la vie... 8) vrei cantitate???? :lol:
|
Originally Posted by raptor:
|
Mach No. 2!!!
We close this week with out first winner! The Award goes to...TLD!!!
Our next stop goes beetwen our man emanuel shi Edward Norton Let the games...be reloaded! ;) |
demona..pana la urma (in ciuda narcisismului meu) am votat cu Tld...
acum votez cu emanuel ca are ochelari :lol: |
Andreea! Vei fi batuta! Nu esti in toate mintile? Eu???
Cred ca veti citi in ziare ca in Arad a avut loc o crima... :D |
Ah...era sa uit. Votul meu merge la...emanuel. Cum altfel? Deshi are un concurent pe masura...
|
Deci in final e 8 - 2 pentru TLD shi pana acum 2 - 0 pentru emanuel...Go on people...vote you're favourite...
|
Originally Posted by emanuel:
Yeah right! De ce nu te relaxezi shi admiri meciul...Embrace your fans E!!! Shi clar ca nu sunt in toate mintzile...I tought you know me by now! 4 years dude! ;) |
Yo chiar am scos ak-ul de sub pat si vin spre arad! Ma camuflez in ossama! Tinta: D.E.M.O.N.A! motivul: profanarea topicului cu stelute! :P
p.s: merg prea REPEDE meciurile!~ La vara o sa stam cu ochii, la mare, la soare, fetitele... Ups placa gresita! Ideea: MAI INCET CU MECIURILE, CA INCURAND NUMAI AVEM POZE CU MASCULI SI FEMELE DE PE FORUM! O_o p.s.2: am votat cu EMANUEL?! :P Dak nu acum este momentul! ;) |
Deci...rectificare...9 - 1 pentru TLD shi 3 - 0 pentru emanuel! :)
|
Aha! Ma furai la voturi ai? Demono? :evil: Aranjam noi un meci demona vs evanescence (powered by SFANTA TREIME TR!) :P |
Votez emanuell ca e simpatic... Si inalt :D
|
Vezi Demona ca pana la urma tot eu am avut dreptate.... 9-1.... ce sa mai.... i`m the best!
My vote goes to Emanuel! Din toate punctele de vedere! ![]() ![]() ![]() |
5 - 0 pentru emanuel. TLD...n-ai poza cu Evanescence...sau o bagi pe Amy Lee...solista de la Evenescence? :D
|
|
my vote goes to Emanuel ...shi vreau sa va intreb ..who the f**k is Evanescence????(un /o forumist/a??)
|
Originally Posted by Danica:
|
imi pare rau Emanuel dar my vote goes to... Norton. Il iubesc de mai demult pe Ed.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:50. |