![]() |
Idee de topic
Am o idee, faceti un Topic de filme vechi si celebre
Sau un topic de citate Celebre, sau unele mai ne-celebre si mai misto... (*) |
In principiu, este.
|
Pai... Care dintre ele in principiu este?
|
In principiu este amandoua :) Mai ales citatele.
|
Quote:
de ce nu-l faci tu? |
Nu pot face un Topic propriu-zis deoarece nu sunt admin. Cand zic topic, ma refer la Topic mare, cum este: "Cafenea" etc. Daca as putea as face :D
|
cum adica 'nu esti admin' ??
|
Adica nu e administrator pe forumul asta!
Nu are puterea sa faca un asemenea topic! :roll: Dar tu ce-ai inteles? |
Originally Posted by ogto:
Ceea ce numesti tu "topic mare" se numeste "Categorie" si intr-adevar nu poate fi creata decat de admini. Si eu am cerut o categorie care chiar nu exista: de Filme Rare, de genul topicului Film & Tabu, dar inca nimic. Daniel spune ca vrea sa reorganizeze forumul si atunci s-ar putea sa apara categorii noi. Sa speram... |
Asa am auzit si eu ca in martie o sa fie o schimbare (ups, was that confidential? :oops: :roll: )
|
hai, lasa oops-urile, benny! acuma ca ai zis, trebuie sa ne lamuresti, adminule! :P
oricum, ogto, incearca sa faci un topic mai mititel pe 'film in general' pt ca ideea e trasnet ! |
Originally Posted by notorious:
Eu admin?! :o Eu nu sunt admin userule :lol: :lol: :lol: |
pai, nu tu ai facut topic-ul ala mare, 'oscar 2004'?
|
Nu.
Daniel l-a facut. Eu doar sunt moderator acolo :wink: |
am fost un pic dezamagita pentru ca nu am gasit la "voi despre filme" un thread pentru un film destul de bun: "Spun" (2002)...
poate deschide un admin. un thread... eu zic ca merita, nefiind numai un alt film cu drogati... totusi, este inferior "requiem for a dream", "go" sau trainspotting"- caz in care as reveni cu parerea-mi... |
...credeam ca voi primi un raspuns...
neah...nu e nici o problema ca am postat aici...nu cred ca era necesar sa deschid al t thread... totusi..."spun"??? va dau eu filmul? :lol: |
nu ne da filmu'. noua nu ne plac filmurile cu baieti cu dava si lingurita-n buzunar, pregatita de vena.
|
Totusi mie mi-a placut Mickey Rourke in 'Spun' asta(mai ales cand si-a dat foc).
|
9: imi adresam pluralul majestatii.
|
Sesizasem nuanta :lol:
|
Spun e un film destul de cool, da ii lipseste mult din ritm, Billy Corgan face o coloana sonora de zile mari. E plecat sa-l vezi pe Mickey Rourke in tr-un rol de mai mult de 10 minute (cum facuse in ultima vreme). Aduce pe alocuri cu ridicolul din Fargo si cu o poezie gen Jarmusch (plimbare lunga cu masina, un dope micutz si muzici.....)
|
hai cu jarmusch si plimbarile lui cu taxiu' noaptea pe topicu' din "iconoclast". sugestie, desigur.
|
v-ati cam obosit dejtele degeaba...
imi trebuia un thread pentru a comenta filmul, ceea ce vad ca ati fauct si voi. cum alte filme, mult mai eiftine au thread, de ce nu ar avea si asta :roll: |
OK... O alta idee de categorie... Categoria de genul "critica de film". In care sa critice useri filme si sa invete unii de la ceilalti cum sa critice un film calumea... Ca, in realitate, nu prea stie lumea de aici cum sa critice un film "profesionally"...
|
|
Cu cateva exceptii |
idee de topic: cele mai bune OST-uri, cele mai proaste, cele mai potrivite, si tralalaaaa...
daca este deja... bravo!!! pacat ca nu l-am dibuit...inca :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 06:51. |