Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme cu vampiri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83949)

Lady_Skar 19 Feb 2004 16:11

Filme cu vampiri

Avand in vedere ca traim in patria lor ca sa spun asa... care este parerea voastra de filmele cu vampiri.

Care este cel mai bun?
Care v-a placut cel mai mult/ Care v-a placut cel mai putin?
V-ati saturat de filme cu vampiri?
Credeti ca Hollywood si-a batut joc de Vlad Tepes?

Mentionez ca o sa apara Blade 3 in aprilie si the villain nu este nimeni altul decat: DRACULA.

PS: Sorry, am inceput sa ma uit din nou la Buffy. I'm weak... i know. :(

BeNnY 19 Feb 2004 16:16

Dracula: Un mort iubaret e the best :P :P :P :lol:

Nu mi-au placut niciodata :D

Da...

Nu ca si-a batut joc, dar au exploatat foarte tare ideea

nookie 19 Feb 2004 16:23

imi plac filmele cu vampiri in primul rand pentru ca au muzica misto (Queen of Damned - de Jonathan Davis), vampiroaice frumoase (Monica Bellucci in Dracula), chestia aia cu nemurirea care atrage orice gagica (adica daca ai 200 de ani esti mai cu sex-appeal, sau ce?);
dar nu imi plac pentru motivul ca uneori au scapari de scenariu, adica vampirii astia sunt invulnerabili pana in momentul final cand se gaseste o solutie care mai de care mai "strange" de a-i invinge (vezi finalul la Queen of the Damned).
va urma...

nookie 19 Feb 2004 16:31

Buffy: . . .And you do remember you're a vampire right?

Demona 19 Feb 2004 17:40

Filme cu vampiri

Originally Posted by Lady_Skar:

Avand in vedere ca traim in patria lor ca sa spun asa... care este parerea voastra de filmele cu vampiri.

Care este cel mai bun?

Mentionez ca o sa apara Blade 3 in aprilie si the villain nu este nimeni altul decat: DRACULA.

PS: Sorry, am inceput sa ma uit din nou la Buffy. I'm weak... i know. :(

Nice subject to discuss...at least...my favourites! Acum Lady S...e chiar greu sa decizi care e cel mai tare. Eu zic ca inca n-a aparut cel mai tare film cu vampiri. Filmul cel mai tare cu vampiri, e ala in care ei o sa cashtige shi o sa detzina puterea!!!...dupa umila mea parere...

Pana acum cred ce "Queen of the Damned" mi-a placut cel mai tare shi "John Carpenter's - Vampires"...

Never! Cum sa te saturi de filme cu vampiri? Ma enerveaza doar cand regizorii ii fac plini de sentimente shi conshtiintza...yuck! That's not a vampire...it's a weak human being!

Hollywood nu shi-a batut joc de nimeni. O mai dau ei in bara(cum au facut in "Underworld" cu Michael Corvinus, dar treaca mearga de la fani). Noi cam ne-am batut joc, la faza cu filmul facut de noi despre Tzepesh a.k.a. Dracula...Tzeapa!!!...ca tot veni vorba de Tzepesh...

To be continued... ;)

Lady_Skar 19 Feb 2004 18:08

Originally Posted by nookie:

Buffy: . . .And you do remember you're a vampire right?

OH please... don't get me started cu ce s-a intamplat in sezoanele 5-7 care la noi nu au aparut.. :cry:

MinRep 19 Feb 2004 18:17

Re: Filme cu vampiri

Care este cel mai bun?

"Nosferatu" (ala vechi si nemtesc), dar mi-au placut si "Interview With A Vampire" si "Dracula: Dead And Loving It" (daca se pune).

Cel mai putin mi-a placut... de unde sa incep? de la "Dracula 2000", "Blade" si cam restul...

Da...

Da...

This sucks... And the movie will definately suck... yuk...

BeNnY 19 Feb 2004 18:28

Asta cu Blade-ul lor deja mi se pare ca intind coarda cam mult...

ArsDeViu 19 Feb 2004 23:11

Filmele cu vampiri o sa fie mereu. Eu nu ma plictisesc si nici nu cred ca ma voi plictisi vreodata de ele( doar fac parte din genul horror).
In ultima perioada mai toate filmele cu vampiri ai adus ceva nou.
Mi-au placut mult Blade-urile, Interview With A Vampire, JC's Vampires(partea 2-a cu Bon Jovi sucked, realy sucked), Forsaken, Dracula 2000,
Innocent Blood, Last Vampire.
Blade 3:Trinity will kick ass

nookie 20 Feb 2004 09:22

de filme proaste cu vampiri ati auzit?
ce ziceti de ala cu alyssa milano?

refresh my memory!

si ala cu Bon Jovi era de-a dreptul penibil wtf! da parca era o vampiroaica misto pe acolo.

KORBEN 20 Feb 2004 13:09

blade e un mare jeg
pt ca un semi-muritor negru omoara vampiri albi
am refuzat sa mauit la un asemenea jeg
prefer oricand buffy...macar razi de te spargi si exista cateva episoade chiar scarry
cat despre queen of the damned... e un jeg kolosal
daca ati fi citit cartea ati fi deaceeasi parere
la fel si interviul...
desi in ambele protagonistele sunt hot rau de tot
aliah si pustaoica de dunst....

MinRep 20 Feb 2004 14:46

Mi-am amintit de unul interesant: "Balul vampirilor", de Polanski (titlul original e prea lung)

Demona 20 Feb 2004 17:48

Era unul..."Vampirela" or somethin`...e ala cu Alyssa Milano??? Oricum...sucked big time!!!

Lady_Skar 20 Feb 2004 18:00

I-a placut cuiva "From dusk till dawn"?

notorious 20 Feb 2004 18:07

'from dusk till dawn' mi s-a parut 'nu chiar asa infect' cum zic toti, dar nu pot spune ca mi-a placut.

cel mai mult mi-a placut 'nosferatu' de murnau, bineinteles, dar si 'dracula' lui ff coppola.

cel mai putin... tot restul: 'blade' (desi al doilea mi s-a parut acceptabil), dar cel mai prost/deplorabil mi s-a parut autohtonul 'vlad nemuritorul'!!

imi place si 'buffy'. a vazut cineva 'return to salem's lot' dupa stephen king?

Demona 21 Feb 2004 09:04

Originally Posted by notorious:

dar cel mai prost/deplorabil mi s-a parut autohtonul 'vlad nemuritorul'!!

Yep...ala chiar ca a fost nasol! :(

Dan Gerose 21 Feb 2004 13:58

From dusk...

From dusk 'till down (primul din serie) este un film excelent.

MinRep 21 Feb 2004 21:35

I-a placut cuiva "From dusk till dawn"?

Damn, filmu' ala a inceput bine!!! Keitel+Clooney+Tarantino intr-un fel de road-movie. Pana la aparitia (umana!) a Salmei a mai mers... dar dupa aceea... of-of-of...

notorious 21 Feb 2004 22:27

n-a adus nimeni vorba de seria 'fright night' cu amanda 'favorita lui al bundy' bears...

'vampires' de john carpenter mi s-a parut o porcarie auto-distructiva de zile mari...

nortis 22 Feb 2004 04:38

Mi/a placut From Dusk...pentru ca parodia filmele de cacat cu vampiri. Si cand zic de cacat ma refer la alea b class cu monstruleti dezgustatori care ar fi trebuit sa fie vamprii. Tre sa recunosc ca am ras putin cand am vazut ce intorsatura vampireasca ia filmul. Insa cel mai fain film cu vampiri pe care l/am vazut e Interviu cu un vampir unde nici unul dintre ei nu se transforma la propriu intr/o bestie respingatoare cand e gata de hunt for blood.

Ionutz55 22 Feb 2004 13:59

Depinde ce filme, am vazut destule, dar subiectul e klumea. Orice film nou cu vampiri cred ca voi incerca sal vad

nookie 23 Feb 2004 08:08

Originally Posted by Demona:

Era unul..."Vampirela" or somethin`...e ala cu Alyssa Milano??? Oricum...sucked big time!!!

Nu, ala era "Embrace of the Vampire". mi-am adus aminte.

blitz43 23 Feb 2004 10:48

bey, io/mi aduc aminte cu placere de :
NEAR DARK (Kathryn Bigelow)
FROM DUSK TILL DAWN (Rodriguez)
THE LOST BOYS (Schumacher)

dintre cele mai nashpete:
Blade (seria!!!)
Dracula 2000
Queen of the damned (panarama notorie!!!)
Buffy

Parerea mea!!!!

notorious 23 Feb 2004 20:01

discutand cu nightwane, mi-am adus aminte de 'balul vampirilor' al lui roman polanski. stilul satirico-parodic pt cine il gusta :D

Demona 23 Feb 2004 21:25

Nu, ala era "Embrace of the Vampire". mi-am adus aminte.

Bun, deci e catalogat la aceeashi categorie cu "Vampirela"...Sucky Vampire Movies! ;)

Sm�agol-Gollum 23 Feb 2004 21:31

Cine a vazut UNDERWORLD?? (asta e cu vampirashi shi cu varcolaci....daca nu ma insel)

Little Dique 24 Feb 2004 03:02

daca n-ai fost atent pana acum s-a tot discutat de Underword.erau pareri pro si contra despre el.mi s-a parut ok filmul,dar preferam ca sa fie ceva mai multa actziune si sa nu exista Michael Corvinus.putea sa-l cheme altfel sau macar sa se intereseze americanii de Corvini.

TLD 24 Feb 2004 07:46

Underworld mie mi s-a parut genial doar pt final si gata ca dupa va cam spoilaresc dak nu l-ati vazut.. In rest cam multa vorbarie prin film... Si o sa fiu tare curios dak o sa scoata un prequel cum o sa arate povestea...

Lady_Skar 24 Feb 2004 09:44

Eu sunt prima care recunoaste ca UnderWorld are defectele sale, dar pentru cineva care se uita la el fara sa analizeze fiecare detaliu si fara sa se astepte sa vada o mare capodopera a genului.... it's fun.

Bogie 24 Feb 2004 18:46

Un film idiot pentru idioti. Daca cineva crede ca alea sint personaje malefice atunci e un mare bou. :evil:
Quote:

It rullzzz

Ce pastele ma-sii e asta? Vorbeste dracului romaneste, daca nu du-te in UK!
Cool, funny, party, job - numai aia din generatia Coca-Cola le folosesc, teleghidatii p****.

notorious 24 Feb 2004 20:02

bine, bogie! asta-i o recomandare pe care vroiam sa o fac si eu tuturor celor care improvizeaza dialecte romano-engleze. la noi, aici, la tulcea, exista un dialect romano-rus, pe care il vorbesc lipovenii, dar asta pt ca ei sunt rusi care au trebuit sa se acomodeze cu romana! nu cred ca cineva de aici e 'american 100%' importat in romania!

Demona 24 Feb 2004 21:27

Pruteanu-wannabes in the mother f***in` house!!! Trezitzi-va baietzi ca nu astea sunt subiectele pe care le dezbatem pe aici. Shi ce daca multzi considera Underworld o capodopera? E parerea lor, asha cum voi o avetzi pe a voastra! Get over it guys...!

Bogie 24 Feb 2004 21:49

Parerea lor, evident....

Daca cineva il prefera pe Wagner lui Rossini, treaba lui. Daca cineva il prefera pe Fizz sau Linkin Park, e un idiot cu parerea lui cu tot.

TLD 25 Feb 2004 07:05

Cred ca fiecare are DREPTUL de a se exprima liber si cum VREA el pe acest forum! Sau am lipsit eu de la ora cu regulile inchizitiei pe forum? :roll:

Leonard 25 Feb 2004 08:40

Originally Posted by bogie:

Parerea lor, evident....

Daca cineva il prefera pe Wagner lui Rossini, treaba lui.

Vrei sa spui ca tu il preferi pe Rossini? What the f...? Wagner e singurul pe care il suport din genul asta numit opera. Macaronarii (verdi, rossini etc) sunt de-a dreptul kitsch.

Bogie 25 Feb 2004 18:43

Quote:

Vrei sa spui ca tu il preferi pe Rossini? What the f...? Wagner e singurul pe care il suport din genul asta numit opera. Macaronarii (verdi, rossini etc) sunt de-a dreptul kitsch.

Nu asta am vrut sa spun ci faptul ca respect parerea cuiva care alege intre doua valori, nu si pe a aceluia care prefera o nulitate unui mare compozitor. Acest lucru il aplic referitor la literatura, film, muzica etc.

notorious 25 Feb 2004 19:46

Quote:

E logic k dupa ani de internetuiala sa combini engleza cu romana,roman-deh,o stiu mai toti,si engleza e arhi-folosita si omniprezenta.In plus engleza e o limba frumoasa.

te contrazic! exista foarte multi pe site-ul asta care chiar nu stiu sa vorbeaasca romana corect, asa ca se dau mari cu engleza. si eu stiu engleza. nu o (mai) consider o limba frumoasa. franceza e si mai frumoasa si mai eleganta. este o limba grea, pe care nu toti o stiu si nu toti o pot invata. se vorbeste engleza pt ca e o limba accesibila si la moda. dar daca ajungi sa vorbesti in engleza mai mult ca in romana, sau nu poti lega doua cuvinte in romana asa ca te 'salvezi' borlborosind ceva in engleza - e chiar penibil!

p.s.: si cine naiba a readus in actualitate 'conflictul de generatii' ??

blitz43 26 Feb 2004 11:11

Mi-am mai adus aminte de un film bunicel cu vampiri prin spatiu:
LIFEFORCE (parca Tobe Hooper era regizor)
juca si Patrick Stewart. Vremuri! :lol:

Lady_Skar 27 Feb 2004 19:25

Originally Posted by blitz43:

Mi-am mai adus aminte de un film bunicel cu vampiri prin spatiu:
LIFEFORCE (parca Tobe Hooper era regizor)
juca si Patrick Stewart. Vremuri! :lol:

Patrick Stewart you say...
I think I'll look it up.
Vampiri in spatiu! Numai conceptul in sine merita sa fie verificat.

notorious 27 Feb 2004 22:55

daca e regizat de tobe hooper e cu doua taisuri... exista sanse 80% sa fie o tampenie absoluta. tot ce mi-a placut de la hooper a fost, desigur, 'the texas chain saw massacre' si 'poltergeist'. un regizor cam sarit de pe fix.

Demona 01 Mar 2004 16:06

Tu itzi dai seama Lady S? Antigravitatzie shi tu "papi" una bucata om! ;) Must be "adrenalizin`"! ;)

blitz43 02 Mar 2004 10:45

Patrick Stewart you say...
I think I'll look it up.

Un sfat: incercati sa vedeti filmele mai vechi...
Noutatile zilelor noastre sunt extrem de puerile; iti iau ochii cu efectele speciale si atât. Parerea mea! :lol:

Demona 04 Mar 2004 16:21

Blitzy-blitz! In filmele mai vechi n-arata vampirii fain...

snatchro 04 Mar 2004 18:51

Asta cam asa e. Dar nu numai vampirii... Vezi de exemplu Blade 2 vs. Blade 1, care dupa parerea mea este mult mai bun. Astept cu interes partea a III-a totusi; dar sa nu uit de Van Helsing, in al carui trailer am vazut in sfarsit cum trebuie sa arate o vampira. Pe langa faptul ca avea dintii ascutiti mai era si frumoasa . :wink:

notorious 04 Mar 2004 18:55

raman un vechi nostalgic in total dezacord cu demona. filmele 'cu vampiri' vechi, ca de altfel horror-urile vechi, raman de departe cele mai bune.

blitz43 05 Mar 2004 10:55

e parerea ta!
orikum cele noi sunt deplorabile rau de tot!
in prezent, imaginea vinde filmu' :x
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken) :lol:
Hollywood, ia-ti o pauza!

Demona 05 Mar 2004 14:32

Originally Posted by snatchro:

dar sa nu uit de Van Helsing, in al carui trailer am vazut in sfarsit cum trebuie sa arate o vampira. Pe langa faptul ca avea dintii ascutiti mai era si frumoasa . :wink:

Nu se spune vampira...este LAMIE. Versiunea feminina a vampirului e lamia! :lol: ..yep...they gotta be beutiful...and powerfull...perfect killers..and no feelings...THAT'S PERFECTION!!! :evil:

Demona 05 Mar 2004 14:37

Originally Posted by blitz43:

e parerea ta!
in prezent, imaginea vinde filmu' :x
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken) :lol:

Pai normal ca e parerea mea. Fiecare cu ale lui. :lol: Shi de acolo lipseau "The Powerpuff Girls"... ;) Daca Hollywood-ul i-a o pauza...we are basicly...screwed! :cry: Don't curse...!!! :-?

Bogie 05 Mar 2004 16:15

Quote:

in prezent, imaginea vinde filmu'
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken)

Sau "Underworld", se bat vampirii cu varcolacii.

Demona 05 Mar 2004 18:02

bogie, dar ce are daca se bat varcolacii cu vampirii? Nu-i tot un "kkt" daca se bat omenii cu vampirii sau varcolacii cu vampirii? Atunci ne luam shi de alieni versus predatori? etc?

All times are GMT +2. The time now is 20:04.