![]() |
Care'i numele filmului?
Topicul e un fel de ghicitoare. Dam cateva indicii despre un film. Cel, sau cea care intra pe topic trebuie sa-l ghiceasca, sau sa mai ceara niste indicii. Daca isi da seama despre ce e vorba poate da indicii despre alt film s.a.m.d. Nu-i asa de greu. Sa incep eu.
-sah, bani, criminali platiti Poate am dat prea multe indicii. :P |
Knight Moves (1992) de Peter Sanderson cu Christopher Lambert?!
|
Zatoichi: The Blind Swordsman & the Chess Expert (1965) regizat de Kenji Misumi cu Shintaro Katsu ???
|
:roll: Se pare ca prea mult timp liber dauneaza.........d c sa nu ne jucam telfonul fara fir ..sau shi mai bine leapsha!!!ce ziceti mey ?? 8)
|
Eram mai mult ca sigur ca o sa se spuna Knight Moves, dar nu e vorba de el.
"Pearl" e inca un indiciu. Numele pisicii din film. Poate jucam si un 9 pietre, sau sticlutza cu otrava. :wink: Ce zici? :P |
Originally Posted by ArsDeViu:
bai daca tot avem atata timp liber d c nu?cat despre film e cumva "Assasins"??cu Banderas?in film Julianne Moore avea o pisica pe nume Pearl shi mai erau shi nishte criminali platiti pe acolo...deci asta e?? |
Asta e filmul!! Ai ghicit... Danica :) Nu-mi aduceam aminte ce e cu sahul dar Stallone si prietenul sau, rusul (cel pe care l-a killarit) jucau sah, Banderas reia jocul de acolo de unde l-au lasat respectivii. Julianne Moore are in film o pisica - Pearl.
|
WoW!!am ghicit! Este cel mai emotionant moment din viata mea!!! ashi vrea sa multumesc academiei ,prietenilor ,parintilor mei tuturor care m-au sustinut.....Blah ..Blah..asta inseamna ca acum e randul meu ,nu?
ok.trei indicii: 1 stat american 2 Reeves(Nenea Neo pentru prieteni! :wink: ) 3 Nunta Does this do it 4 u?? |
Walk in the Clouds?
|
Originally Posted by Danica:
"FEELING MINNESOTA" |
Topic mutat la Cafenea, printre topuri, polluri si alte joculete.
|
Fara timp liber
Danica, sa fie Kalifornia filmul la care faci aluzie ? :lol: Uite ca te-ai prins in joc, desi n-ai atata timp liber ! :wink:
|
Re: Fara timp liber
Originally Posted by Dan Gerose:
NU frate, in Kalifornia a jucat Brad Pitt. Feeling Minnesota e. |
Iar te bagi ?
Iar te bagi in seama, nookie ? A jucat Brad Pitt, dar a jucat si Keanu Reeves. Mai incearca... :o
|
Re: Iar te bagi ?
Poate Keanu a jucat intr-un film in C(K)alifornia, dar nu e asta. Si nu vreau sa ma bag in seama, imi exprimam doar parerea, ce nu am voie? |
Originally Posted by nookie:
|
Re: Fara timp liber
acuma de'....am vacantza!! :wink: |
Acum e randul meu:
- Patrick - sfinti - Indiana Jones - Robinson Crusoe - mafie - barfe - frati - gloante - biserica :wink: Guess what? |
Care Patrick?
|
Boondock Saints?
P.S. A murit Pantani, Dumnezeu sa-l ierte! |
Da, Boondock Saints.
|
>>boogie, cred ca e rindul tau sa ne propui o cine-ghicitoare...
|
Originally Posted by Ilila:
Saint Patrick - la irlandezi e o sarbatoare importanta. |
Degete rupte, tacuri, ochi albastri, winner and loser, talent si personalitate. Si multi "presedinti" !
|
Color of money
|
"The Sting"??????????
|
Chestia cu presedintii pusi in ghilimele imi aminteste de alt film "Point break" :)
|
insanity
blood building furniture soup plane insurance oxygen phat .... what movie ? |
lilla, esti foarte aproape!
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by bogie:
|
Da
In "Colour of money" parca nu erau degete rupte. |
Inseamna ca e rindul meu:
banca, peshte, spargere, ostatici, calculator, spada, hacker, exploxii :wink: Ghici ciuperca ce-i? |
Swordfish? |
deci asta nu are cum sa NU fie Swordfish asha k ii dau drumul la filmul meu ... nebuni,boala, apartament, mobila, sange, grasime, mashina, asigurare, supa shi avion ... ce film este ? |
Originally Posted by Leonard:
E rindul lui Leonard sa puna o cine-ghicitoare... Gaaldalf, ok, o sa incercam sa o ghicim si pe a ta. Deocamdata n-am nici o idee ce-ar putea fi cu supa... :) |
Gaandalf, chiar ca sunt in ceata. Va trebui sa-ti cer inca un indiciu.
|
Originally Posted by Gaandalf:
Fight Club? |
Cred ca e Fight Club, dar nu inteleg ce e cu soup si phat.
Da-ti si voi indicii, cuvinte cheie mai concentrate. |
Supa (chinezesca) din "As good as it gets"... :)
Ar putea fi Matchstick Man? |
normal ca e Fight Club. cum adica ce e cu supa??? probabil ca n-ati vazut filmul. hotel Pressman, urina in supa va spune ceva?
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Adica supa la pachet? :P |
Hai Leonard, propune cg, ca e rindul tau...(pina vine Galdalf sa confirme mai trece o zi :( )
|
incerc sa ma abtin deocamdata. Am mai inchis un topic de genul asta fiindca la ceea ce propusesem nu a gasit nimeni solutia nici pana in ziua de azi. |
Atunci sa continue cine a ghicit filmul Fight Club... Lady_Skar
|
va suparati daca incerc si eu?
cary grant ingrid bergman spionaj si... john woo! ('M:I 2') ghici ghicitoarea mea. |
Nu cred ca o sa-si dea nimeni seama, Notorious. :)
|
Chiar asa Notorius....nimeni Notorius....
|
Numele filmului in romaneste Indiscretie ... l-am vazut de 2 ori dar nu stiu pe ce program, in care el este om politic si ea este actrita. El o minte ca este insurat dar de fapt nu era, ea afla si vrea sa se razbune... Totul se termina cu happyend!
Nu stiu care este legatura cu John Woo... apare in film? :D era copil chinez pe vremea aceea. |
Originally Posted by Leonard:
mai incearca inca o data...cine shtie.....poate ne-ai subestimat! :roll: |
All times are GMT +2. The time now is 05:30. |