![]() |
Group 1, Bracket 4
:D
|
Imi place cum suna: "Run Forrest...RUUUUN!" ;)
|
Imi place ca pana acuma ati votat ca si mine...
|
Cred ca Forrest Gump va conduce detasat!
|
Sunt de acord cu Adrenaline! :)
|
Sper ca matrix nu va fi in lupta cu lotr. Ca voi fi al drak de nervos...
|
Pacat
Pacat, totusi, ca Citizen Kane a fost facut atit de demult... Poate daca era mai recent, lupta era mai dreapta.
|
Vazut amandoua, dar Forrest Gump mi-a placut mai mult.Votul meu merge la Forrest!
|
Forest boy keep o running but when u face the Lord of the Rings ... u keep on running boy ... or else u might get hurt ... :evil:
|
Definitely Forrest.
|
Ambele filme lasa de dorit - parerea mea
dar mai bine Gump decat kane ala |
Mama ce detasat e pollul asta. Apropo cat dureaza pollurile astea? 1 sapt sau cat?...
|
forest.
|
ma rog, mi-a placut mai mult Forest, da am votat cu Kane, ca oricum nu o sa castige :)
Chiar daca Citizen Kane e destul de chinuitor sa-l urmaresti acum, la vremea lui cred ca a insemnat mai mult decat Forrest Gump la vremea lui. |
Forrest Gump rules!
|
Originally Posted by TLD:
Haidetzi a dureze 2 saptamani k sa apuce sa voteze toata lumea ... shi sa apuc shi eu sa votez la categoriile urmatoare ... k voi lipsi 1 sapt 1/2 ... :( |
2 saptamani!
Eu potrivisem pt 4 zile! sa vad daca pot sa schimb . . . ok, 2 sapt... dar doar ca sa voteze toata lumea! |
That would be gr8! :wink:
|
Hanks este unul dintre favoritii mei si Forrest este unul dintre personajele mele favorite. Oricat de bun ar fi Citizen Kane, mi se pare o lupta total neadecvata. Times change, you know?
|
si mie mi-a placut mai mult Forrest Gump...dar mi se pare ca ideea de American Dream este mai bine descrisa in Citizen Kane...si intr-adevar, asa cum a spus si Leonard, filmul asta a revolutionat mult mai mult cinematografia decat Forrest Gump....
|
Desi imi place sa inot impotriva curentului, de data asta nu am ce face: Forrest Gump!
|
box of chocolates.
|
asta e un fel de real madrid - jiul petrosani !.... dar sa nu uitam ca jiul tocmai a batut craiova. din seria: "degeaba mingea e rotunda pentru ca unii sunt mai buni !"
|
All times are GMT +2. The time now is 12:01. |