![]() |
Videoclipuri
Daca ma poate ajuta cineva cu mici nelamuriri privind videoclipurile (in special rominesti):
1.Cine le realizeaza ? Casele de film? 2.Banii pe productie cine ii da? 3.Cine decide difuzarea lui pe un anumit canal? 4.Cun se pot scoate bani de pe urma lui? |
Deci tu te referi la videoclipuri muzicale? Sau filme de scurtmetraj?
In primul caz: 1. casele de productie la care e afiliata trupa 2. banii vin din sponsori, de la casele de productie, din miloaga prin ziare(mai nou) 3. se dif pe tel pt ca sa se promoveze trupa, albumul, etc 4. se cumpara mai mult albumul La filme cam la fel... |
Deci practic trupa plateste respectivul canal de televiziune ca sa i se difuzeze clipul ....
dar daca videoclipul este solicitat de telespectatori - adica a avut succes ? Tot artistul plateste ? In cazul filmelor de scurt metraj -presupun ca televiziunea il achizitioneaza de la producator in urma unei analize a calitatii acestuia ; Asa este ? |
Se dif pt ca e ceruta de public acel/acea trupa/solist. Si nu stiu dak se plateste ceva. Si oricum nu cred ca solistul sau trupa plateste, inchipuieti un debutant promitator care nu are bani sa-si puna videoclipul pe post. Probabil ca casa de discuri plateste, dak plateste...
|
ok ok , dar cu scurt metrajele cum ramine ?
-Televiziunea plateste casei producatoare difuzarea lui ? Practic - ai realizat un scurt metraj - cum scoti banii din el ? |
cand am citit prima data titlul acestui subiect credeam ca se discuta videoclipurile diferitelor formatii preferate sau nu.daca totusi se poate...LET'S ROLL! :)
|
Originally Posted by tommy_cat:
Simplu - nu-i scoti. Din pacate, nici aicea, nici aiurea. |
Originally Posted by Leonard Piron:
Deci practic ori iti promovezi filmul ca lumea ori ,nu . Se recomanda un partener media .-Vezi Occident , Filantropica , filme din care au iesit ceva bani ... |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
...cam asha credeam shi eu...so Freaky...cu ce vidoclip sa incepem??? :D ..."Freak on a Leash" - KoRn ??? ;) |
Super clipul.... ce zicetzi de A Perfect Circle, Judith? Un clip grozav regizat de David Fincher....
|
Dar de Marlyn Manson ce ziceti ? Mi mi place ...
Ce parere aveti de videoclipul Man that u fear ?
Originally Posted by Demona:
|
Yeah! Eu shtitzi ce nu intzeleg?...Videoclipul celor de la Coldplay - "God put a smiles upon your face". What's the deal? Adica..care e conceptu`...ca ala dispare incet da` sigur?! I might be stupid or somethin`!!!
|
Originally Posted by christi:
Eu n-am vazut videoclipul asta!!!! |
Hehe Demona ;)
Nici eu n-am inteles videoclipul celor de la Coldplay.Si mai este si videoclipul nou de la Nine Inch Nails.Dar e misto ca apare Manson in el! :) |
Judith - A Perfect Circle era transmis demult de MCM Romania. Altundeva nu l-am vazut. E clipul de debut al APC.
|
Originally Posted by christi:
..las` ca facem download shi vedem! :D Thx C! :) |
THE PRODIGY - Smack my bitch up.
There is non higher. Parerea mea! |
Ba este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Ultimul videoclip KoRn!!!!!!!!!!!!!!!! "Did my time"....KoRn shi Jolie la un loc! Can u get higher then that?!?!?!
|
Originally Posted by Demona:
am mai pomenit de el pe aici pe forum, da m-au pâsâit niste fraieri si.... G ata! :wink: |
KORN ROCKS!!!!!!!!!!!!!Aici chiar ai dreptate Demona.Cred ca mi-am dat seama de video-clipul celor de la Coldplay.Teoria mea:melodia incepe cu versurile "Where do we go/nobody knows".Apoi vine faza cand tipul ala incepe sa dispara.Cred ca e ceva de genul,ca disparem in neant si oricum nimanui nu-i pasa...sau ceva de genul...
|
Dar de videoclipurile Tool ce zicetzi? Sint super freaky. Le regizeaza chitaristul - Adam Jones - care e evident ca are talent si imaginatie...
|
Freak_on_a_Leash aici o bila alba! :) Se prea poate sa ai dreptate. Videoclipurile Marilyn Manson sunt iar freaky rau, ca tot veni vorba de videoclipuri freaky. Filmul "The Cell" cu J.Lo era parca o versiune "extended" de videoclip Marilyn Manson. :)
|
Originally Posted by tommy_cat:
Alea sunt lung-metraje iar aici discutia e alta. Amicul intreba cume cu scurt-metrajele. E groasa. Astea nu aduc bani nicaieri in lume. pentruca nu exista sistem de distributie pentru ele. |
Multam Dee! ;)
|
wrong s***!!!!
Don't call me "Dee", Freak! ;)
|
Marilyn Manson - THIS IS THE NEW SHIT - and it is the new shit ... e dementziala melodia ... iar videoclipu rupe-n doua .... :evil: :evil: :evil:
|
Destul de interesanta...
Clipul "There There" de la Radiohead l-ati vazut? A luat premiul de Best Editing la VMA, e cu adevarat super. |
Videoclipu lui 50 Cent cu Snoop Dogg - P.I.M.P - ce pot sa zic decat k m-a lasat cu gura cascata ... binentzeles k este cenzurat shi nu e prea difuzat la televizor k este prea indecent ptr ochiul oricarui om ... prea multe fete dezbracate shi prea putzine imbracate ... :wink:
Calificativ : (*) (*) (*) (*) (*) |
Am fost dezamagita cand am aflat ca videoclipul pentru "Points of authority"-Linkin Park de pe Reanimation nu era luat dintr-un film. Era foarte interesant. Imi aducea aminte de Final Fantasy.
Also... ati vazut videoclipul de la Placebo, pt Special Needs? Super idee!!! |
Originally Posted by Lady_Skar:
Lady S...yeah....fix la aceelashi lucru ma gandeam shi eu cand am vazut remixul la PoA: Final Fantasy. Mr Hahn rulzzzz! El face videoclipurile formatziei! he got somewicked mind! :D |
Originally Posted by Lady_Skar:
Lady S...yeah....fix la aceelashi lucru ma gandeam shi eu cand am vazut remixul la PoA: Final Fantasy. Mr Hahn rulzzzz! El face videoclipurile formatziei! he got some wicked toughts in that mind! :D |
Mie mi-a plakutla nebunie Somewhere i belong - faza aia cu animalele alea... super adevarat ...
K tot suntem la capitolul muzica... am shi io' o intrebare .... La melodiile rap-metal aleluiLimp Bizkit shi am vazut k au inceput shi altzii sa faca la fel ... dupa cemelodia este "violenta" se "calmeaza" cu un ritm lent shi SUPER dupa kre o ia de la capat ... chestia asta are vreo denumire ? |
Originally Posted by Gaandalf:
Ma indoiesc ca are! Ar trebui? :D |
n-are! :)
|
mi-am adus aminte de un videoclip mai vechi.este al formatiei Everlast.dar nu mai stiu cum se numeste,stiu doar ca era o tipa care tot se culca cu diferiti tipi si ii omora,pana ajunge la solistul vocal al formatiei si intra cu el masina si dupa ce timp tipul iese si pleaca si ea zace moarta pa bancheta din spate.pretty gloomy!dar mi-a placut!
|
evanescence sux! limp bizkit sux! linkin park sux! KORN SUX! grow up!
avea dreptate cine a zis de tool si a perfect circle. de rem ati auzit voi? ei au cele mai mishto videoclipuri, no doubt about that! |
Si Pink Floyd.
|
Pink Floyd, desigur....si The Prodigy & Rammstein :x
|
Eu am zis de Tool si A Perfect Circle :)
Mie-mi plac foarte mult si clipurile de la The White Stripes...... sint foarte originale si bine facute. Cred ca stiti Fell In Love With A Girl.... cu dominourile, sau cum naiba se numesc alea.... iar Seven Nation Army e super, a si cistigat la MTV pt cel mai bun montaj parca.... si asta nou e ciudat.... The Hardest Button to Button... l-am vazut pe VH1 |
...originale sunt si videoclipurile Daft Punk
|
Cred ca stiti cu totii cum se difuzeaza un video cenzurat ziua (la limbaj ma refer) ... se "taie" vocea. Ei, la P.I.M.P. varianta necenzurata pe care am vazut-o pe MTV Ro, imaginile erau NR-16 si vocea cenzurata! Cred ca varianta full o sa fie data pe 29 februarie, ora 04:55:00. Adica ultimele cinci minute din intervalul NR-18. O data la 4 ani. |
Evenescence doesn't suck.
Au Linkin Park videoclip nou - Numb ...e fain...pacat ca LP videos are pretty much the same. Tool rulz intradevar! :D |
Originally Posted by snatchro:
bah, am vazut io clipu' aista complet! apar 3 gagici (o blonda, o cioara si o asiatica) la busturile goale care se tot fâtâie pe acolo, se giugiulesc intre ele si pe snoopy dog dog. Ce mai, traiasca Dorna !!!! |
Atentie mare la clipu' ultim al limbisticilor...
Yum yum....!!!! :lol: Gothika! 8) HB!!! |
mie mi-a plakut tipa din P.I.M.P - sud americanca aia cu "plamanii" aia nici prea mari nici prea mici .. era chiar o "dulceatza" - and i would sure love to taste her a bit ....
Eat You Alive mi-a plakut super mult - deshi demona zice k albumul asta al lr e cam nashpa' ... vom vedea... |
nu e nashpa, e super nashpa... cam greu cu inspiratia... sorry for you Gaandalfe; apreciez ca erai mare fan LB Te salut! |
Blitz 43 - de ce cam greu cu insiratzia? nu intzeleg ce vrei sa zici ... da sunt fan Limp Bizkit so ? vorba lui Demona de cand a plecat Wes de la trupa parca nu mai este la fel ... da asta e ...
still a devoted LB fan ... |
Ca veni vorba de Limp Bizkit... Mike Smith mi se pare mult mai bun ca Wes Borland. In primul rind, pasajele de chitara sint mult mai cool si mai complexe, iar in al doilea rind: atitudinea. Mi-a placut la Icon Metallica, dadea Mike din cap la greu, e evident fan Metallica :)
|
Cam greu la trupele (Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Caca Roach) astea cu inspiratia... Acum judeca si tu obiectiv!! Dupa 2-3 albume, nu prea mai au ce "sa zica"... Din pacate pentru ei si vânzarile au scazut vertiginos! Parerea mea si a multor altor rockeri! |
:( Aoleo, am uitat ce era mai important!
Am vazut ieri cel mai penal clip, :-? din viata mea. BERE GRATIS, un clip filmat intr-o clasa de scoala sau liceu. Apareau si Margareta Pogonat + Claudiu Bleont. De departe cel mai stupid si cretin clip posibil. Bere Gratis astia ar trebui sa se sinucida in direct la TV, asa ar mai obtine si ei un public cât de cât. Vocalul ala il imita pe Bittman (Holograf - alti lautari prostituati muzicali) cu o mina imbecila. :x Chitaristul ala cu cercel in ureche... phua! numai ascultati-l... :o Best of the CRAP! Va salut! Ce cautatu totusi actorii aia doi, acolo? Ah, banii! :x |
All times are GMT +2. The time now is 08:12. |