![]() |
concert AB 4 + COMA + OMUL CU SOBOLANI
Duminica 20 iulie, de la ora 21.30 pana spre dimineata, in FIRE CLUB.
bilet aproximativ - 80 000 cineva interesat ? |
Iese cu pogo?
|
Cool. Ne vedem acolo. Blitz, confirma si tu. Ambra, hai dracu' sa dai berea aia.
|
concertul s-a mutat pe 29 iulie
|
Bere gratis este ? Nu vorbesc aici de formatie.
|
Bere gratis pentru fete cu creerul mic si tzate mari care cred ca-s agent sub acoperire. Pentru barbatzi k tine, doar la gard.
------------------------------ "Nu va bucuratzi, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitzii din paradis" |
Ce ai cu mine? Vorbeste frumos. Nu ti-am facut nimic.
|
nu confirm.
cand o sa vina trupe adevarate, mai vorbim... apropos, mai exista trupe in ROMANIA? si aici nu ma refer la dance & stuff.... |
Da, Abigail si Phobos.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
parca la ABIGAIL era unu' BUSCA, nu? 8) |
Interesat...dar nu prea cred ca o sa vin din lipsa de $$$.
|
oficial....
martzi 29 iulie 2003 orele 21.30 (pe bune ) concert cu formatziile vocal-instrumentale DO# Scuba Omul Cu Sobolani Coma Ab4 intrarea 80.000 |
blitz43, toni..am uitat sa va intreb..ati mai fost la sepultura? kumm fu?
|
oh great..... just great. bine ca nu va cunosc.
|
care fuser�*ti ?
|
Banuiesc ca aia care au putut sa se dezlipeasca de pe bancile din circiumi, sa se tirasca pina in "Fire" si sa asculte slobozu' ala de muzica.
|
|
Originally Posted by SadSpot:
Da, frate, atita timp cit lecturile tale se intind cale de 5 cm, cit are o eticheta de sticla. |
Ambra, nu te MAI baga in discutii care te depasesc.
All :N-am fost la concert pentru ca s-a reprogramat. Danny, la Sepultura a fost super OK, ca pe vremuri. Pt Ambra : Am vazut la metrou Pereti cu numele tau, Dar asta nu-i ceva nou E peste tot asa. Si am mai scris un vers, Dar tu n-ai inteles. FA, ce cint eu Nu-i treaba ta. 2001 Ab4 + Verdikt |
Originally Posted by blitz43:
la abigail era busca, care a lucrat o vreme la Transglobal, apoi s-a mutat cu divizia de vhs-uri la Meridian. La aceeasi formatie vocal instrumentala mai cinta si alexandru nu-mai-stiu-cum, si el lucrator pe plantatia numita Transglobal. Dupa ce si-a ***** **** in MTV Romania, s-a decis sa se free-lancer-uiasca (ce cuvint- bleah) si acu' o freaca de unu' singur. Mai aveam un amic la Abigail, da' chiar nu mai stiu nimic de el....... |
Originally Posted by eliza:
Hm.... |
Acu' tu ce vroiai sa spuna domnishoara castor, ca ar vrea sa ne cunoasca? Ca daca o prinde doamna diriginta ca se intinde la vorba cu bababontzii pa chat ii scade nota la purtare! :P
--------------------- "Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's And a group that said muthafuck the police" |
Dragul meu Watson, de data asta ai gresit. E vara, e soare, deci la scoala generala s-a luat vacanta. Madam diriginta nu are cum sa afle ce face fetele ei in vacanta.
PS : fetele e sub 50, asa ca fraza de mai sus e ok. |
Originally Posted by toni:
Ce e asta? "Poezii pentru pereti"? Apropo, Sepulatura sux. Ce, sa nu imi zici ca v-ati zbatut pe un "Territory" sau "Roots" cintat de altcineva decit Cavalera... |
no way, ... mi-am luat vreo 2 plete in gura... putea la greu pe acolo... am tras vreo 2 picioare si m-am retras linistit in spate... savurând o guma de mestecat (de bere nu te puteai apropia, din cauza de coada) ...... :lol: |
si artistii trebe sa castige o leaca de lovele.....
|
La cine te referi? La aia de se zbatea pe scena si racnea ca din gura de sharpe sau la alde blitz43 cu al sau suflet de artist?
------------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |