Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Voci impresionante (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82720)

Leonard 13 Jul 2003 06:00

Voci impresionante

Ce voci de actori vi se par cele mai patrunzatoare si mai impresionante?
Atentie: nu ma refer la voci muzicale (cum canta), ci la vocea lor normala. Deci nu e acelasi topic cu 'Singing Sensations'.

Ce voci imi plac mie cel mai mult:
Edward Norton
Max von Sydow
Kiefer Sutherland
Johnny Depp
Anthony Hopkins

Dintre actrite:
Patricia Arquette
Natasha Lyonne
Claire Forlani
Holly Hunter

MinRep 13 Jul 2003 21:47

Imi e mai greu sa imi dau seama, fara sa am filmul in fata si coloana sonora in urechi. Ma rog, pe mine tot ma haituie detasarea si calmul lui Malcolm McDowell, povestind "Portocala mecanica". Hai sa incercam cateva variante:

- Anthony Hopkins;
- Daniel Day-Lewis;
- Marcello Mastroiani;
- Nicole Kidman (pe bune!);
- Robin Williams (aici ma refer la vocea lui serioasa si adanca, gen "Good Will Hunting" sau "One Hour Photo". Desi nici "I do voices"-urile lui nu-s de lepadat);
- Peter O'Toole;
- Audrey Hepburn (nu ma refer la "My Fair Lady", evident!);
- Adrien Brody;
- Al Pacino;

(an' some others...)

crydead 13 Jul 2003 22:08

Mie imi place Vin Diesel, zici ca vorbeshte din burlan!
Sau Van Damme, cand o arde el pa franceza in Absent nemotivat.
Ce nu inteleg eu este, Dolph Lundgren sau cum se scrie chiar vorbeshte el cu gura lui sau se baga un efect special in postproductie si vine unu mic si slab si il dubleza?

------------------------------------
Viitorul suna ocupat.

LeonardPiron 14 Jul 2003 11:01

Eu sunt indragostit de vocea actorului SILEANU, cel care facea voice over la Promo la Tele 7 si care are o voce de 3 ori mai ragusita decat a oricarui alt actor. E bestial.

Hell_Girl 14 Jul 2003 17:24

Dintre actori: Al Pacino, Anthony Hopkins, Robin Williams, Edward Norton
Actritze: Penelope Cruz, Nicole Kidman, Jodie Foster

Leonard 15 Jul 2003 01:36

Jodie Foster!!! Corect! nu stiu cum de-am uitat-o.
dementiala voce! inimitabila.

Bogie 15 Jul 2003 12:17

James Cagney. Si Lemmy :D

theo 15 Jul 2003 12:27

Sa nu-l uitam pe Florian Pittis, o voce inconfundabila.

Gavriil 15 Jul 2003 21:12

Cel mai mult imi plac Al Pacino si Robin Williams, dar nu sunt singurii cu voci impresionante. Printre acestia s-ar mai afla: Anthony Hopkins, Robert Carlyle, Jack Nicholson, etc.

lecter 16 Jul 2003 07:18

James Earl Jones-inconfundabil. El e cel care zice "This is CNN"
Jim Carrey, cand incepe cu vocile lui de descreierat

Si nu in ultimul rand...Brad Dourif-vocea lui Chucky. :o

Ambra Blu 16 Jul 2003 10:14

Mie imi place vocea mea cind strig eu prin baruri "Doamna, doua beri!" Numa' ca sint doua chestii care nu stiu daca ma califica sa postez aici: unu, berile nu le platesc eu si, doi, nu sint actor. Pot sa zic o voce care ma enerveaza? Vocea aia din OFF din "Europa" lui von Tier.

crydead 16 Jul 2003 10:47

Eu ma chinuiesc sa induc o stare de fapte intre mine si domnishoara purtatoare de tava, shoptindu-i tandu, dar ferm, "Am mai vrea si noi doi beri, te rog!". Si tocmai cand ea, excitata la gandul ca va primi bacshish, se gandeshte privindu-ma, domnu' asta e un mare domn, am sa ma daruiesc lui pa navetele din spate, de langa mine se aude o voce sparta, "Doamna, doua beri!". :evil:

----------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 16 Jul 2003 11:46

Originally Posted by crydead:

Eu ma chinuiesc sa induc o stare de fapte intre mine si domnishoara purtatoare de tava, shoptindu-i tandu, dar ferm, "Am mai vrea si noi doi beri, te rog!". Si tocmai cand ea, excitata la gandul ca va primi bacshish, se gandeshte privindu-ma, domnu' asta e un mare domn, am sa ma daruiesc lui pa navetele din spate, de langa mine se aude o voce sparta, "Doamna, doua beri!". :evil:

Si tocmai cind domnisoara purtatoare de tava si facatoare de bine si de teava se intoarce catre domnul Crydead si este abuzata sonor de catre domnul Ambra Blu, trasmitatorul pe unde sonore a unui Van Diesel mai mic si mai concentrat, isi da seama unde a gresit. Totul in viata e o chestiune de prioritati, isi zise dumneai in sinea-i, si se indrepta fericita catre domnul a carui voce, cind o auzi, zboara hainele de pe tine. De aceea, cind scriu aceste rinduri, mi-e teama sa le citesc cu glas tare si pe lietere, cum fac de obicei, de teama sa nu ramin in pula goala. Cum pot sa mai imi platesc berile daca n-am o cirpa in cur?

SadSpot 16 Jul 2003 11:49

Cred ca imi place vocea asta care a zis: "Doamna, doua beri". E mai masculina, asa.

crydead 16 Jul 2003 11:54

Originally Posted by Ambra Blu:

Cum pot sa mai imi platesc berile daca n-am o cirpa in cur?

Daca esti in bar si n-ai macar o carpa-n cur s-ar putea sa nu fie nevoie sa mai platesti berile. Posibil chiar sa te si intorci cu bani acasa, bagaboanto.
S-a facut si un film cam pa tema asta, nu shtiu daca l-ai vazut. :wink:

---------------------------------
Viitorul suna ocupat.

SadSpot 16 Jul 2003 12:03

Sa nu uitam ca exista si voci de actori romani. Victor Rebenciuc.

crydead 16 Jul 2003 12:05

Asta nu e ala care zice ca viitorul suna bine?

-------------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 16 Jul 2003 12:16

Originally Posted by crydead:

Daca esti in bar si n-ai macar o carpa-n cur s-ar putea sa nu fie nevoie sa mai platesti berile. Posibil chiar sa te si intorci cu bani acasa, bagaboanto.
S-a facut si un film cam pa tema asta, nu shtiu daca l-ai vazut. :wink:

Este filmul de care vorbesti tu "Falling Down", in care joaca Michael Douglas care el se ducea acasa si n-avea nici o cirpa in cur si intra in bar la Mcdonald si cere o bere rece si aia n-avea si deci de aceea se hotareste el sa isi bage picioarele in ea de Dfence si sa se faca traseist?

crydead 16 Jul 2003 12:19

No, ba, io ma refeream la filantropica ca si aia ramanea fara bani sa platesca.
Asa imi place de tine, sa fii intelectuala in public, ce mama drequ!

--------------------------------
Viitorul suna ocupat.

toni 16 Jul 2003 17:11

Auzi fa bagaboanto, data viitoare cere 3 beri, ca cu una mi-esti dator. Si chema-ma la circiuma, ca vin. Ia si mortaciunea cu tine, poate le pacaleste pe barmanite ca e diesel. Oricum fetele alea nici Otto-ul nu-l inteleg.Cred ca nici tu, de fapt.......

Ambra Blu 16 Jul 2003 17:18

Eu nu inteleg pe Otto, ci doar pe fetile care face opturi. Si io sint Diesel, nu Cry. Pai ce, vii la mine in carter sa bem berea, sau la tine la circiuma la Raluca?

toni 16 Jul 2003 17:21

Ca sa faca opturi trebuie sa fie 4X4=16. Oriunde vrei, doamna....dupa 8.

Ambra Blu 16 Jul 2003 17:24

Ok, eu o sa beau Gimme 5 si tu o sa faci 8X8? Sau 8X24?

toni 16 Jul 2003 17:26

Miine seara la Raluca la 8 e ok? Si-ti explic acolo cum e cu multiplii lu' 4.

Ambra Blu 16 Jul 2003 17:32

maine seara la raluca e ok.
pina atunci, ia de aici:
http://www.archersgreen.freeserve.co...cs/kylie48.jpg

ricutza 16 Jul 2003 19:17

foarte dragut sa ma chemati si pe mine....sunt coplesita...

sa revenim totusi la subiect! una din cele mai marfa voci in opinia mea este cea a lui Jeremy Irons...se potriveste atat de bine in Lion King! si evidnet imi place extrem de tare si vocea lui John Malkovich...nu degeaba sunt cei doi, actorii mei preferati! imi place si vocea lui Nicholas Cage...mi se pare foarte calda!

toni 17 Jul 2003 08:06

Ricutza mama, n-ai de invatat? Ce sa cauti tu seara la circiuma cu golanii?

blitz43 18 Jul 2003 14:50

dah, imi amintesc de Paula Radulescu...... :cry:

catallin 18 Jul 2003 21:28

Cine-s inotattoarele astea de bras ???

Demona 20 Jul 2003 19:08

daca vine vorba de voci...John Leguizano or somethin`...pentru personajul lui Sid din Ice Age...

ricutza 31 Jul 2003 22:53

stiu toni ca aveam de invatat...dar era dragut sa ma chemati oricum!

mi-a placut foarte mult si vocea lui Catherine Zeta Jones in Chicago...mi s-a parut ca s-a potrivit foarte bine cu rolul!

patch4all 01 Aug 2003 16:00

Mai, imi dau si io umil cu pararea despre vocile actorilor preferati...nu va suparati ca ma bag in seama....
Sean Connery.

Lokibra 17 Oct 2003 12:13

Mie imi place vocea lui Gruia Calin, sau cum l-o chema pe Fat Frumos cu stea in frunte, din copilaria noastra la televizor. Curios , inainte o uram... O fi din cauza ca una din trei reclame TV sunt cu vocea lui ?

Si de Mel Gibson n-a zis nimeni nimic p-aici, sau mi se pare doar ?

Iar cea mai enervanta voce pe care am auzit-o in ultima vreme a fost a Mirei Sorvino, in Mighty Aphrodite... Doamne, ce tzignal !

Iar la nivel personal, dati-mi voie sa adaug si vocea sefulu meu (un mare actor al relatiilor comerciale romano-indiene) pe care il voi mai suporta fix 4 ore... incepand de acum ! :evil:

Gaandalf 19 Oct 2003 02:53

Originally Posted by Demona:

daca vine vorba de voci...John Leguizano or somethin`...pentru personajul lui Sid din Ice Age...

deci John Lenguizano RULZZZZ! Sid cu faza : "I don't like this cat it reads minds!" cu accentul ala al lui ... e rupere totala ... :lol:

michelle pheipher in Sinbad a fost excelenta ... vocea ei a cazut la tzanc - nemaipomenita ... dar nu pot spune acelashi lucru despre Zeta Jones - ho literally SUX!

Lady_Skar 23 Oct 2003 19:22

Chris Rock
Chris Tucker
iti cam zgarie timpanul, but that's why i like it!

and the main man

James Earl Jones: "I am you father, Luke"

blitz43 27 Oct 2003 15:38

Originally Posted by Lokibra:

Mie imi place vocea lui Gruia Calin, sau cum l-o chema pe Fat Frumos cu stea in frunte, din copilaria noastra la televizor. Curios , inainte o uram... O fi din cauza ca una din trei reclame TV sunt cu vocea lui ?

Iar la nivel personal, dati-mi voie sa adaug si vocea sefulu meu (un mare actor al relatiilor comerciale romano-indiene) pe care il voi mai suporta fix 4 ore... incepand de acum ! :evil:

Mah, dar erai super suparat in ultima ta zi de serviciu. se vede!

Iar Fat Frumos era cu mot in frunte, nu cu stea. serios!
:lol:

Guinevere 28 Oct 2003 22:46

Cum de n-a zis nimeni nimic de Alan Rickmann???

EgoN 30 Nov 2003 15:26

Willem Dafoe - ma mir cum de nimeni nu l-a pomenit.

Nightwane 01 Dec 2003 09:32

Jack Nicholson
Sean Connery
Malcom MacDowell
Anthony Hopkins
Dennis Hopper (mai ales in Blue Velvet)

Nicole Kidman
Isabella Rosellini
Naomi Watts

Ping 01 Dec 2003 11:29

Subscriu la John Malkovich. Tocmai l-am revazut in A talking picture. Ce voce senzuala....

jona 08 Dec 2003 16:52

UIte si lista mea:

Sean Connery
Anthony Hopkins
Nicole Kidman

Dar cum l-ati putut uita pe Vin Diesel? Are vocea aia groasa si in XXX si in "Fast si Furios", super adevarat :lol:

Bineinteles, mai este Russell Crowe, preferatul meu, cu "vocea duala": puternic si hotarat in "Gladiatorul" "I am Maximus Desmus Merudius, commander of the armies of the north, general of the Felix legion. Loyal to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered sun, husband to a murdered wife, and i will have my vengence... this life or the next" si intreaga scena a "reintalnirii" cu Commodus, si vocea blanda, usor tremuranda din "A beautiful mind "I'm only here tonight because of you. You are the reason I am. You are all my reasons. Thank you!"

Si mai e Ewan McGregor care face spectacul in "Moulin Rouge". N-am crezut ca e vocea lui pana n-am vazut cast-ul de la sfarsit. NOTA 10!

Nightwane 08 Dec 2003 17:29

Originally Posted by Nightwane:

Jack Nicholson
Sean Connery
Malcom MacDowell
Anthony Hopkins
Dennis Hopper (mai ales in Blue Velvet)

Nicole Kidman
Isabella Rosellini
Naomi Watts

mai pun shi Kathy Bates si Richard Farnsworth...

theo 09 Dec 2003 08:46

Sa nu-i uitam pe acei actori ale caror voci fac 50% din reusita unor filme. I-as aminti aici pe Kiefer Sutherland, vocea din Phone Booth, sau Eddie Murphy din Shrek.

lynx 09 Dec 2003 11:10

Dar vocea lui Judi Dench? O actrita cu o voce frumosa si o dictie super. O folosesc din plin si la filmele de pe Discovery.

Mala Portugal 10 Dec 2003 00:25

Pentru mine "the voice" e Mike Read ( al naibii mos , daca l-as fi auzit la radio l-as fi intinerit cu 20 de ani)
La dame timbrul grav-susurat gen femme fatale e clar patentat Greta Garbo .Mie insa imi da fiori vocea aceea cu modulatii calde si pisicite a lui Bjork.
De la noi as merge pe Mircea Albulescu si Toma Caragiu .

Mala Portugal 11 Dec 2003 09:41

Samuel L. Jackson - o voce buna de prevestit apocalipsa
Alain Delon - seducatorul

horatiu 11 Dec 2003 10:09

Emanoil Petrut, Vasile Nicolescu, George Constantin, Ilarion Ciobanu

Olga Tudorache, Gina Patrichi, Maia Morgenstern

Clint Eastwood, Gene Hackman, Humphrey Bogart, John Wayne

raptor 11 Dec 2003 15:06

Billy Boyd,Joe Pesci,Sean Connery shi tipu' cu vocea lu' Cartman din SouthPark'So I was like:Ey...bitch...if i wanna fingerpaint,I'll fingerpaint!Goddamnit!!!...'
Actrite:Alicia Witt,Laura Dern.

Poison 09 Jun 2004 17:18

Ziceti ce-o-ti zice, de ea, dar ca voce Melanie Griffith e absolut inconfundabila!

Mircius 10 Jun 2004 10:48

pe langa actori gen Anthony Hopkins sau .....pfiu, l-am uitat pe celalalat... imi mai place vocea care prezinta promourile de la BBC...cand zice ala... this is BBC world. Now Hard talk. LOL..a, mi-am adus aminte. Imi place vocea lu Vin (si Tuica) Dizel. :P imi plac vocile mai "deep", mai ales la tipe, care nu-mi vine nici una in minte.... poate zice-ti voi....

All times are GMT +2. The time now is 22:47.