![]() |
Roman Polanski
I-au dat titlul de Doctor Honoris Causa... Merita?
Am creat un nou topic despre Polanski, le-am lipit si va poftesc la vot. |
De Polanski am vazut doar Frantic si Pianistul; pentru filmele astea nu i-as fi acordat nimic.
|
Mai sapa
Mai cauta la videoteca si ai sa vezi ca merita ! :oops:
|
Merita...nu? :roll:
|
Daca adaugam Cutitul in apa si Luna amara eu cred ca merita.
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
TESS...
|
Merita, face si bine la imagine in contextul in care Romania are de recunoscut Holocaustul.
Apropos, Polanski risca, daca ajunge in SUA, sa fie condamnat pentru o relatie polanschiana cu o nimfa. Nu am auzit sa se fi aplanat "conflictu'" |
da "repulsie" nu va place? deneuva e cea mai mishto acolo - mai ales ca-i torturata dupa cum merita :evil:
|
Originally Posted by marcu:
care Holocaust? Tu inca mai crezi ca a fost Holocaust? |
adik tu zici k a fost "hollow cause"?! :o
mai baiete mai... gindesti p(er)ic(ulos) - as in "politically incorrect" :wink: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
asta e... :P |
Originally Posted by Nightwane:
|
Iarasi discutii inutile, iarasi destepti care pretind ca le stiu pe toate....
Cu lucrurile astea nu-s de glumit, desigur, toti trebuie sa stam si sa plangem de mila, sa comemoram inca o mie de ani niste umbre, sa ne prefacem indurerati ca asa e de bon-ton, doar suntem niste intelectuali rasati care condamna barbaria, nu? Toti care vreti sa va certati pe tema asta, cititi mai intai topicul "Pianistul" de la "Acum pe ecrane" si o sa vedeti unde o sa ajunga discutia asta. Exagerarea exagerarilor, totul e exagerare. |
am citit destule despre asa-zisul Holocaust. Si asa am ajuns la parerea ca nu a existat. Dar deja o dam in diverse... |
Meeei, rabin Marcu mai usor cu inventiile astea politicale care nu ascund decat interese materiale. Te-au trimis cei de la Comunitate ca sa-i convingi pe cei slabi de ingeri? Iliescu a infiintat comisia aia tocmai ca sa se convinga si tantalaii ca tine. Mai usor cu astea ca te scoatem la dat zapada pe cheiul Dambovitzei... Shalom ! |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Uite cum se deconspira antisemitzii. Mai baieti, vretzi sa se stie ca Cinemagia e populata de antisemitzi??? Nimic mai simplu, informatia cu citatele respective vor apare in presa scrisa, shi poate atunci moderatorii vor fi mai atentzi cand posteaza mesajele pe site. De ce sunt tolerate atacurile la persoana si declaratiile aceastea scandaloase pentru orice minte normala, minim informata? Despre Pyron stiu doar ca are un nume foarte expresiv, iar el se grabeste sa ma numeasca "tantalau" pentru ca vrea sa puna evreii sa curatze sapada. E trist, domnule Pyron. Cred ca va trebui sa te identific... Mi-ar fi placut sa fiu evreu, dar nu sunt, din pacate. Sunt conationalul lui Pyron. Sa auzim si de minte! |
Scrii ca esti cnationalul meu. Diferenta dintre noi este insa ca tu esti un ******************
|
Diferenta e alta si mai grava. Eu discut cu tine in termeni civilati, iar tu treci imediat la insulte si etichetari. Te inteleg, esti un om slab, iute- manios, care nu poti formula. Te enerveaza tot ce nu intelegi si nu cunosti, te enerveaza ca esti contraziz in convingerile tale - putine si liniare cum le ai. Eu nu-mi pierd speranta ca te vei limpezi sau, poate, vei avea buna-creshtere sa nu te mai pronuntz in toate chestiunile. Ash vrea sa citesc shi o formulare a ta despre filme, ca altfel nu ma impresionezi cu valul acesta de insulte si ura... Pace tzie, fiintza derutata, pentru ca shi Vadim Tudor se pocaieste
|
si ce legatura are Roman Polansky cu toata mizeria asta?!?! :roll:
alooooo!!! domnu' moderator? e cineva acasa? |
Domnu' moderator de-abia acum a vazut nesimtirea. Pyronu iar injura ca la usa cortului. Kick din nou??
|
All times are GMT +2. The time now is 01:59. |