Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Orizontul" Cinemagicianului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95748)

silver_boy 27 Jun 2009 02:53

"Orizontul" Cinemagicianului

Oare ce vede, cinemagicianul, dimineata, cand se trezeste, si se uita pe geam?
Care e - "orizontul" lui?
M-am intrebat, adesea, oare cum arata camera de lucru a lui als, camera Paulinei, a lui cinemania ( cea noua), camera de lucru a lui Airlight, a userilor vechi sau mai noi - cosmosul fiecarui cinefil - sau imaginea care-i intampina , statica, dincolo de fereastra ?
Prin urmare, va propun un exercitiu ludic ( prezenta prin absenta) in care, daca aveti vreo poza cu camera de lucru ( sau cu imaginea care se iveste brusc, cand deschideti geamul) sa o postati aici.
ps. Cat de curand am sa postez si io ambele "perspective" ...
habar n-am cat de mult o sa "prinda" jocul asta, dar merita incercat...

Alex Leo Serban 27 Jun 2009 06:42

check out liternet, azi ar tbui sa fie postat un interviu cu poze - dspr casa lu mua :">

marx 27 Jun 2009 12:19

lampa aia de la ikea ai primit-o cadou de 8 martie?

Alex Leo Serban 27 Jun 2009 14:14

oooo, tov marx, ce surpriza!
nu rateaza nicio ocazie de a nu tacea... =))

ricutza 27 Jun 2009 14:54

Orizontul meu cuprinde foarte mult cer, niste casute aranjate frumos si multa multa verdeata. Deci, cu exceptia zilelor in care multimea de cer este gri sobolan, ma binedispune imaginea terasei mele + imprejurimi.
In ceea ce priveste apratamentul, are inca peretii realtiv goi. Si lipseste covorul (ceea ce nu e neaprat un lucru rau). Din fericire, biroul coincide cu biblioteca in care se afla din ce in ce mai multe carti.
Evident, din universul ricutzian nu puteau lipsi animalele si cablurile care se pot vedea aproximativ de peste tot.

ricutza 27 Jun 2009 14:58

Originally Posted by marx:

lampa aia de la ikea ai primit-o cadou de 8 martie?

btw, stau si ma intreb oare cate case mai reusesc inca sa nu aibe nimic de la IKEA. Dintre casele cunoscutilor mei tineri (care au apartament nou sau doar de cativa ani) clar niciuna. Si stiu si o multime de oameni care si-au redecorat recent casa si care au cel putin un obiect IKEA (sau ceva similar caci mai sunt si alte magazine de genul asta).
Eu sunt fericita ca macar canapeaua si fotoliile am reusit sa nu le achizitionam de la IKEA and co.

buticut 27 Jun 2009 15:18

Eu nu am o priveliste prea incantatoare...vad doar blocurile din fata mea. Camera mea,pe cat de mica e,e plina cu postere,DVD-uri,figurine si multe multe role de you know what :D.Nici nu mai stiu pe unde sa le pun,I'll need a bigger boat :)). Oricum ma reprezinta 100%,in ea "tin" tot ce imi place/ma pasioneaza.

Sihaya 27 Jun 2009 23:51

Un nuc batran si imens; acopera 4 etaje pe verticala si multe locuri de parcare pe orizontala. Vara imi beau cafeaua de dimineata pe balcon, urmarind jocul soarelui prin frunze. Iarna admir crengile acoperite de zapada (desi asta nu s.a mai intamplat demult ).

Si daca se intampla sa ma plictisesc, schimb cu niste blocuri bej si o piata inghesuita intre mai multe magazinele si tomberoane de gunoi.

corinka 27 Jun 2009 23:55

Din dormitor si bucatarie vad cealalta latura a blocului fri in locuiesc... noroc cu gazonul din mijloc care mai inveseleste atmosfera uratita de garajele metalice!
Pe partea cealalta, din living, vad copaci, e mai frumos. :)

paul_aramis 28 Jun 2009 04:15

Alex Leo Serban 28 Jun 2009 07:15

de la mine nu se vad decit copaci, k stau la et 1 :(
kirilov in skimb, care sta la 3 (pe ac parte), are o perspectiva spectaculoasa 'featuring' howard johnson in the background...

keepwalking 28 Jun 2009 10:16

eu vad jumatate de iasi, incepand cu palatul culturii, apoi biserica trei ierarhi, catedrala catolica, mitropolia, hotelul unirea, biblioteca universitara, universitatea, pana la instalatia de nocturna a stadionului din copou.
toate astea sunt insirate pe o culme de deal...cine a fost in iasi stie amplasarea orasului pe sapte coline :)
ma bucur ca cel mai apropiat bloc e la circa 400 de metri :)
voi incerca sa fac si poze, insa nu stiu sa le micsorez ca sa fie sub 50 de kilo:)
in balcon am instalat un telescop, pe care-l folosesc mai rar decat as vrea.
ma batea gandul sa-mi iau si-o statie meteo pentru amatori.
adevarul e ca-mi plac chestiile astea care tin de astronomie, meteorologie, aeronautica, seismologie, climatologie, etc, etc...nu stiu de ce.

redmen 28 Jun 2009 10:21

Cand ma trezesc vad de obicei niste perdele ... niste jaluzele ... alteori vad copaci si blocuri ... uneori ma trezesc la 5 dimineata si vad lumina aprinsa si o carte cazuta pe jos pentru ca am adormit citind,de cele mai multe ori ma trezesc cu cineva in brate.

keepwalking 28 Jun 2009 12:36

Originally Posted by redmen:

Cand ma trezesc vad de obicei niste perdele ... niste jaluzele ... alteori vad copaci si blocuri ... uneori ma trezesc la 5 dimineata si vad lumina aprinsa si o carte cazuta pe jos pentru ca am adormit citind,de cele mai multe ori ma trezesc cu cineva in brate.

imi place, boem stilul :)

keepwalking 28 Jun 2009 12:45

Leo,
sa stii ca verdele copacilor din fata face toti banii.
nu cred ca ai motiv sa regreti lipsa unei alte perspective.
imi place enorm acea lampa :) ...in general, imi plac sursele de lumina indirecta.
de fapt, imi place stilul rece, riguros, practic si aerisit al intregului mobilier de acolo.

illotempore2002 28 Jun 2009 12:50

Keep, la naiba, in curand am sa am aceeasi vedere cu a ta :-S

deocamdata dimineata vad Armeneasca

illotempore2002 28 Jun 2009 13:16

si by the way, cine mai e din Iasi, inafara de Keep, sa ne-mprietenim putin? B-)

p.s. mentionez ca au prioritate barbatii

illotempore2002 28 Jun 2009 13:53

Originally Posted by Alex Leo Serban:

de la mine nu se vad decit copaci, k stau la et 1 :(
kirilov in skimb, care sta la 3 (pe ac parte), are o perspectiva spectaculoasa 'featuring' howard johnson in the background...

si io vad Howard Johnsonu', suntem vecini??????

Alex Leo Serban 28 Jun 2009 13:58

alas, it seems so... :-S

illotempore2002 28 Jun 2009 14:00

:((

All times are GMT +2. The time now is 04:44.