Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Caut un film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94569)

Ionutz244 06 Jan 2009 15:45

Caut un film

L-am vazut candva demult la televizor. Este vorba de un tip care trebuie sa ajunga la sotia lui bolnava (aici nu sunt foarte sigur), si face o cursa prin mai multe state americane, urmarit de politie. Spre sfarsitul filmului politia blocheaza autostrada cu 2 buldozere....

Pitbull 06 Jan 2009 16:54

Cumva "La cinci zile de casä"...?
(Nu-i stiu titlul original, nu l-am väzut, din câte-am auzit despre subiect, seamänä... A rulat la noi pe ecrane în toamna lui '79, când eram în armatä.)

Ionutz244 06 Jan 2009 19:20

:)

Nu e "Five Days from Home". Trebuie sa fie ceva mai nou. Stiu ca se mediatizeaza toata actiunea, si tipul devine un fel de erou.... sustinut de populatie. Daca nu ma insel, ajunge sa isi spuna povestea la radio, de pe un telefon mobil, in timp ce era pe drum (nu sunt foarte sigur de asta :)).

Floydman 08 Jan 2009 21:10

poate cineva sa imi indice un film cu/despre Napoleon, care sa nu fie slab?

Pitbull 09 Jan 2009 00:04

Off-topic, mon cher.
Topic nou, please.

(Dacä esti cuminte si-l faci, îti si spun - am patru!)

StefanDo 09 Jan 2009 11:05

observati diferenta de perceptie :)
pentru pit "candva demult" inseamna 1979, pentru Ionutz, "candva demult cand se utiliza telefonul mobil"

Floydman 09 Jan 2009 11:18

deci asta nu e un topic in care fiecare cauta filme? adica n-ar trebui sa existe un topic cu genul asta de cerinte, pentru toate doleantele userilor?

StefanDo 09 Jan 2009 11:39

nu, asta e un topic prin care ionutz incearca sa gaseasca un film al carui titlu nu-l stie

dar am putea face acest topic sticky si probabil ca userii n-ar mai initia subiecte pentru fiecare film cautat ;)

Pitbull 09 Jan 2009 11:40

Si tu esti mai vechi ca mine pe Cinemagia...! :shock: Acu' cinci ani, trägeai de mine sä vin, si eu ziceam "Neaaa, n-am timp!" Acu' patru ani, mä duceai de mânä p-acilea, si-mi arätai rosturile...
De ce întrebi ce se vede cu ochiul liber? E topicul lui Ionut, despre filmul care-l intereseazä pe el!
Fiecare care "vrea sä stie" îsi face topicul cu întrebarea al cärei räspuns "vrea sä(-l) stie" - altfel, nu se mai întelege om cu persoanä.
Hai - topic cu Napoleon! (Am cinci filme!)

StefanDo 09 Jan 2009 11:42

nu, cel mai practic e sa facem acest topic sticky
de ce sa avem un suvoi de topicuri pe aceeasi tema?

Proletar 09 Jan 2009 11:42

probabil ca tipul conducea vreun camion si vorbea prin statie cu cei de la radio si nu cu ajutorul unui telefon mobil...

Floydman 09 Jan 2009 11:42

nu :P

Pitbull 09 Jan 2009 11:46

Ce nu?

StefanDo 09 Jan 2009 11:54

nu "hai topic cu napoleon", probabil

Pitbull 09 Jan 2009 11:55

Originally Posted by StefanDo:

nu, cel mai practic e sa facem acest topic sticky
de ce sa avem un suvoi de topicuri pe aceeasi tema?

Stiu eu...? Mä tem sä nu gresim, pentru cä:
Räspunsul nu vine imediat. Adesea, vin câteva räspunsuri gresite, eventual câteva misto-uri, si dupä câteva zile, se nimereste cineva cu räspunsul dorit (chestie ale cärei sanse sunt putin mai mari, dacä topicul e de sine stätätor). Dar dacä scurta discutie s-a pierdut într-un topic lung, acoperitä de altele, e mult mai improbabil sä-i mai dea atentie cineva, si omul pierde o sansä de a-si primi räspunsul. (Sigur, valorile sunt relative, strict la nivel de probabilitäti, dar cred cä varianta minitopicurilor separate e sensibil mai eficientä.)
In plus, în sectiunea asta vin, de regulä, multi neofiti - care nu cunosc uzantele si regulile forumului, nici nu se gândesc sä le caute; posteazä brusc, ca-ntr-un vechi proverb etrusc; si au obiceiul sä deschidä topic nou chiar si când nu vor! Deci, tot vom avea suvoiul minitopicurilor de formulä similarä, în paralel cu topicul ästa care li s-ar fi vrut burete, si va reusi sä le steargä/absoarbä doar pe unele (ale userilor care-l bagä-n seamä).
Si nici suvoiul äla nu deranja prea mult - cä erau împinse-n jos, si-n pagini tot mai vechi...
Cum vrei, da' eu cred cä una peste alta haosul vechi era mai logic decât strutohaosul nou.

Floydman 09 Jan 2009 11:58

@pit

you lost...

hai domle, zi filmele alea odata!

Pitbull 09 Jan 2009 11:58

N-am lost nimic, eu sunt logic, voi nu.
Originally Posted by StefanDo:

nu "hai topic cu napoleon", probabil

Ba da "hai topic cu Napoleon", cä nu-i deloc acelasi lucru:
Ionutz întreba despre UN ANUME FILM cäruia nu-i mai stia titlul.
Floyd întreba despre ORICE POSIBILE FILME BUNE CU UN ANUME SUBIECT.
TOT ce au în comun e apartenenta la "Vreau sä stiu".

Floydule: hai topic cu Napoleon!
(Dacä te mai câcâi mult, o sä-mi amintesc si al saselea film!)

StefanDo 09 Jan 2009 15:36

se pare ca pitbull a avut dreptate :))

Ionutz244 09 Jan 2009 15:38

Originally Posted by Proletar:

probabil ca tipul conducea vreun camion si vorbea prin statie cu cei de la radio si nu cu ajutorul unui telefon mobil...

Se poate sa fi fost si asa..... Si pentru a nu se mai face confuzii (despre demult si telefonul mobil - am scris si mai sus ca nu sunt sigur de treaba cu telefonul) - am vazut filmul in urma cu aprox 4-5 ani

Led-Ze-Pencil 12 Jan 2009 00:36

poate asta?
Pan Tadeusz - Quand Napoléon traversait le Niemen

nu garantez, nu l-am vazut, dar e facut de ANDRZEJ WAJDA

All times are GMT +2. The time now is 21:53.