![]() |
ziare cu filme
este de admirat tentativa unor ziare de a mai "cultiva" poporu cu filme
|
e o tentativa de crestere a tirajului nu a nivelului de cultura.
|
E tentativa unei clone de a spamma forumul cu mesaje voit idioate.
|
ca bine zici!
desi baga multa reclama pe la radiouri, niciodata nu-mi aduc aminte in ce zile ce ziare ce filme au! asa am pierdut gosford park pe care as fi vrut sa-l revad. asa k putem scrie aici cand auzim ce mai apare. |
miercurea viitoare cu evenimentul zilei este memoriile unei gheise
|
si marti parca, in romania libera, VERTIGO
|
Unul dintre cele mai utile topicuri, continuati.
Eu sunt campionul numarul 1 (asta daca nu stiati) la repercusiuni majore cauzate de lipsa de informatii la momentul oportun, tot timpul ajung la o zi, o saptamana, o luna, un an, dupa eveniment. |
Originally Posted by erectia eunucului:
LiT vad ca e prietenul cel mai bun al tuturor publicatiilor! a fost initial prin Viva, apoi cu Cinemagia, miine cu EVZ, saptamina cealalta cu Gandul ca film romanesc! |
Hai Asteptatule, trai-tz-ar cinemateca, care mai sunt profetziile DVD-iste pe saptamana asta??? :w00t:
INTRU: SA CUMPARAM DVD-URI CU FILME!!! F.UCK DC++! FU.CK PIRATES OF THE MOVIES!!! FUC.K BUSH!!! F.UCK NATO!!! F.uck... :huh: :? |
evenimentul zilei the trial(1993) o ecranizare dupa kafka
|
Originally Posted by Asteptat:
|
miercurea asta
|
Fratele tau Nauptoleum iti multumeste nespus & negresit! Cu aceasta ocazie te invita la el in trib sa savurezi in cort o pitzipoanca squaw si sa ciocnim un pahar de Alexandrion din butoaiele rapite de Sange-Negru din trenul del El Paso!
Asteptat fie El, DVD-ul, Asteptatul viteaz: Vraja-Vizuala! ;) La mai multe miercuri magnifice!!! |
marti, 29 ianuarie, Romania Libera scoate Psycho, la 5.9 lei.
|
Am Psycho pe cd copiat. Ce ma sfatui Prole? :(
Ma gandesc ca pe dvd au si ceva in plus, sper sa fie ceva in plus, altfel mi-as simti achizitia ca pe o tzeapa. Un mesaj ce nu a necesitat inregistrarea pe discul: "Amintiri de Aur". |
eu zic sa il cumperi.
cel putin ai senzatia ca vezi un film nepiratat. :) |
cumpara o laie. asta se plange k totul e prea scump si n-ar da nici un leu pe dvd-uri cu filme bune. a se vedea reactia lui la alte oferte de filme pe dvd.
|
Originally Posted by Supastar:
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
io zic satzi cumperi ca arata bn pe raft :D ,glumesc,pe dvd calitatea ii mai buna ca pe piratat
|
miercuri 30 ianuarie evz lonely hearts/dragostea ucide
|
All times are GMT +2. The time now is 12:50. |