![]()  | 

Sugestii de filme romantice,cat mai siropoase,cu o poveste de dragoste acolo ceva 

Caut filme romantice,cat mai siropoase,cu o poveste de dragoste acolo ceva 
	va rog care aveti sugestii sa postati aici p.s. scuze daca n-am facut bine topicul  | 

Bridges of Madison County daca iti place Meryl Streep/Clint Eastwood 
	 | 

:?  
	Da ce faci tu cu filmele siropoase, dom'ne?  | 

Originally Posted by illotempore2002:

m-a rugat :D am vazut amandoi sweet november si filmul acela a impresionat-o profund :)  | 

A walk to remember ... e superb ! vi-l recomand :):x :x 
	 | 

filme romantice 

keith,p.s. i love you,notebook,if only,blue lagoon,eternal sunshine of spotless mind,vanilla sky 
	 | 

Originally Posted by alex_z:

Nu stiu care sunt caracteristicile unui film siropos.. (cine stie sa raspunda) dar pot sa-ti recomand The Holiday (2006), Cashback(2006)...  | 

Alex & Emma 
	http://www.imdb.com/title/tt0318283/  | 

The Painted Veil, mi-am adus aminte de el aseara cand vorbeam cu o prietena despre Edward Norton. 
	 | 

Iti recomand Serendipity(2006 cred), si Crazy and Beautiful(2004 iarasi cred). O sa va placa. 
	 | 

Recomand Kate si Leopod(nu este un film pre siropos),de aceea lam pus , desi are cerintele tale! 
	 | 

vrei branza wai ? ( citez din moldogascar pinguins ) 

Daca vrei intr-adevar un film bun si foarte impresionant , urmareste : What dreams may come ( robin williams ;) ) 
	_________________ ....Just medicate !  | 

Titanic!!!=)) 
	 | 

7 suflete! seven pounds, parca! 
	 | 

a beautiful mind m`i s`a parut un film de senzatie ....pentru genul lui .... dar dupa mine filmu filmelor ramane snatch , urmat de cassino. 
	 | 

Originally Posted by andreyu2006:

Dude, WTF? Aici e vorba de filme siropoase, Snatch siropos? Read the sign a.k.a. citeşte primul post.  | 

Originally Posted by Anxious_Schizoid:

"Saw V" «Un chien andalou» "12 Angry Men" "Veronica se întoarce"  | 

:)) vezi sa nu te ia saracul om in serios si sa ii puna amicei iubitoare de siropele "Un chien andalou" 
	 | 

audition ;) 
	 | 

Pune-i ma Il Nuovo Cinema Paradiso. E la sigur! :D 
	 | 
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |