![]() |
capodopere si serii de filme care au facut ravagii
am deschis acest subiect pt a trata nu acele filme pe care le vezi o data dupa care ramane doar o amintire ci despre acele filme in urma carora se produc fan cluburi si adevarate manii .......va las sa comentatzi
|
bollywoodul timpuriu
Imi vine in minte Vagabondul, cu Raj Kapoor :)
Romania anilor 50 era innebunita dupa el. |
Star wars Star war sStar wars Star wars Star wars Star wars.A fost printre primele filme sf care a facut ravagii mari in lume :D
|
Seria Terminator: primul din serie a aratat ce inseamna actiunea completa si a pus o problema serioasa umanitatii.
Al doilea a deschis noi posibilitati in industria efectelor speciale si a depasit originalul. Al treilea a fost o rusine... |
the godfather... :))) si alea pt copii harry pokeristu si stapanul zalelor :))
glumesc |
si alea pt copii harry pokeristu si stapanul zalelor
ce filme, ce filme, ba pardon serii de filme :P |
mizerabilii ......nu lam vazut dar am auzit ca este sublim.............harry potter a fost shi este o serie care a facut ravagii dar intr-o destul de mare masura cu ajutorul cartilor shi a jocurilor shi faptul ca seria nu a avut acelashi regizor a afectat profund seria fiecare lasandu-si o alta "amprenta" pe film, in schimb deshi sunt super fan harry potter trebuie sa recunosc ca stapanul inelelor a fost o mare reushita
|
How high a apartu in 2001 si pentru mine e si va ramane cel mai tare :love: :love: :love: film de comedie :D :D
|
how high nu poate fi considerata capodopera,nici macar comedie
|
Isus din nazaret de Franco Zeffirelli ,Patimile lui Christos de Mel Gibson,app sh cineva dak vreaun fulm a luat mai multe oscaruri ca patimile lui cristos(12 oscaruri)
|
Daca how high nu e comedie atunci spune tu ce e ???? ca eu unu zic ca e comedie 100% :w00t:
|
e genul de "tentativa"
|
Originally Posted by Reiko:
Sa adaug si eu "Matrix", "Fight Club"...si atatea imi vin in minte. |
is de acord cu M0n0 , shi ash dori sa adaug nashul
|
Salut
Filmele care au facut ravagii, adevarati cinefili le stiu pe de rost!!
Primul ar fi Ben-Hur,Star Wars,Titanic,Saving Private Ryan,Gladiator,Lord of the Rings. Acuma ca sa aduc si argumente la alegerile mele nici nu cred ca mai trebuie. Eu dupa ce am vazut filmu Titanic din 1997 nu credeam ca o sa mai apara niciodata un film care sa il egaleze, dar m-am inselat odata cu aparitia filmului Gladiator si Lord of the rings. Care pur si simplu m-a fascinat povestea lor si felu cum a fost transpusa in film. Idei geniale si Niste Oameni care cu adevarat stiu sa faca filme si nu o sa ne dezamageasca niciodata cu filmele lor: Steven Spielberg, Peter Jackson, Riddley Scott, James Cameron, Ron Howard. |
Re: Salut
Originally Posted by mosorvlad:
|
are dreptate mosorvlad,dar mai sunt shi altele la fel de importante nu neaparat serii, cum ar fi King Kong, Patimile lui Hristos .... dar si serii cum ar fi Shogun Jurasic park etc.
|
da. neaparat alaturi de Sandokan si Planeta maimutelor.
|
Originally Posted by mosorvlad:
Asta e geniala, Morosvlad, nu ideile regizorilor....tu esti si mai genial ca ei |
Originally Posted by illotempore2002:
Morosvlad, nu scrii tu aici si niste cronici de filme? Poti sa incepi cu astea de care zici. Cred ca ar concura serios la audienta cronicile lui Pitbull, si nici nu s-ar supara :) |
All times are GMT +2. The time now is 21:05. |