![]() |
Fratii Grimm
= mai bun decit "king kong"?
eu asa zic. baga aici care zici tot asha! |
" -..where have you been?
- In love" Un film aflat sub inaltul patronaj al decolteului Monicai Bellucci , a mock fantasy, a carui mare calitate (cred ca am mai zis-o odata pe cinemag) e ca nu se ia in serios. That's my TG :love: |
Mie mi s-a parut un film excelent. Peter Stormare este un actor GENIAL. , incredibil de funny, si mult peste cei doi actori principali, Damon si Ledger. Practic fara el, si poate si fara actorul care-l juca pe ofiterul francez, filmul ar fi fost nimic. N-am priceput niciodata de ce Terry Gilliam e asa apreciat, dar dupa filmul asta incep sa am o oarecare idee. (Dupa documantarul The Man of La Mancha, omul mi se parea un looser big time.) Numai si pentru a-l alege pe Stormare si a-i crea un astfel de personaj, TG are nota 10 de la mine.
|
Brazil > Brothers Grimm > > > > > > > > > > > > > King Kong.
(adica... subscriu, dar brazil e mai bun decat fratii grimm.) |
monsher, don't be so obvious (cuvintul, cu usera!)... evident k 'brazil' este peste 'the grimm bros', fiind - quite simply - cel mai bun terry g yet si unul din marile filme ale anilor '80!
DAR: grimmii mi se par mai buni decit 'the fusher king'... ;) (not to mention 'king kong'!) |
it's not magic it's make believe
zece clase peste kk din pacate e un blockbuster mizer camuflat in artzy fartzy auteur movie final de tot kktu da se merita vazut pt bellucci pt CATEVA MOMENTE 100% MAGIE&HORROR&CINEMA si pentru cum a mixat scenaristu povestile in nici un caz pt gilliam care n-ar pic de suflet sau interes investit in poveste/personaje/magie |
E un film bun. Cu siguranta este peste kk. Actorii au fost cam slabuti, in schimb povestea, costumele, imaginea au fost perfecte. Amuzant tare gavaldi ala (sau cum il chema).
|
.vorba malei, nu se ia in serios, asta e farmecul lui. on the other hand, nici Piratii din caraibe nu se luau in serios, si totusi pare-mi-se ai strambat din nas :) la ei...
Filmul e foarte bun, cel mai bun al anului trecut, parereamea, nu cel mai bun al fostului Pythonist(ala zick ca e Munchausen- :P ce vreti, copii tot copii) dar asta nu ma intereseaza defel. pastreaza in mare parte doza aia de mister si farmec specifica povestilor- si smecherul de gilliam stia el ce face nelucrand decorurile pe calculator(de fapt momentele de CGI sunt singurele penibilitati ale filmului-ex. lupul ala al pulii de ziceai ca-i pantera). in mod sigur n-am fost singurul caruia i-a adus aminte din loc in loc de Legenda lui Ridley Scott(dintr-un deceniu in care basina asta de regizor facea filme onorabile)...mmmm...remember tagline: "No Good without Evil. No Love without Hate. No Innocence without Lust" :love: .revenind la grimm... .admit, cel mai bun actor e stormare.excelent jucat. ledger si damon sunt la locul lor; monica belluci da are tite da puteau pune o poza cu ea pe care s-o fi miscat cu mana si la fel de buna ar fi fost prestatia actoriceasca, anjelika aia mdea, merge-am eu o pasiune ascunsa pentru fetele cu inclinatii spre tabacarie si funii ;) dar me mine ma doare in cur de fapt de jocul actorilor in particular.ansamblul povestii conteaza, si dpasta de vedere filmul e un ceas elevetian:impecabil. .astept si mai multe povesti.astept...astept...desi recunosc, sunt mai frumoase pe hartie. ps. mateiule, sunt curios cum o sa fie, daca stii la ce ma refer. |
Originally Posted by raptor:
Fara CGI, asta sigur. Cum e-n Irlanda? |
|
@ab: cald si plin de bosorogi beti pe marginea drumurilor :)
@mp. n-ai citit/vazut toate panzele sus sau comoara din insula? asta trebuie cautat in piratii din..., nu partea de pc(in care, de altfel,ma cac :lol: ce penibili erau scheletii in apa dar/contrast/ cat de sincer amuzanta era furculita infipta in ochi sau barcazul lui depp impotmolit la mal sau alte alea) mala, intleg de ce nu iti plac piratii d caraibe...it's actually a boy's thing. ;) |
Cat despre magnificul rol al domnului Deep d'acolo, well, imi amintea teribil de mult de apucaturile altui personaj . Sa fi fost Brad Pitt in Twelve Monkeys? & so revenim la TG :love: |
misto cu mario
|
.mala,apropos de ce ziceai in primul mesaj-cred ca mai degraba e fantasy- mocking reality.
|
sumbru, stylish, macabru pe alocuri. plin de imaginatie, si desi pe la mijlocul filmului dadeam usoare semne de plictiseala, finalul e breathless...
ps. pt. monica belluci: my darling, daca nu ai gasit tousi pe cineva care sa-ti dea pupicul ala dupa care ai tihnit tot filmul, ma ofer cu draga inima :love: |
Originally Posted by EgoN:
stai la coada! :lol: |
Ce sistem de evaluare aveti? E un mare fassssss. Mult sub Van Helsing, daca e sa comparam cu ceva asemanator. Nu cu KK.
Ce mare joc actoricesc ati vazut? Efecte speciale :lol: . Poveste? Era sa adorm. Ma faceti sa rad. Ma rog. Poate am vazut yo alt film :hmm: . |
cu siguranta ai vazut alt film ;)
|
.cu siguranta. vorbesti de king kong probabil, cartitzo? ;)
|
|
All times are GMT +2. The time now is 13:00. |