![]() |
Batman Begins
Noah, iata ca s-a vazut shi ultima creatzie cu "cruciatu` mascat". Dar parerea mea e ca pana la urma tot Val Kilmer a fost cel mai tare dintre Batman-i. 8) Christian Bale nu prea ishi face rol aici. Ii sta intradevar bine ca Bruce Wayne, dar ca Batman... tzapa! Dar ca de obicei, fanii o sa-l adore. :hmm: SPOILER - Ce a fost mishto la film: s-a bazat mai mult pe partea psihologica. Exemplul cel mai clar aici a fost chestia care a facut-o "The Bat Man" la un moment dat, cand a folosit ultrasunetele, aducand liliecii in orash, dand mare impresie super-natural-freakin`-hero-thingy-goin` on. :w00t: Iar Scare-Crow, bleaaaaaaaah! Adica, nu el, doar faza ca apare atat de putzin in film shi e atat de ushor de invins. :sick:
Shi filmul a avut cateva quote-uri k lumea... 8) That's about it our new $hit Batman Begins... L-am vazut pe Scare-Crow, urmeaza... The Joker... :sleep: |
Intr-adevar,dar nu prea ruleaza la noi. :huh:
|
O sa ruleze intr-o saptamana, nu mai plimb topicul sa ametesc lumea.
|
Tot Keaton e Batmanu' cel mai bat! :P
|
mai sunt 8 zile! I can't stand it! I feel like I'm taking crazy pills! :w00t:
|
Bey facetzi deja din tzantzar armasar.... "Uh! 8 zile pana la premiera, da` pe forum se scrie deja de film! Uh, I'm so scared, need to take medication!" Yeah, that's right mother f***ers! I say, EXTRA MEDICATION FOR EVERYONE! Luatzi pastile shi metzi la doctori ca s-a scris topica inainte de filmu` in cinematograf... ca suntem in epoca de piatra shi nu exista internet! Hail to the Cinema shit unde tzi se arunca cu popcorn in fatza, vezi jucarii laser pe ecran shi auzi comentarii despre ultimul album Gutza! Ah, am scris off-topic? Potzi sa crezi?... Cate din mesajele de la topicul asta au fost pana acum... off-topic? But then again... whatever!!!
|
uhm... I was taking crazy pills cause I litterally can't wait to see this fucking movie. Nu are nimic de-a face cu faptul ca l-ai vazut inainte de premiera. Kudos to you for screwing with the system.
Chill out. MAI SUNT 7 ZILE!!! De azi intr-o saptamana o sa stau intr-un scaun sa ma uit la Batman Begins after so freakin long! |
Originally Posted by Demona:
asa e. nu se compara plasma cu sala de cinema. cinci clase peste. :hmm: |
....Longshot & Co whatever!!! Da` asha whatever ca nu itzi potzi imagina... de ala de se crapa pamantu` shi tu de ciuda...
|
Originally Posted by Nightwane:
nu stiu de ce dar Batman asta nou imi lasa impresia din ce am vazut pana acum k the cape thing is too long - vezi Incredibles.
Originally Posted by Lady_Skar:
my advice: don't level ... latest rumour: Sean Penn to play The Jocker! |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by M0n0:
Si Jack Nicholson ce era? :hmm: |
Pe Jack l-am vazut in mai multe filme de comedie decat Sean Penn si Sean nu prea are fatza de comedia...parerea mea...
|
|
Originally Posted by MinRep:
|
mai oameni buni, mai incet cu mancatu d p jos
nu face bine inceputu lu batman e unu din cele mai ba shite prequeluri ever jeg cu pretentii psihologice gsus fu CKin krist batman nu e nu a fost si nu va fi vreodata dramoleta psihologica |
N-ai innebunit... |
Re: Batman Begins
[quote="Demona"]Noah, iata ca s-a vazut shi ultima creatzie cu "cruciatu` mascat". Dar parerea mea e ca pana la urma tot Val Kilmer a fost cel mai tare dintre Batman-i. 8) Christian Bale nu prea ishi face rol aici. Ii sta intradevar bine ca Bruce Wayne, dar ca Batman... tzapa! Dar ca de obicei, fanii o sa-l adore. :hmm: SPOILER - Ce a fost mishto la film: s-a bazat mai mult pe partea psihologica. Exemplul cel mai clar aici a fost chestia care a facut-o "The Bat Man" la un moment dat, cand a folosit ultrasunetele, aducand liliecii in orash, dand mare impresie super-natural-freakin`-hero-thingy-goin` on. :w00t: Iar Scare-Crow, bleaaaaaaaah! Adica, nu el, doar faza ca apare atat de putzin in film shi e atat de ushor de invins. :sick:
Da ai dreptate Val Kilmer a fost cel mai bun Btman. Batmobilul e totuSI misto un hibrid intre Hummer si un tab, iar scenariul e foarte inedit !!! :w00t: |
Originally Posted by Demona:
deci : TE DOARE ROMANESTE ? ITI TRECE ROMANESTE ! ALGOCALMIN !!!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: |
nici nu am citit tot postul si mi-a venit sa :sick:
unii shtiu de ce ... :sick: |
All times are GMT +2. The time now is 10:46. |