![]() |
.bummer
:( din pacate, din cauza activitatii precare de pe aceasta sectiune, se pare ca vom fi desfiintati.am vorbit azi cu emi :(
|
Re: .bummer
Originally Posted by raptor:
|
Ce activitate, fratilor, ca suntem la inceput! Daca ei compara Film in general cu Animatie normal ca cea din urma sectiune va parea inactiva. Mda. Ideea e ca altele sunt moarte de mult timp, dar ei/el (Emi) pe-asta a gasit-o. Ar fi o chestie foarte tampita sa desfinteze animatia.
|
ce facem? remaniere? si eu sustin animatia. cel putin topicul nou al lui ogto e de viitor si va mai urca ratingul.
|
eu cred ca ar fi o prostie sa se inchida topicul animatie.
poate o remaniere de la subiecte tip "ce episod din nu stiu ce serial e mai beton", la subiecte de tip scurt metraje (ex cathedral, 50% gray, etc) sau la filmele adevarate de animatie, ar fi bine venita. |
BOTTOM LINE:
DO NOT "OFF" THIS TOPIC! |
Re: .bummer
|
ar fi pacat...
unele discutii nu-si au locul in alta parte. si in plus, ce s-ar castiga prin stergerea acestei categorii? spatiu pe server? |
[Bugs Bunny] Of course you realise, this means war. [/Bugs Bunny]
|
mai bine nici nu putea fi spus..hai sa fim serioshi
ce daca nu ii asha de multa activitate aici.are timp you kill cartoons u kill us nu de alta dar ishi are rostul,mai ales cand siteul s.n. cinemagia mai apar shi desene..no!? :never: |
Originally Posted by Lady_Skar:
:D |
.sa nu va suparati pe mine, dar eu iubesc in continuare 1 aprilie :)
|
:lol: :lol: :lol:
Ce-am muscat-o!!! I was really sad about it... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:x You guys are sick. :x
|
Si Emi... Emi ne-a lasat in ghearele acestui tiran...
|
f.ucing jew(no offense - none taken :P )
intr-adevar a fost buna .mi-a placut.a rasculat toata populatia :lol: |
:lol: :lol: hai ca asta a fost buna!! :lol:
|
:D
|
DAAAAAMN YOU RAAAAAAPTOR! Ne-ai lucrat pe toti in masa ... :D Respect! Esti tare! Emi has got it coming ... Mock my words ... :P quote lady skar siganture: Don't let them kill us!!! Sustineti forumul "Animatie" prin posturi inteligente si frecvente. Please. Extinction is forever. :happy: |
:) eu m-am distrat...scuze, lady skar, daca te-ai suparat...eu totusi te rog sa iti pastrezi semnatura (*) (*) (*) (*) (*) .numai bine.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:24. |