![]() |
futurama
pt inceput multam unui forumist d nadejde ca m-a beatificat cu nu mai putin d 8 cd-uri cu adevarata revelatie venind de la matt goerning, creatorul the simpsons
pana acu vazusem vreo 10 episoade pe pro7, din care evident nu am inteles nimic. dar mi-au placut. asa ca acum, dupa vizionat 5 episoade, va dau niste quotes: "is this salt water?" " no, that's salt with water in it, if that's what you meant" " you gotta be more careful, we're not in the XXth century anymore." " oh, right! the bones...I always forget about the bones" plasati replicile intr-o lume in care vacile si ansoa au disparut, reclamele iti vin in vis, imparatul unei planete traieste intr-o sticla de coca-cola si new york-ul dupa numeroase distrugeri a devenit new new york city. de vazut si savurat. |
god damm it...am vazut cateva episoade pe nemtalai (si le-am si inteles) :D
Futurama rules...o sa vreau si io cele 8 bucati de aur...daca se poate |
dupa 2cduri vizionate imi mentin afirmatia, futrama e o capodpera, mult mai acide si amuzanta decat simpsonii, dar nu si decat southpark
alte chestii memorabile oh, no they`re gonna get killed on our doorstep and there`s no litter picking untill january 3rd if I ever feel lonely, i`ll just look at this hideous scar and i`ll remember you most videotapes were dammaged in 2443, during jesus krist`s second coming I always feared he will run away. why? why? why didn`t I brake his legs? globalwarming came, but luckyly nuclear winter cleared it off you saved my life! i`ll buy you so many lizzards |
:lol: ai ajuns la mos craciunul malefic?
|
Originally Posted by KORBEN:
You have seen the light... And it is pretty. Matt has enlightend your path, you now see the future! Futurama este o capodopera, iar faptul ca nu s-au facut f. multe episoade si nu a fost apreciat la timpul sau ii sprijina statutul de capodopera. Futurama, poate nu acum, va fi considerat un serial 'cult'. Long live Futurama! un citat genial: The Don-bot (godfather-ul robotilor) merge la restaurant, bender smulge o fata de masa de pe o masa ca sa poata stea Don-bot jos si spune: "I like this guy's lack of style" P.S. am vazut toate episoadele din Futurama de cel putin doua ori, favorite episode: Cel cu Popplers :D |
da. da m-am intalmit cu de evil mechanic santa
si e adoarbil episodu |
si tocmai am vazut DVD-ul pe aici...50 de euroi :(
|
Originally Posted by Cinemania:
La noi nu au da asha ceva... am prins pe RTL2 - dar ich sprehen nicht deutsch! In momente k astea imi dau seama ca suntem cu 50 de ani in urma. |
@gaandalf
un sezon (desigur, in limba engleza) Si in Germania e popular; dar tot e naspa sa-l vezi in germana |
da....
vazut inca ceva episoade si am decis sa fac 2 cd-uri best of si sa le pun la dispozitia doritorilor pentru ca este mult prea minunat si sa zik un 10x a load of lots lu ogto care e reponsabl de procurarea seriilor futurama e dincolo d cuvinte |
mda... Futurama este interessant. am vazut si eu marea parte a episoadelor, insa comparand cu Simpsons, m-i se pare destul de slab. in afara de Beder, nu prea ma amuza nimic la Futurama...
dar ma amuz bine vazandu-le. P.S. bine, bine... mai e si mosu (professorul) care mai este misto... si povestiile sunt destul de haioase... hmmm, hai da, imi place mult. |
Am descoperit si eu recent Futurama, si chiar dupa ce a trecut euforia primelor episoade am ramas cu o impresie buna.
se vede mana lui matt goerning (obsesia pt nixon, genericul, umorul negru...) Cu serialul asta a reusit sa improspateze tema supraexploatata din The Simpsons, si i-a iesit f bine. hilar este profesorul. Rar mai vezi personaje atat de sadice prin serialele de desene animate. amuzanti mai sint doctorul si bender, the bending robot :D geniala mi s-a parut replica maimutei din "Mars U": "All I want out of life was to be a monkey of moderate intelligence that sits upright and wears a suit. That's why I decided to transfer to Bussiness School!" |
a pharaoh to be remembered
http://futuramagallery.deep-ice.com/...ery/index.html |
yep, that's right
intr'adevar ma alatur tutor celor carora le'a placut futurama... mai stiti ceva filme/desene in acelasi stil?.. un alt mare deliciu de'al meu a fost vizionarea serialelor.. "monty python".. vi le recomand ;)
|
mi'am mai adus aminte :D
deci ar mai fi si "red dwarf".. intr'un stil similar cu monty.. sau mult asteptatul "hitchhiker's guide to the galaxy" (terry pratchett :D)
|
Good news everyone :) !!!!! Futurama se intoarce!!! H U R A Y !!
...din 2007 sau 2008 :(( |
Noroc ca am fost nevoit sa lucrez cateva zile cu persoane din statele unite si aveam program pana la 24 si astfel am descoperit si eu magia Futurama . .... Se difuzeaza in fiecare seara (luni-joi) la ora 24:30 la tvr2 .... de atunci ma uit in fiecare seara la Futurama si rad singur de nebun in casa (cateodata se mai trezeste mama si striga la mine :P) .... e super .... :) mia placut foarte mult episodul care sa difuzat joi seara ..... cel in care Leila si cu Fry au folosit o crema de la Zoidberg si au devenit super eroi ... impreuna cu King Bender :))))) si partea mai najpa e ca tot atunci erau si prelungirile meciului italia-germania .. o fost greu sa tot schimb canalele ... saraca telecomanda :P
|
e difuzat aiurea rau de tot. intr-o zi la 0:15 intr-alta la 0:30, dup-aia la 0:20
|
Bender e zeul meu.
'Heeey, I AM generous; rememba the time I donated blood?' 'Who's blood?' 'Some guy's.' |
SI Dr. Zoidberg e la fel de tare.
Zoidberg: Now open your mouth and let's have a look at that brain. No, no, no, no, no, not that mouth! Fry: I only have one. Zoidberg: Really? Fry: Uh, is there a human doctor around? Zoidberg: Young lady, I'm an expert on humans. Now pick a mouth, open it and say... |
All times are GMT +2. The time now is 07:53. |