Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ultima birfa (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85099)

toni 23 Aug 2004 22:17

Ultima birfa

Astazi m-am vazut cu niscaiva membri ai forumului. Am aflat niste birfe noi, dar cred ca ma cenzureaza instant daniel & co. Cum facem sa vi le impartasesc?

Emanuel, ai vreo idee?

iepurilah 23 Aug 2004 22:21

Pai scrie aici :D poate n-o cenzura nimeni! :D

Jay 23 Aug 2004 22:41

oh...really?

Semaca 24 Aug 2004 08:25

Ne mai intalnim si cu altii... pe rand ... cam 4-5 pe seara as zice eu ca-i numa' bine....

Cei ce vor sa afle platesc berea.....

emanuel 24 Aug 2004 08:35

Interesant de aflat ce barfe mai stii, ca noi nu am aflat nimic...
Dar nu e locul pe site... asa ca abtine-te, te rog!

Semaca, tot respectul! Sper sa ne vedem cat mai curand ca mi-a facut placere sa stam de vorba linistiti, nu ca alte dati pe picior de plecare!

Jay, mi-a facut placere sa te cunosc!

Semaca 24 Aug 2004 08:44

Multumesc, Emi ... :oops:

Toni, mai am o idee. Poti sa-ti faci o lista Cinemagia in adress-book si sa le trimiti tuturor un mail, sau sa le trimiti pe pm.

Da' ramai fara bere....

Mala Portugal 24 Aug 2004 13:58

gaitelor :lol:

toni 24 Aug 2004 13:58

Pai nu e fun. Ma bucur c-am revazut-o pe A.

Semaca 24 Aug 2004 14:03

Dupa mine, aia cu berea e destul de fun....

christi 24 Aug 2004 15:22

Totally nice meeting. Sorry ca am fost asha pe fuga. Sper oricum ca in curind ieshirile astea seara in Bucuresti sa devina permanente si pt mine :D

Semaca 24 Aug 2004 15:28

Originally Posted by Mala Portugal:

gaitelor :lol:

Am vazut si eu filmu' ala. Sa stii ca io nu-s chiar atat de in varsta cat s-ar crede uitandu-te la avatar.... auzi, sa ma compare cu Tamara Buciuceanu ... Ha! :shock:

toni 24 Aug 2004 17:19

filozofule, se vede filmul?
ch : io ma vad si cu bagaboanta din cind in cind, so, daca vrei sa NE vedem iti recomand o schimbare de atitudine.
mala : pasarica, iar te maninca?

christi 24 Aug 2004 17:22

Originally Posted by toni:

ch : io ma vad si cu bagaboanta din cind in cind, so, daca vrei sa NE vedem iti recomand o schimbare de atitudine.

I don't get it.

TLD 24 Aug 2004 19:08

Originally Posted by christi:

I don't get it.

Tu erai mah ala cu mesaju de aseara, de ti-am trimsi unu inapoi cu cine esti si nu a mai ajuns la tine (din motive pe care nu le cunosc)? Ploaia m-a descurajat total... m-a imuiat ca sa zic asa... :D Si... cien a mai fost la acest nou miting :P sau barfa sau cum se cheama :P

christi 24 Aug 2004 19:24

Originally Posted by TLD:

Tu erai mah ala cu mesaju de aseara, de ti-am trimsi unu inapoi cu cine esti si nu a mai ajuns la tine (din motive pe care nu le cunosc)?

Da mah, eu eram :) Nu ti-am primit sms-ul din motive de cartela scoasa din telefon pentru o perioada nedeterminata. Asta e. There's always a next time.

Originally Posted by TLD:

Si... cien a mai fost la acest nou miting :P sau barfa sau cum se cheama :P

Pai.... eu, demona, emanuel, jay, semaca, toni... si cam atit. Trebuiau sa vina mai multzi, dar... asta e.

TLD 24 Aug 2004 19:27

Trebuia sa ma prind yo ca voi bauiti prin han... Asta e.. intotdeauna mai e o 2-a sansa... Sansa cu cartelele inuntru mobilelor.. Macar am vazut auru de la gimnastica! :D

MinRep 24 Aug 2004 21:08

ok... ce se ýntampla aici? :huh: :? :? :?

herbert 24 Aug 2004 21:15

mala : pasarica, iar te maninca?

a mai avut crize???

Jay 24 Aug 2004 21:53

Originally Posted by emanuel:

Jay, mi-a facut placere sa te cunosc!

Si mie mi-a facut mare placere sa te/va cunosc...

Mala Portugal 24 Aug 2004 23:50

ce marbert credeai ca esti primul care si-a bagat nasul la capatul cur...cubeului?

All times are GMT +2. The time now is 05:40.